Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BSA B40 שנת 71 ב-יד 2

V8_וחצי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבחור יש חוש הומור, אין ספק.

אם לי הייתה ערימה כזאת, הייתי נותן אותה במתנה או במחיר ממש סמלי. רק בהשלמת החלקים החסרים צריך להשקיע הון, שלא לדבר כלל על עלות משלוח החוסרים האלה. ואיפה שאר עבודת השיפוץ (החריטה, שסתומים, מובילים, איזון גל ארכובה ועוד ועוד)?? צבע? פחחות? חידוש בלמים?

אוי ווי.

פורסם

נראה לי שאתם קצת נסחפים.

2500 ש"ח עבור כלי בר שיקום עם רשיונות מסודרים זה לא סכום בשמיים. בכלל לא.

מה אתם רוצים? שהבעלים ישלם לכם כדי שתפנו לו אותו מהחצר? :evil:

אני יכול להבין את ההתרעמות על בעלים של גרוטאות שגבולי מאוד לשפץ אותן שרוצים עליהן עשרות אלפי דולרים (משום מה אצל הטיפוסים האלו זה בדולרים) כי זה רכב אספנות נדיר (בדרך כלל רכב שעולה בחו"ל 50 פאונד). אלו, מצידי שיתגרשו בגלל המזבלה שתישאר ככל הנראה ברשותם לנצח.

אבל 2500 ש"ח זה לא סכום רציני עד כדי כך.

למעשה, כשמסתכלים על פרוייקט שלם - ההבדל בין 2500 ש"ח לבין חינם הוא כמעט זניח.

באמת שהגזמתם פה.

פורסם

כן אבל קח בחשבון שעלות שיפוץ של כלי כזה אחרי השלמת כל החוסרים ועבודה תגיע לסכום כזה גבוה ולא הגיוני

שכל העסק הוא לא כדאי בכלל.תמיד עדיף בשיפוץ רכב להתחיל כשיש בסיס טוב יחסית.

פורסם

עזוב את זה צריך להשיג את כל החלקים לאופנוע ואין בו חלק אחד שמיש במצבו הנוכחי,

המנוע היה עם צלינדר מורם,מה שאומר שמים יש במנוע,אז גם המנוע לא במצב מזהיר.

למעשה חוץ מרשיונות אין לאופנוע הזה כמעט כלום.

עם המחיר אין בעיה,אבל עם לנקות ולהרכיב כן.

אהה וגם הגלגל הקידמי של הג'אווה לא להיט,הברקסים שם על הפנים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

נכון עמית, ותוסיף גם את הכידון, והכי חשוב, לאחר כל ההשקעה מה ישאר לך ביד, זה לא כלי נדיר במיוחד. - זאב

zeev

פורסם

האמת איך שראיתי את המודעה חשבתי לקנות את האופנוע, מייד חשבתי שזה סכום ממש מציאה למרות שאני ממש אבל ממש לא מבין באופנועים ואפילו אין לי רישיון לאופנוע,

אני עדיין חושב שהסכום הוא מציאה כי לא חסרים הרבה חלקים ולמעשה ניראה שחסר רק מושב. בכל אופן ירדתי מהעיניין כי אין לי רישיון ויש עדיפויות אחרות עכשיו.

באותה היזדמנות אני רוצה לספר על רכב אספנות שעמד אצל בחור בישוב שלי מכוסה בברזנט ענק כמה שנים, תמיד סיקרן אותי לדעת מה הרכב הזה, כל פעם שעברתי ברחוב הרכב היה מכוסה, אחרי כמה שנים יצא לי לראות את הרכב והוא היה פזו' 304 קבריולט במצב ממש מעולה, כשבאתי אחרי כמה ימים לשאול את הבחור אם הוא מוכר אני רואה אותו מדבר עם זוג אנשים, הוא אמר לי להמתין רגע חיכיתי בערך רבע שעה שלאחריה הוא היתפנה אליי, שאלתי אותו אם הוא מוכר והוא אמר לי שבדיוק הוא חתם זכרון דברים על הרכב, שאלתי אותו אם אפשר לשאול בכמה והוא ענה לי 5000 ש"ח, אותו רגע הייתי בשוק, אני הייתי מוכן לשלם יותר אמרתי לו, הוא אמר לי שהוא ניסה למכור את האוטו המון זמן ואנשים שבאו אליו לא היו מוכנים לשלם את מה שהוא רצה ואפילו היו חצופים שאמרו שהרכב לא שווה כלום ואם הוא רוצה הם יפנו לו אותו בחינם, אחרי עוד דיבורים איתו היסתבר שהוא חבר טוב של אבא שלי ואם הוא היה יודע שאני בקטע של רכבי אספנות הוא היה מיסתדר איתי על מחיר ואפילו בתשלומים, בכל אופן הייתי ממש מבועס והוא עשה לי היכרות עם האוטו ואז ראיתי עד מה האוטו במצב מעולה, גג ומושבים במצב חדש, אין שום חלק חסר, צבע במצב ממש טוב ללא חלודות ניראות לעין האוטו ללא קומבינות וממש מקורי, הוא הניע לי אותו בקלות ואמר לי שאין לאוטו טסט וצריך רק להחליף אלטרנטור, ובנוסף יש לו עוד כמה חלקי חילוף חדשים שהוא עוד לא הרכיב, מה לומר לכם פיספוס של החיים,

מה שאני מנסה לומר שיש גם קונים שבאמת מגזימים למרות שהמחיר הוא ממש טוב.

הנה אחת מהתמונות של הרכב ששמרתי למזכרת.

אופיר

Dec14328.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר, הרבה מאוד מה"קונים" האלה, הם סוחרים שמחפשים פראיירים.

תהיה בטוח שבן אדם רציני, שרוצה לקנות רכב אספנות מסויים, יודע בדיוק במה מדובר, וכמה זה שווה.

מה שמצחיק זה, שבלא מעט מקרים המוכר לא יודע מה בדיוק הוא מחזיק, וכמה זה שווה.

ואופיר, למראת שיש לי כרגע אופנוע, וקרוב זה לא יהיה רק אחד, גם לי אין רישיון. אבל לפחות עכשיו יש מוטיבציה לעשות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

המחיר באמת לא בשמיים לרכב עם ניירות אבל מדובר באופנוע שכבר בזמנו נחשב ללא יחודי בהשוואה לדגמים האחרים של BSA, כלומר ביצועים נחותים משקל כבד ומראה באנאלי (משעמם?). כל אופנוע יפני מאותה שנה נוסע בסיבובים סביב B40 וקרוב לודאי שגם נראה יותר טוב. לא מדובר ביצירת מופת מבית BSA. כמו שכבר הוזכר כאן, חסרים חלקים וצריך להשקיע כמה אלפי שקלים רק כדי שיסע ויראה סביר. לטובת האופנוע הזה כדאי לציין שהוא יחסית פשוט לשיפוץ ותחזוקה ולא יהיה קשה לאתר חלקים (בחו"ל ואולי גם בארץ).

לדעתי האישית והפרטית, לא כדאי

נ"ב הכידון שמורכב עליו מכוער אימים

פורסם

הכידון לא מכוער, הוא פשוט לא שיך לאופנוע זה, חוץ מזה הוא כלי יפה כאשר משוחזר נכון, בעניין היחוד והערך ? נו, זה כבר עניין אחר. - זאב

zeev

פורסם
הכידון לא מכוער, הוא פשוט לא שיך לאופנוע זה, חוץ מזה הוא כלי יפה כאשר משוחזר נכון, בעניין היחוד והערך ? נו, זה כבר עניין אחר. - זאב

כמו שכבר כתבתי לגבי האסתטיקה של הכידון בפרט והאופנוע בכלל, מדובר בדעתי האישית. B40 משוחזר באמת יכול להראות נחמד אבל לא יותר מזה. מצד שני אם הוא משמח מישהו, מי אני שאמנע ממנו?

• תוכן חדש...