Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל גי טי??

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל כל חוות דעת על הרכב,הכל

תודה מראש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תודה מראש

קודם כל תמצא אחת כזו ואח"כ נדבר (ואם מצאת כזו אז ישר לשלוח לי ה"פ!!!) ...

רכב נדיר מאוד בארץ, יש כמה כאלה במועדון. גוף פיבר (לפי מה שזכור לי), מנוע 1900 סמ"ק, הדימיון של המנטה A ל-GT מאוד ברור (בחלק האחורי) ...

בקיצור, רכב מדהים עם ערך אספני גבוה מאוד

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה מראש

קודם כל תמצא אחת כזו ואח"כ נדבר (ואם מצאת כזו אז ישר לשלוח לי ה"פ!!!) ...

רכב נדיר מאוד בארץ, יש כמה כאלה במועדון. גוף פיבר (לפי מה שזכור לי), מנוע 1900 סמ"ק, הדימיון של המנטה A ל-GT מאוד ברור (בחלק האחורי) ...

בקיצור, רכב מדהים עם ערך אספני גבוה מאוד

אולי תהיה נחמד ותשים איזה תמונה של המנטה שלך? אני סקרן כבר לקאות מה אתה עושה שם :wink:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור אין לך מה לצפות לראות את המנטה שלו. היא על הפנים . לפני כחודש הוא כתב פה שהוא רוצה לזרוק אותה בכלל.

ראה מה הוא בעצמו כתב בתאריך 12.8.03 בפורום הזה:

[ביום ראשון הכנסתי את המנטה למוסך בתקווה לעשות כמה סידורים אחרונים ולקחת אותה עוד השבוע לטסט ...

אבל כשהעלתי אותה על הליפט חשכו עניי, הרכב במצב רקבון רציני, פשוט חושך ...

כמובן שכך הרכב לא יכול לעבור טסט ...

עכשיו לשאלה, כמה יעלה לסדר את הרצפה של הרכב ???

כרגע אני מחפש רק משהו זמני שרק יעבור לי טסט, כי גם ככה אני מתכנן לקחת את הרכב בשנה הקרובה לפחחות רצינית, פשוט כרגע אין לי את הכסף ואת הזמן לשלוח אותה לפחח שיסדר לי אותה ...

התשובה שלכם מאוד חשובה לי, מכיוון שאם לא אני אצטרך למכור אותה או לשלוח אותה למגרש הגרוטאות הקרוב לבית ...]

פורסם

למה יש לה דימיון מאוד חזק לקורבט של תחילת שנות השיבעים סוף ה60?!?!

יענו זה ממש לא דימיון זה קורבט קטנה

למה? ככה!

פורסם
ליאור אין לך מה לצפות לראות את המנטה שלו. היא על הפנים . לפני כחודש הוא כתב פה שהוא רוצה לזרוק אותה בכלל.

ראה מה הוא בעצמו כתב בתאריך 12.8.03 בפורום הזה:

[ביום ראשון הכנסתי את המנטה למוסך בתקווה לעשות כמה סידורים אחרונים ולקחת אותה עוד השבוע לטסט ...

אבל כשהעלתי אותה על הליפט חשכו עניי, הרכב במצב רקבון רציני, פשוט חושך ...

כמובן שכך הרכב לא יכול לעבור טסט ...

עכשיו לשאלה, כמה יעלה לסדר את הרצפה של הרכב ???

כרגע אני מחפש רק משהו זמני שרק יעבור לי טסט, כי גם ככה אני מתכנן לקחת את הרכב בשנה הקרובה לפחחות רצינית, פשוט כרגע אין לי את הכסף ואת הזמן לשלוח אותה לפחח שיסדר לי אותה ...

התשובה שלכם מאוד חשובה לי, מכיוון שאם לא אני אצטרך למכור אותה או לשלוח אותה למגרש הגרוטאות הקרוב לבית ...]

לצערי לא התקדמתי כ"כ בשיפוץ ...

החלפתי פנסים קדמיים, החלפתי דשבורד ולוח שעונים אבל אין מצב שהרכב יעבור טסט ללא פחחות רצינית ...

כרגע החלטתי להקפיא את השיפוץ הזה לכמה שנים מכיוון שאין לי את הכסף בשביל זה.

אכן גם פרסמתי את הרכב למכירה לפני כמה זמן, באו 2 אנשים שהיו מאוד רציניים לקנות את הרכב אבל בסופו של דבר החלטתי לא למכור כי אני אוהב את הרכב יותר מדיי ...

הרכב יגרר כנראה למגרש של חבר שלי בצפון ושם הוא ישמר מתחת לסככה ומכוסה ...

בנוסף לזאת אני יכול לאשר את השמועות(:wink:) שאני מאוד קרוב לקנות קורטינה דור שלישי קופה ידנית (יחידה בארץ). הבעלים מאוד התרשם מהאהבה שלי לקורטינות (במיוחד דור ראשון ושלישי) ולאחר כמה שיחות וכמה ימים של מחשבה קבענו להיפגש ביום שבת לכוס קפה בתקווה לסכם פרטים אחרונים של המכירה (את הגרסא המלאה תוכל לקרוא בשבוע הבא לאחר שאני אדע אם בסוף קניתי את הרכב או לא) ...

ולמוטי, בשבילי רכב זה כמו בחורה, אני מפתח רגשות כלפיו (כל עוד מדובר ברכב מיוחד ולא סתם עוד קורולע מסריחה). את הדברים שאמרתי על המנטה (שאני רוצה לשלוח אותה למגרש גרוטאות) נאמו לאחר סערת רגשות (כל מני לחצים שהופעלו עליי מכל מניי גורמים וזה ממש לא המקום לפרט אותם). לאחר מכן, לקחתי כמה ימים של מנוחה, ישבתי וחשבתי, והגעתי למסקנה שאני אוהב את האוטו הזה ואני ממש לא רוצה למכור אותו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...