Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת אם יש פחחים\משפצים למניהם בארץ שעדיין משתמשים ב ENGLISH WHEEL?

English_Wheel.jpg

סתם מסקרנות... :)

קו---------------------------------------

פורסם

אני לא חושב שיש בארץ הממוצעת שלנו, פחח ממוצע, בעל השכלה ממוצעת שיש לו מספיק ידע ממוצע להשתמש באינגליש וויל ממוצע.

אבל, כמובן, יש גם פחחים מעל הממצוע...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בשביל שלא אמות טיפש...מה זה "הגלגל האנגלי" למה הוא טוב ומה עושים איתו? לפי התמונה ניראה כמו מכשיר אינקויזציה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן עם זה עושים את השקעים בפח,כמו בתמונות שהראתי לך עם הוולוו.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

די בנות... באמת... אולי נביא לכן אמבטיה עם ג'לי ירוק?!

בינתיים, כשאתן רבות, יש כאילו שעושים ;)

הגלגל אנגלי העיברי הראשון!

image021.jpg

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
סחטיין, תמיד אמרתי שאתה רציני, כל הכבוד. אגב בתמונה עם הטלפון זה אתה?-רן

לא... אני לא כזה חתיך... ;)

זה הוא מושיק, האיש והאגדה, אדם משיכמו ומעלה, באמת. בזכותו ה"יצור" הכתום הזה עומד (ועוד כמה דברים שיצרתי), הידע והניסיון שלו, הסבלנות וההסברים, ובמובן, הקפה.. באמת אחלה בן אדם! (מישהו פעם אמר לי משהו על אנשים כאילו "כבר לא מייצרים כאילו יותר...")

:beerchug:

גילי

פורסם

לא ידעתי שלCOVELL יש ליין של כלים , הוא נחשב למאסטר בHAMMERFORMING ובכלל בעבודה עם ברזל.

אני בטוח שתמצא אצל פחחים ותיקים , זה כלי נהדר.

יש תוכניות חינמיות ברחבי האינטרנט.

פורסם

כל פעם שאתה מקשר לגלריה הזאת אני מסתכל שוב בתמונות , הפעם עיני תפסה משהו אחר שלא ראיתי קודם.

מגנטים של 90 מעלות.

אני מחפש כאלו הרבה זמן , איפה משיגים כאלו חזקים (לא מעפנים )?

פורסם
כל פעם שאתה מקשר לגלריה הזאת אני מסתכל שוב בתמונות , הפעם עיני תפסה משהו אחר שלא ראיתי קודם.

מגנטים של 90 מעלות.

אני מחפש כאלו הרבה זמן , איפה משיגים כאלו חזקים (לא מעפנים )?

אני מצאתי אותם במיקרה במקום שקניתי שם ברזל, כיום אין להם חנות שמוכרת ציוד, רק ברזלים. אילו היו השאריות של החנות...

אבל, מצאתי כאילו מגנטים, טיפה יותר איכותיים בהכל לתעשיה בכ"ס, סט של 6 מגנטים שמכילים 90 מעלות, וגם זוויות אחרות. המחיר היה ממש גבוהה בשבילי, נושק ל 300 ש"ח, ביאושי פניתי לEBAY, ושם מצאתי מגנטים הרבה יותר טובים, כאילו כם מתג ON OFF, שמאפשרים לך "לנתק" את המגנטיות שלו כדי לנקת אותם, דבר שלא מיתאפשר באילו הרגילים. חיפשתי כאילו מגנטים בארץ, וכמובן שלא מצאתי.

אם מישהו מביא את המגנטים האילו לארץ, שירשום זוג או שניים בשבילי...

גילי

• תוכן חדש...