Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידיעה של גבי ברון, מעיתון ידיעות אחרונות, היום, 30.10.02

"בתשעת החודשים הראשונים של שנת 2002 היו מעורבים למעלה מ-80% מכלי הרכב של משטרת ישראל בתאונות דרכים...

מומחה התחבורה ד"ר משה בקר מסר נתונים שלפיהם מעורבות המשטרה בתאונות חמורות גבוהה פי שבעה מהממוצע הכללי. גם כשבוחנים את הנתונים יחזית לקילומטראז', המעורבות של רכבי המשטרה בתאונות גבוהה פי 3.5 מהממצוע.

ראש מחלקת התנועה במשטרה, נצ"מ משה בן-זיקרי, טען כי הנתונים אינם מדוייקים ואינם אובייקטיביים. לדבריו רוב התאונות שבהם היו מעורבים כלי רכב משטרתיים נגרמו שלא באשמת השוטרים".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ראש מחלקת התנועה במשטרה, נצ"מ משה בן-זיקרי, טען כי הנתונים אינם מדוייקים ואינם אובייקטיביים. לדבריו רוב התאונות שבהם היו מעורבים כלי רכב משטרתיים נגרמו שלא באשמת השוטרים".

נוו ברור!!

מי שותל עצים או תמרורים באמצע הכביש ??? :mad::mad::mad:

לא מדוייק?? :shock:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

למרות שאני לא אוהב להצדיק שוטרים ואני סבור שכל המערכת שם רקובה מלמטה ועד למעלה,יש הגיון בדבר.אל תשכח ששוטר צריך לפעמים להגיע לארועים שונים במהירות האפשרית תוך כדי פינוי תנועה.מנסיון,אני מבטיח לך שנסיעה בשוליים בפקק ב-80 ק"מש למשל היא מסוכנת ומפחידה ותמיד ישנה אפשרות שרכב\אופנוע יצוצו לשוליים וינסו "לחתוך" את התנועה.מעניין איך אדם אחר יגיב אם יקבל הודעה בקשר שמחבל מתאבד חדר לאיזור השרון ויש לבצע מצוד (חס וחלילה).כמובן שאין הצדקה לכל כך הרבה תאונות אבל יש לפי דעתי הצדקה לכמות תאונות שהיא מעל הממוצע.

פורסם

הם כולם עוברים קורסי נהיגה מתקדמת...

פלא שאח"כ אותו קצין משטרה שואל אותי: "אתה יודע מה קורה אם מתפוצץ לך צמיג ב-160 קמ"ש ???" :?

נו בטח -כנראה יש לו נסיון עם השוטרים שלו... :oops:

פורסם

נוו ברור!!

מי שותל עצים או תמרורים באמצע הכביש ??? :mad::mad::mad:

לא מדוייק?? :shock:

זה לא נכון, את העצים שותלים בצדי הדרך, ואת התמרורים בצמתים אבל מה לעשות שלפעמים משעמם להם והם קופצים לכביש לשחק :multi:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
למרות שאני לא אוהב להצדיק שוטרים ואני סבור שכל המערכת שם רקובה מלמטה ועד למעלה,יש הגיון בדבר.אל תשכח ששוטר צריך לפעמים להגיע לארועים שונים במהירות האפשרית תוך כדי פינוי תנועה.מנסיון,אני מבטיח לך שנסיעה בשוליים בפקק ב-80 ק"מש למשל היא מסוכנת ומפחידה ותמיד ישנה אפשרות שרכב\אופנוע יצוצו לשוליים וינסו "לחתוך" את התנועה.מעניין איך אדם אחר יגיב אם יקבל הודעה בקשר שמחבל מתאבד חדר לאיזור השרון ויש לבצע מצוד (חס וחלילה).כמובן שאין הצדקה לכל כך הרבה תאונות אבל יש לפי דעתי הצדקה לכמות תאונות שהיא מעל הממוצע.

אני מוכן להתערב שרק חלק קטן מהתאונות האלה מתרחשות בעת נהיגה מבצעית.

חבל שאין נתונים שמפלחים את הנסיבות בהן ארעו התאונות.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...