Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת -(ובאמת לא בקטע של לפגוע באחרים) - האם יש פה בעלי רכבים ישנים (או אספנות) ששידרגו כמה דברים, נניח כמו לשים נעילה מרכזית, או חלונות חשמל, אזעקה, כל מיני תוספות שלא כל כך בולטות לעין אבל נותנות יותר נוחות.

למה אני שואל - אצלי יש מפתח שפותח את הדלת ואחר סוגר אותה, עוד מפתח לטנק דלק, הקיצר, צריך צרור של כמה מפתחות ויש מצב שגם לפעמים המפתח מסתובב ונתקע...:twisted:

רציתי לדעת מה קורה שם אצלכם או שרק אצלי המצב ככה. :shock:

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

הנושא של שדרוג לאמת מקוריות נתחן כבר עד דק פה...

והתשובה היא:

תעשה מה שנראה לך לנכון.

סה"כ מי שמבלה עם הרכב את רוב זמנו זה אתה, אז למה שהוא לא יהיה נוח בשבילך?

אם משהו נראה לך לא נח או לא במקומו, אז תשנה אותו, אתה לא חייב לאף אחד שום דבר!

אבל אם אתה פריק של מקוריות העניין כבר אחר לגמרי...

בקיצור,

לך עם מה שנראה לך לנכון.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני חושב שאם כבר להשקיע על רכב שמרבית האנשים לא היו יורקים לכיוון שלו (והכוונה לכל אלה שתמיד יגידו לך לא עדיף לך לקנות רכב חדש)אז לפחות להוציא להם את העניים .

אני שיפצתי את הסאאב שלי ובכלליות מי שהיה לו רכב כזה יזהה שזה סאאב ,אבל כל שאר החכמולוגים שיש בכבישי ישראל שכל אחד חושב שהוא יכול ללמד אותך מה זה מכונית שואלים אותי מזה אלפא , וולוו ... ושאר דוגמאות

בקיצור אני נוסע עם חלונות חשמל ,נעילה מרכזית,מראות חשמליות,כיסא חשמלי,פתיחת תא מיטען ומכסה דלק מתוך הרכב ...

ומה אני יגיד לך מקורי זה הכי שיכול להיות אחי.

פורסם
איזה רכב יש לך??

אני חושב שזה סטייל גיד ישנות עם דלתות חלקות ומנעול בשלט

או כל חידוש שאפשר בטעם טוב לרכב ישן

סאאב 96 שנת 1969 לגביי המנעולים אני גם רוצה להוסיף פתיחת דלת נהג מהשלט ללא ידית

פורסם
סאאב 96 שנת 1969 לגביי המנעולים אני גם רוצה להוסיף פתיחת דלת נהג מהשלט ללא ידית

מגניב אני הייתי מחליק תדלתות (***תדלתות = את הדלתות***) ושם מנעולים מהשלט אבל זה אני

פורסם
מגניב אני הייתי מחליק תדלתות ושם מנעולים מהשלט אבל זה אני

גם אני בראש שלך רק אני רוצה קודם לבדוק את האמינות של המנגנון לא בא לי להישאר עם שלט ביד ורכב נעול ללא מפתח

פורסם

אצלי בנתיים עשיתי נעילה מרכזית עם שלט והנעה מרחוק, ואני מתכנן להוסיף את מנגנוני חלונות החשמל.

אגב, הייתי צריך להחליף את מע' הפליטה הישנה אז החלטתי להחליף צנרת ודוד מנירוסטה אז שמתי משהו טוב.

פעם אחרונה - תפסיק לפזר נקודות ותכתוב בעברית נורמלית - יש גם פסיקים במקלדת. קובי, מנהל הפורום.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

שינויים עכשוויים לרכב ישן, הם תמיד בטעם רע.

תחשוב על שתי נשים מבוגרות. אחת נראית כפי גילה, אבל מטופחת ומכובדת, והשניה מתלבשת בבגדים של בת 16 ולועסת מסטיק. מה יותר מצודד?

מה שיכול לעבוד טוב, אפילו מצויין, זה תוספות מקוריות שבאו עם הרכב כחדש (original option) או תוספות לא מקוריות שהוצעו באותה תקופה (period correct). אני לא יודע מה הציעו ב.מ.וו בשנת 1974, אבל סביר שתוכל למצוא מנגנון ומתגים של חלון חשמלי מאותה תקופה, ולהתקין ברכב שלך.

נמרוד

פורסם

לדעתי זה אחלה , רכב ישן עם תוספות ופינוקים של היום..

אגב , ראיתי בבה"ד חיל הים ( בחיפה ) סאאב כזאת בצבע אדום בוהק , עם 2 אגזוזים מאחורה.. , ממש יפיפיה!! , היא שלך?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...