Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עדכנתי שוב את האתר שלי.

הוא כולל עכשיו עמוד על ה-Type 34 בישראל, וגם תמונות מהאירוע של מועדון הקרמן גיאה של בריטניה, שבו נוכחתי לפני כחודשיים + עוד עדכונים פה ושם.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אחלה אתר :!:

ובנוסף אותו מעוצב יפה מאוד :mm_yeah: , אהבתי מה שעשית איתו...

רק שאלה אחת יצא לי לעבור על התמונות שלך, וראיתי בתמונת INTERIOR את מוט גיר ההילוכים ובשלבים לא ראיתי את השלב "D" דרייב איך זה עובד בדיוק :?:

מה יש רק שלושה הילוכים :?:

או שהמצב "3" הוא הדרייב בעצם :?::roll::?

פורסם
שלום,

עדכנתי שוב את האתר שלי.

הוא כולל עכשיו עמוד על ה-Type 34 בישראל, וגם תמונות מהאירוע של מועדון הקרמן גיאה של בריטניה, שבו נוכחתי לפני כחודשיים + עוד עדכונים פה ושם.

יוזמה מבורכת.

תגיד, גם אתה משתגע עם העברית ? כי אני פשוט משתגע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אחלה אתר :!:

ובנוסף אותו מעוצב יפה מאוד :mm_yeah: , אהבתי מה שעשית איתו...

רק שאלה אחת יצא לי לעבור על התמונות שלך, וראיתי בתמונת INTERIOR את מוט גיר ההילוכים ובשלבים לא ראיתי את השלב "D" דרייב איך זה עובד בדיוק :?:

מה יש רק שלושה הילוכים :?:

או שהמצב "3" הוא הדרייב בעצם :?::roll::?

תודה על המחמאות :oops:

במוט ההילוכים ה-3 הוא כמו ה-D במכוניות אחרות. בדגמים מאוחרים יותר של ה-VW Type 3 (אחרי שכבר הופסק ייצורו של הדגם שלי) שינו את ה-3 ל-D גם.

כן, זה רק שלושה הילוכים. מה לעשות, רכב ישן. . .

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

תגיד, גם אתה משתגע עם העברית ? כי אני פשוט משתגע.

שמוליק

כן.

האתר שלי באנגלית כי רוב המתעניינים בו בחו"ל - אני בקשר כל הזמן עם בעלי Type 34 אחרים וזה הדרך שלי להראות להם את האוטו.

אין לי מושג איך כותבים אתר בעברית אבל אני חושד שזה מסובך :roll:

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כן, הקטע עם העברית ממש מסבך.

לפעמים בא לי לזרוק את האתר בעברית ולעבור לאנגלית, אבל הבעיה, שאני מקים אתר ישראלי לחברים בארץ.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

דניאל כל הכבוד - אתר מדהים.

האהבה שלך למכונית ראויה לציון והערכה.

יש לי שאלה אליך - מאיפה הסבלנות להשקיע כל כך הרבה ברכב לאהוב אותו מאד מבלי היכולת לנהוג בו? לא קורה לפעמים שאתה מת שהשיפוץ יסתיים כבר?

פורסם
דניאל כל הכבוד - אתר מדהים.

האהבה שלך למכונית ראויה לציון והערכה.

יש לי שאלה אליך - מאיפה הסבלנות להשקיע כל כך הרבה ברכב לאהוב אותו מאד מבלי היכולת לנהוג בו? לא קורה לפעמים שאתה מת שהשיפוץ יסתיים כבר?

שוב תודה על המחמאות.

אני קניתי את האוטו במצב גרוטאה במטרה לשפץ אותו. בין השאר רציתי ללמוד איך מכונית עובדת ולראות עם אני יכול להתמודד עם העבודה בעצמי - עד עכשיו עשיתי את כל העבודה לבד.

אז, ראיתי אותו פחות כמשהו שנוהגים בו. לפני כמה זמן נסעתי למפגש המועדון באנגליה, ונהגתי המון באוטו כזה, ומאז התחלתי להתעניין יותר בצד של הנהיגה. האוטו שלי כמעט מוכן לטסט; הכל עובד, ולקחתי אותו לכמה סיבובים בתוך המושב שבו אני גר. אני מקווה שבקרוב הוא יחזור לכביש.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...