Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב יומיומי ממש או כאספנות ?

סה"כ מדובר באופציית אספנות "שפויה", הרכב אמין, נפוץ מאוד בעולם ועדיין נפוץ יחסית בישראל.

אוטומטי, מרווח למדי ועם מזגן. צריכת הדלק כמובן לא תהיה קטנה, אבל אני מניח שאתה מודע לזה.

לדעתי אפשר בתקציב דומה להחזיק וולבו 144 משנתון דומה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חברים

זקוק לחוו"ד על ווליאנט 1973 כרכב ראשון מכל הבחינות, עלויות אחזקה בשימוש יומיומי וכדומה.

תודה

מה מצב הבודי, מכלולים, פלסטיקים ? איזה מנוע ? ספר קצת עליו. ננסה לעזור

פורסם

אני מדבר על הווליאנט מלוח יד שתיים. עדיין לא בדקתי אותה מקרוב אך עושה רושם שהרכב טופל יפה ובמצב טוב, לפחות עפ"י התמונות. המנוע הוא 3.3 ליטר וכן הרכב, זה או אחר, מיועד לנסיעה יומיומית אם כי לא מרובה או מרוחקת מדי.

פורסם

תעשה לעצמך טובה, ואם הרכב הוא יומיומי ואתה מחפש אופציה זולה, קנה סובארו ג'אסטי. אין סיבה להשתמש ברכב אספנות באופן יומיומי, ובדיוק בגלל זה עשו את החוקים של הגבלת השעות.

פורסם

לא מסכים איתך יוסי. אני לא מחפש אופציה זולה אלא זולה יחסית. במידה והייתי מעונין להניע את האוטו פעם בשבוע לסיבוב קצר לא הייתי מחפש את הרכב הנ"ל וכמובן שהייתי מרשה לעצמי יותר צילינדרים. אני עוד לא הצלחתי להבין את ההיגיון מאחורי חוק הגבלת הנסיעה אבל נעזוב את זה. דרך אגב היתה לי ג'סטי בעבר.

פורסם

לי יש פלימוט וליאנט שנת 64 אני מרוצה ממנה מאוד בנסיעות הקצרות שאני נוסע בה, אני מאמין שבשנות ה70 התקדמו טיפה והמנוע גדל אבל בכל זאת אוטו מפנק מאוד ושווה כל שקל

תמונה 019.jpg

תמונה 012.jpg

תמונה1.jpg

פורסם
אני מדבר על הווליאנט מלוח יד שתיים. עדיין לא בדקתי אותה מקרוב אך עושה רושם שהרכב טופל יפה ובמצב טוב, לפחות עפ"י התמונות. המנוע הוא 3.3 ליטר וכן הרכב, זה או אחר, מיועד לנסיעה יומיומית אם כי לא מרובה או מרוחקת מדי.

הסתכלתי על וליאנט בלוח 2. נראה אוטו במצב סביר, קשה לראות פרטים, עקב כהות התמונה, מנוע 3.3 ליטר (אם זה 6 ציל'), עד כמה שידוע לי לא נמצא ברכב הנ"ל אלא מנוע 3.7. אין מידע על המחיר (זה אחד הפרמטרים הקובעים ביותר), ואי אפשר לראות אם זה 4 או שתי דלתות.

הרכב עצמו נחמד, אינו קלאסי קלאסי (במיוחד 4 ד'), מהווה התחלה נאה לכל אספן, השיקול הסופי חייב להיות שלך.

מקווה שעזרתי

חג שמח

אילן

פורסם
תעשה לעצמך טובה, ואם הרכב הוא יומיומי ואתה מחפש אופציה זולה, קנה סובארו ג'אסטי. אין סיבה להשתמש ברכב אספנות באופן יומיומי, ובדיוק בגלל זה עשו את החוקים של הגבלת השעות.

לא בטוח שהמשוואה הזאת נכונה תמיד... הכל שאלה של הדרישות שלך מהרכב מול היכולות והמגבלות שלו... כל מקרה לגופו...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוחחתי עם בעל הרכב. הוא דורש 20K + רכב לחלפים(במודעה כתוב גמיש). אני רוצה ליסוע לראות/לבדוק את הרכב ואין לי מושג איך לבדוק אותו כמו שצריך ולהתאים את המחיר למצב מפאת חוסר ניסיון. מספר אספנים ששוחחתי איתם המליצו לי לקחת מישהו שמבין או מכיר את הרכב ויוכל לעזור.

יש מתנדבים?

אשמח לשמוע תגובות, עזרה או רעיונות כלשהם

פורסם
שוחחתי עם בעל הרכב. הוא דורש 20K + רכב לחלפים(במודעה כתוב גמיש). אני רוצה ליסוע לראות/לבדוק את הרכב ואין לי מושג איך לבדוק אותו כמו שצריך ולהתאים את המחיר למצב מפאת חוסר ניסיון. מספר אספנים ששוחחתי איתם המליצו לי לקחת מישהו שמבין או מכיר את הרכב ויוכל לעזור.

יש מתנדבים?

אשמח לשמוע תגובות, עזרה או רעיונות כלשהם

אני מוכן להצטרף אליך לבדיקה, אנא תאם עימי. דרך אגב, 20000 ש"ח עבור רכב מסוג זה הוא מחיר אסטרונומי, אבל שווה לנסות, יש סיכוי שירד חזק במחיר.

אילן

• תוכן חדש...