Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי סמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הסמלים אינם קשורים אחד לשני, ה-1000 אם זכרוני אינו בוגד בי שייך לסימקה 1000 ואילו בסמל השני כתוב קראוון באנגלית היות אינני זוכר דגם רכב שנקרא כך אני נוטה לשייך זאת לקרוואן אחר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שני הסמלים אינם קשורים אחד לשני, ה-1000 אם זכרוני אינו בוגד בי שייך לסימקה 1000 ואילו בסמל השני כתוב קראוון באנגלית היות אינני זוכר דגם רכב שנקרא כך אני נוטה לשייך זאת לקרוואן אחר-רן

הסמל הוא יחידה אחת כך שבטוח שה1000 שיך לכתובית

פורסם

יתכן אופל קרוואן

________________--

חג שמח לכולם

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

סמל של מכונת כביסה/מקרר

היום עשיתי סדר במחסן ומצאתי את הסמל הזה. של מה זה? אני לא בטוח שזה של אוטו בכלל

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מסכים עם נתי - "קרוואן" הוא השם של אופל לדגמי הסטיישן שלהם, והמספר 1000 אומר שזהו סמל של אופל קדט קרוואן 1000, מסידרה A של תחילת שנות השישים.

0013.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

והנה הסמל שלך על המכונית

imagesbi1.jpg

ובהגדלה

images2or0.jpg

אירית

פורסם

לאחר שרבים הקדימו אותי, אני ארחיב על-פי הכתוב באינטרנט:

חיפוש הכתוב ב-eBay קישר את המילים והמספרים ל-Opel.

לאחר מכן, חיפוש קצר ב-Google הראה שהסמל שייך לסדרת הסטיישן של ה-Opel Kadett (שנקראה Caravan) מהסדרה A.

הסדרה הזאת יוצרה בין השנים 1962 ל-1965.

המנוע, שתוכנן על-ידי חברת Opel וכונה "מנוע קאדט", היה מסוג OHV בנפח של 1,000 סמ"ק (993 סמ"ק, אם לדייק) והגיע בשתי תצורות:

• N עבור "Normal Compression" להפקת 40 כוחות-סוס.
  • S עבור "Super Compressio" להפקת 48 כוחות-סוס.

לאחר שסיימנו עם הפרק הטכני, נעבור לפרק האומנותי - אופל קאדט A קארוואן משנת 1965 שעברה שידרוג "קל" וכך גם הסמל בהתאם... :wink:

פורסם

אופל עשו שימוש במנוע ה 993 סמ"ק בקורסה דור ראשון,מאחר ולא היה להם מנוע קטן מ 1200 סמ"ק.

הקורסה 1.0 יוצרה עד תחילת שנות ה90'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...