Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הציעו לי ראש בראש וולו 740 GLE 2400 מודל 88 מה אתם אומרים על הכב הזה?

ביצועים אמינות?

שווה משהו?

שילדה?!

טוב אני מחכה לתשובות.

פורסם

לא יודע מה חשבתי לעצמי האמת עוד לא ראיתי את הרכב שלו הוא אמר שהוא יבוא בערב להראות לי..

1987picture.gif

אתה בא להגיד לי שלוולו אין שום יכולת?

כאילו כרכרה יוקרתית? :wink:

פורסם
וולבו 740 :lol::lol::lol::lol::lol:

תגיד איש?, מאיזה כוכב נפלת?!?!?!?!

מי לעזאזל קונה את הדברים האלה?

:twisted:

שמע היא יקרה יותר מהאלפא כמו ישראלי מצוי חשבתי שהיא שווה משהו ואני לא סוחר או משהו כזה...

כנראה וולו בלי T זה לא וולו נורמלית בישבילי,לא שהיא "מלכת הסיבובים" אבל דורון קרחות נוסע די חזק.

פורסם

אלון, אל תעשה טעויות...

הנה מתגלה הפרצוף האמיתי של אנשים :p

סתם...

חבל על הזמן... אלפא היא אלפא :evil:

וולבו היא טנק שמיועד לישבנם של המיניסטרים משנות

השמונים (ע"ע קורפו-קונטרה, שחל ודומיהם).

חדוות הגה ממנה והלאה...

MCS 2008

פורסם

אתה התחרפנת ללגמרי :loco:

או שה :drinking: הרבה הרבה יותר מידי

אתה רוצה לסוע בבלוק המעפן הזה?!?!?!!?

אמנם תוכל למעוך ערסים מעצבנים בפיאט אונו יותר בקלות עם הוולבו, אבל תנסה לסוע בכביש רטוב עם האוטו הזה :!:

אם תצליח לסוע ישר תתקשר אלי.

באוטו הזה האחיזה נמוכה, ההגה מת והיא מרגישה כ"כ כבדה, כבר עדיף אלמרע (סתם סתם אני לא רוצה שוולבו יתבעו אותי על הוצאת דיבה :D )

ועל כל זה גם לשלם על 7 ק"מ לליטר.

פורסם

האלפא אצלי ועוד תשאר הרבה זמן אצלי וולו נמחקה מהפרק!

ביכלל ברגע שראיתי היום את הרכב נבהלתי מהטנק ואמרתי לו : "לא לא לא"

והוא אמר לי "אחי אל תוסיף לי שקל ואני משאיר לך את המערכת" ואני "לא לא לא" זה לא מתאים".

אלון שנשאר לו מאושר עם האלפא.

פורסם

אני נוהג בוולו 740 GL שנת 88 מנוע 2000 ואני חייב לציין שהאוטו יושב על הכביש כמו בלוק....

כל מי שאמר שהאוטו לא טוב נסע עליו ???

בקיצור אחלה רכב נוחות חבל''ז ולא שותה דלק כמו שכולם חושבים....

איזה אלפא יש לך ?

פורסם

נהגתי ועוד איך.....

אני נוהג ביום יום על וולבו 240, יצא לי פעם אחת לנהוג על 740 ומדי פעם יוצא לי לנהוג על כל מיני 940.

ה740 מרגישה כמו 240 רק קצת יותר שקטה ונוחה. וה940 מרגישה כמו ה740 רק קצת יותר שקטה ונוחה, הכל מרגיש אותו דבר, ההיגוי מרגיש אותו דבר, המנוע נשמע אותו דבר, המשאבה של ההגה כוח עושה את אותו רעש בכולם.

כי עדיין בבסיס מרגישים שאלה אותם מתלים פרימיטביים על מרכב ענק וכבד, עם הנעה אחורית שזורקת ומפרפרת בכל הזדמנות.

נ.ב.

והעניין של יושב כמו בלוק, זאת סתם הטעייה אופטית, הוא פשוט נראה כמו בלוק.....

פורסם

אני נוהג בו כבר כמעט חודשיים ואני רק נהנה !!!

אולי הוא נראה כמו בלוק אבל הוא נוח יושב טוב על הכביש ואני אחזור שוב בשבילך הוא יושב מצוין על הכביש וההיגוי אחלה !!!

• תוכן חדש...