Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את הבדיחה על הכורדי שרצה למכור רכב עם מנוע גמור, רקבונות בלי סוף, רדיאטור נוזל, הרכב מתחמם ולא יוצא מחוץ לעיר?

אז מתקשר אליו מישהו ושואל איך הרכב?

הכורדי - רכב במצב מצויין, מנוע חדש, צמיגים חדשים, רדיאטור חדש, עולה את הקסטל ב 120 בלי בעיה לא אוכל שמן. עזוב עזוב לא מוכר!!

הקונה - מה קרה??

הכורדי - רכב במצב כזה מי מוכר??

זה בערך מה שקרה לי עם ה505 אתמול.

פירסמתי את הרכב למכירה, הרכב עם בעייה של איבוד שמן גיר שדורשת פירוק הגיר, ואז כשהגיע רגע האמת הבנתי שאני כסף לא יקבל הרבה, ובעצם למה למכור רכב כזה טוב?? אז התחרטתי - אני מתנצל...

אז מישהו מכיר את התופעה שהרכב מאבד באופן פתאומי את כל השמן גיר?? אני ממלא שמן והוא נוזל כולו מתוך הגיר. הנזילה מאיזור המחזיר - משאבה - טורק. לא נראה לי הגיוני שנזילה כ"כ גדולה תיווצר כתוצאה ממחזיר שמן, יש רעיונות מה קרה שם?

יש למישהו גיר כזה??

מדובר בגיר של ZF מדגם 4HP22.

האם המשאבה ושאר החלקים זהים לאותו דגם גיר שיושב בוולוו או BMW?

תודה

אדיר.

פורסם

אני יכול להבין את ההתלבטות.. אבל צריך לזכור,אם תשקיע בשיפוץ גיר תשלם סכום העולה על הסכום שבו רצית למכור את הרכב (לפחות עפ"י מה שפורסם בלוח אחר) וכנראה לא תזכה לקבלו במכירה מאוחרת יותר.

אם רצית למכור רק בגלל התקלה בגיר,לטעמי כדאי לתקן ותהנה מהרכב ורצוי במשך שנים נוספות כדי שהתיקון יצדיק עצמו.

אם ממילא רצית למכור או לעבור לרכב אחר,לדעתי,כדאי למכור ובכל מחיר (כמעט...),זה מסוג הסיכונים ברכבים שכאלו.

ספק אם קניית גיר משומש כזה שווה משהו ללא שיפוץ,אתה עלול להוציא כסף (אלפי ש"ח רכישה+פ"ה) ולקבל גיר לא תקין בסופו של דבר.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם אתה יודע לפרק ולהרכיב את הגיר לבד, הייתי משקיע זמן בחיפוש נבלת 505 אוטומטית במחיר זעום ושוחט ממנה את הגיר, יסע כמה שיסע.

אם לא - כפי שאמר קודמי, התיקון יקר משווי הרכב הכלכלי (לא בהכרח הרגשי)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תבדוק אם הוואקום של הגיר לא נדפק.היה לי סיפור דומה אם כי ברכב אמריקאי ונדפק הוואקום של הגיר והגיר הזרים את השמן לעספת יניקה ...יכול להיות שבפיזו זה שונה או שזה צירוף של שני המקרים ,נזילה וואקום דפוק ,בכול מקרה בהצלחה

פורסם

תנגב את הגיר לגמרי מהשמן, תמלא שמן מחדש, ותיראה מאיפה נוזל השמן, בהתחלה את תיסה, תן לשמן לנזול, כנס מיתחת לאוטו ותיראה מאיזה אזור נוזל לך השמן. אם לא נוזל תניע וסע, לאט...

אחרי זה תעצור ותחזור על התהליך.

בכל מיקרה, נזילה ממחזיר ממחזיר שמן דפוק יכולה לרוקן לך את הגיר בדקות ספורות (אם המחזיר קרוע).\

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אם אתה יודע לפרק ולהרכיב את הגיר לבד, הייתי משקיע זמן בחיפוש נבלת 505 אוטומטית במחיר זעום ושוחט ממנה את הגיר, יסע כמה שיסע.

אם לא - כפי שאמר קודמי, התיקון יקר משווי הרכב הכלכלי (לא בהכרח הרגשי)

תומך ומחזק, לאליבבה תמיד דברי חוכמה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ראשית תודה,

לאליבאבא וברק: האופציה של למצוא פגר ולהשתמש בגיר שלו לא כ"כ מציאותית, כיוון שהגיר הנמצא הוא גיר 4 הילוכים, להרכיב גיר 3 הילוכים לא בא בחשבון מבחינתי - אני נוסע המון מחוץ לעיר, מה גם שאיני יודע אם הוא מתאים. אם יש בכל זאת למישהו גיר שכזה אשמח לדעת.

לגילי - כמות השמן כ"כ גדולה שזה נוזל כמו ברז פתוח, השמן נוזל מתוך הגיר דרך הפתח הקטן שנמצא בתחתית הגיר.

השאלה היא האם כמות שמן שכזאת יכולה להיווצר כתוצאה ממחזיר שמן??

או שאולי ממשאבה? איפה משיגים משאבה אם צריך??

פורסם

הנה שני דיווחים על 505 למכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115270&highlight=%D7%A0%D7%A1+%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%94

הרכב שאני דיברתי עליו נמצא ברחוב נגבה בנס ציונה, על השני גנאדי נתן פרטים.

היו עוד כמה 505 בשרושרים ישנים של עתיקות בדרכים, מומלץ לבצע חיפוש.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...