Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי במוסך פאלאס 2.4 ליטר שנת 78 במצב חדש מבחינה חיצונית, לא ראיתי את הבפנים אבל המוסכניק טוען שהוא שמור לגמרי והוא במצב נסיעה. רוצה עליו (למרות שהוא לא שלו...) 40K.

השני היה DS שנת 72 בתהליכי שיפוץ מרכב - גם במצב נסיעה עם רשיונות מוקפאים. רוצה 70K בעבורו.

המחירים הנ"ל נראים לי טיפה גבוהים, מה דעתכם?

בריאות לכולם!

פורסם

ה-DS שייכת לזן המכוניות האוונגרדיות והמיוחדות שיש להם שוק משלו, וגם בקרב עצמן יש דגמים המבוקשים יותר ומבוקשים פחות, והן בפרוש רכב אספנות "למבינים". החיים איתם אינם פשוטים וכדי לדעת מראש לאיזה סיפור נכנסים. כבר בשעה שנוצרה נחשבה ה-DS לקלאסית ומיוחדת, ושינעה והסיעה שועי עולם, חובבי רכב, וסתם עמך! רכב שמור ומטופח יעבור יד במחיר גבוה מהרגיל, וגם לשמורות פחות מצפה עתיד טוב, כיוון שהן נחשבות למבוקשות בין המשוגעים לעניין. יש בפורום מס' חברים המחזיקים אחת כזו ותוכל לשמוע מהם כיצד נראים החיים המשותפים מהצד הנכון של ההגה-רן

27-citroen-ds.jpg

citroen_main.jpg

http://www.ritzsite.demon.nl/Citroen68/DS_Pallas.htm

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בשנת 1975 ירדה ה-ds האחרונה מפס היצור. מעולם לא יוצר ds 2.4 , כך שלא ברור על מה מדובר. יכול להיות שמדובר בcx.

לגבי ה-72, נשמע קצת הזוי המחיר. וכל מיקרה - הייתי מיעץ לך לחשוב פעמיים על ds. לא נותרו כמעט מוסכים שיודעים לטפל במכונית. זה לא אומר שזה בלתי אפשרי - עובדה - אני מחזיק אחת ונוסע בה לא מעט.

אריה

ds72

פורסם

אכן נראה לי שבעל המוסך אדם הזוי משהו, זורק מחירים באויר ללא הבחנה.

לא אמרתי שה DS היא 2.4 אלא הפאלאס, שנראית למען האמת במצב מדהים.

המכוניות נמצאות בצפון הארץ, אולי מישהו מכאן הוא בעליה של הפאלאס?

בריאות לכולם!

פורסם
לא אמרתי שה DS היא 2.4 אלא הפאלאס, שנראית למען האמת במצב מדהים.

הנראה הכוונה ל-GS פאלאס, כשפאלאס היא רמת אבזור. זה איך שזה נראה:

250px-Citroen_GS_Pallas_1977.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא לא לא, הכוונה היא ל CX פאלאס, לא דומה אפילו ל 2 GS שהיו לי. אתם מכירים GS עם מנוע 2.4 וגג נפתח? אני לא.

בריאות לכולם!

פורסם

עם מנוע 2.4 זה נשמע לי CX, ולא GSA... לפחות, אני מקווה לטובת הבעל המוסך- כי, לרצות 40K על ה-GSA- זה היה בכלל, איך נגיד, לא בדיוק הגעיוני...:roll: אבל גם על ה-CX זה קצת מוגזם, אבל אולי הוא באמת סתם זורק מחירים, בהנחה שאתה לא רציני- יש גם כאלה...

אגב, הייתי שמח למצוא GS כזה בדיוק, כמו שבתמונה- מדגם הראשון, שנות ה-70 המוקדמות, אני אוהב אותו הרבה יותר מהחדש יותר, שיש כמה הבדלים ביניהם, ובמצב סביר... אבל לא נראה לי, ששרדו- כשעליתי לארץ בתחילת ה-90' - כבר היה זן נכחד...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לא שאלתי אותו בכלל לגבי קנייה, הוא התנדב להשמיע את המחיר... מה גם כמו שאמרתי הוא אומר שהרכב לא שלו אלא של לקוח והוא מחכה לחלק שהוזמן במיוחד מצרפת.

הוא הרבה יותר יפה מהתמונה שלעיל.

דרך אגב, ה CX מגיעה עם קירור אויר כמו ה GSA או מים?

בריאות לכולם!

פורסם
אגב, הייתי שמח למצוא GS כזה בדיוק, כמו שבתמונה- מדגם הראשון, שנות ה-70 המוקדמות, אני אוהב אותו הרבה יותר מהחדש יותר, שיש כמה הבדלים ביניהם, ובמצב סביר... אבל לא נראה לי, ששרדו- כשעליתי לארץ בתחילת ה-90' - כבר היה זן נכחד...

רכב שיוצר שני עשורים אחורה, נחשב לטרנטה, כי זה הגיל שבו הרכב כבר איבד את ערכו ככלי תחבורה ליומיום (רכב ישן נוטה לעשות יותר מדי בעיות עקב שחיקה, ונמכר בגרושים), ועוד לא התחיל לעלות את ערכו כאספנות.

נכון לעכשיו מכוניות משנות ה-80 נחשבות לטרנטות, ובשנות ה-90 מכוניות מהסבנטיז נחשבו לטרנטות.

אני בטוח, שמתישהו בשנות ה-2010 אספנים יתחילו לגלות עניין בסיטרואן BX ופורד סיירה, אם ישרדו אקזמפלרים שמישים מהם עד אז.

אגב, לשכן שלי היתה GSA בשנת 1998. זה לא שהיא מתה מזקנה, היא התאבדה. המנוע עלה באש כשהשכן הזה שלי ניסה להניע אותה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רכב שיוצר שני עשורים אחורה, נחשב לטרנטה, כי זה הגיל שבו הרכב כבר איבד את ערכו ככלי תחבורה ליומיום (רכב ישן נוטה לעשות יותר מדי בעיות עקב שחיקה, ונמכר בגרושים), ועוד לא התחיל לעלות את ערכו כאספנות.

נכון לעכשיו מכוניות משנות ה-80 נחשבות לטרנטות, ובשנות ה-90 מכוניות מהסבנטיז נחשבו לטרנטות.

אני בטוח, שמתישהו בשנות ה-2010 אספנים יתחילו לגלות עניין בסיטרואן BX ופורד סיירה, אם ישרדו אקזמפלרים שמישים מהם עד אז.

אגב, לשכן שלי היתה GSA בשנת 1998. זה לא שהיא מתה מזקנה, היא התאבדה. המנוע עלה באש כשהשכן הזה שלי ניסה להניע אותה.

יפה, מתאים באופן מושלם ל"אספנות"- נכחד יחסית במהרה עקב בעייתיות "מובנת"! ועם כל זה- רכב מאד מהנה (כשהוא נוסע, ולא ניתקע:-D ). מישהו בכלל התכוון לנסוע איתו? -רכב אספנות= פריט מהאוסף, נוסע פעם ב... למי אכפת מהאמינות?

תתפלא: אני ב-91 הייתי בטוח, שלא תהיה BX אחת, שתגיע עד 2000+, לא תהיה מיצובישי לנסר אחת, ובקיצור- אף מכונית "חדשה" (אז) לא תשרוד- והנה, אנחנו ב-2007, ומלא (ואני מדגיש- מלא!) אנשים עדיין משתמשים ב-BX ים ככלי תחבורה, ואני כבר לא מדבר על הלנסרים ודברים האחרים מאותו השנתון! ככה, שיש עוד תיקווה, אני מקווה. אם כי, בשנתיים האחרונות התחילה לקלקל עניין עליית מחיר הברזל...

בכל אופן, אני חוזר- אני אישית הייתי מאאאד רוצה לאמץ GSA מדור הראשון (כזאת בדיוק, שבתמונה), ולו בגלל אחת מהסיבות: זה היה הרכב, ש"קיבל" אותי ראשון כשעליתי לארץ, ומאד נהנתי לנסוע איתו, עד שמכרו אותו לפרוק, לצערי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
המוסכניק טוען שהוא שמור לגמרי והוא במצב נסיעה. רוצה עליו (למרות שהוא לא שלו...) 40K.

טוב שהוא לא רוצה 40 מיליון בשביל רכב לא שלו.:evil:

המוסכניק מנסה לגזור קופון על רכב שלא בטוח שעומד בכלל למכירה. אם היית סוגר איתו על 30K הוא בטח היה הולך לבעל הרכב ואומר לו "תשמע, תראה, תבין, לא שווה לתקן. התיקון יעלה יותר מכל האוטו ויש לי מישהו שמוכן לשלם 15K בשביל לפטור אותך מהצרה הזו! עצה של ברוך - תחטוף את הכסף וחפש אוטו נורמלי לתחביב. אני כבר אמצא לך משהו!"

פורסם
ויש לי מישהו שמוכן לשלם 15K בשביל לפטור אותך מהצרה הזו! "

היית אדיב לגבי ה-15! :wink::lol:

• תוכן חדש...