Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כלים לפחחות באיזור הצפון?

אני מתכוון לדולים בצורות שונות,

פשיטי פחחים,פטיש הפוך...

וגם בוקים לאוטו במחיר טוב.

תודה לעונים,

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אני יודע, אני יודע... זה לא בצפון, אבל אני מוכן ליקפוץ ל ל.כ. ליבדוק האם יש שם עדיין דולים במחיר זנות (את שלי קניתי שם במחיר של 60 ש"ח לדולי של האזט!).

את ההעברה, נעשה מתי שהוא...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי תודה על ההתנדבות,אני אולי אשתמש בך:mm_tongue

ידוע לך אם יש לו דולי בצורות שונות או שהיה לו רק סוג אחד?

כעקרון יש ברדיוסים שונים בשביל ליישר "פינות".

שמעתי שיש גם בוקים במחירים זולים,זה מאותו הבחור?

טל תודה,אני אקפוץ לטכנו דקל ולבורג המפרץ בהזדמנות לבדוק את העניין,

אתה ראית אצלהם דולי גם?

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
גילי תודה על ההתנדבות,אני אולי אשתמש בך:mm_tongue

ידוע לך אם יש לו דולי בצורות שונות או שהיה לו רק סוג אחד?

כעקרון יש ברדיוסים שונים בשביל ליישר "פינות".

שמעתי שיש גם בוקים במחירים זולים,זה מאותו הבחור?

טל תודה,אני אקפוץ לטכנו דקל ולבורג המפרץ בהזדמנות לבדוק את העניין,

אתה ראית אצלהם דולי גם?

עמית.

אתה יכול ליראות כאן את ההבדלים בין סט סיני זול (ביותר) לבין הדברים שמוכרים שם (אולי כבר לא מוכרים, צריך ליבדוק)...

עוד תמונות, אתה יכול ליראות כאן

MyTools.jpg

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי אם תוכל לעדכן אותי לגבי זמינות הדולים שנמכרים בבודדות אודה לך מאוד.

אין בארץ כלים של בונדו?כשהייתי בארה"ב היה להם מבחר ענקי ומחירים טובים (לא יותר מ10$).

בסוף אני עוד אביא את הכילים האלה משם(עד כמה שזה נשמע משוגע:roll: ).

תודה,

עמית

פורסם

נכנסתי היום ל- auto zone, שזאת חנות אמריקאית מקבילה לאוטודיפו וקניתי (בשביל חבר) סט 3 ספרדרים ("סכינים" למריחת בודי פילר) של חברת בונדו ב-3 דולר ובלוק שיוף של חברת 3M ב-6 דולר.

אני לא יודע איך המחירים האלה ביחס לארץ, לא ניסיתי אפילו לחפש בזול, פשוט בקרוב אני חזור לארץ וחבר ביקש ממני...

הייתי רוצה להביא דברים יותר רציניים כמו פטישים הפוכים וכו' אבל לסחוב מזוודה מלאה פטישים ודולים זה נראה לי overweight בטוח :lol:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...