Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם שלום

שתי שאלות לטירון באספנות

1. האם רכב סמיטריילר יכול להיות רכב אספנות?

2. האם יש טבלת מספר רישוי לפי שנת ייצור גם לרכבים כאלו?

תודה יורקי

פורסם

תשובות בכחול:

לכולם שלום

שתי שאלות לטירון באספנות

1. האם רכב סמיטריילר יכול להיות רכב אספנות? לא, משום שמשקלו מין-הסתם הוא מעל 12 טון. ראה את ההגדרות בשירשור הדביק הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

2. האם יש טבלת מספר רישוי לפי שנת ייצור גם לרכבים כאלו? לא מוכרת לי. קיימת רק ה"טבלה הכללית", שנמצאת כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=578410

תודה יורקי

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי הקדים אותי, אבל השאלה היא- מה כוונת המשורר? -כלומר, טכנית, להירשם כ"אספנות" הוא כרגע לא יוכל, מקווה שבעתיד כן, אבל להיות חלק מהאוסף- בהחלט כן, אם השאלה, האם כדאי לעשות ממנו כזה- אני הייתי אומר- "כן", אבל מה אני יודע?:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קובי הקדים אותי, אבל השאלה היא- מה כוונת המשורר? -כלומר, טכנית, להירשם כ"אספנות" הוא כרגע לא יוכל, מקווה שבעתיד כן, אבל להיות חלק מהאוסף- בהחלט כן, הבעיה היא האם אפשר לייבא אותו , כי באופן עקרוני אני לפחות אם הייתי יכול הייתי קונה אחת מהמפלצות שכיכבו בסרט כמו השיירה , אבל אין יכולת לייבא אם זה לא אספנות רכב ישן אם השאלה, האם כדאי לעשות ממנו כזה- אני הייתי אומר- "כן", אבל מה אני יודע?:wink:

מצטרף לתשובא שכדאי , אני רואה עכשיו את השיירה עוד פעם (אחת מתוך כמה ) וזה פשוט מדהים הרכבים האלו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
הבעיה היא האם אפשר לייבא אותו , כי באופן עקרוני אני לפחות אם הייתי יכול הייתי קונה אחת מהמפלצות שכיכבו בסרט כמו השיירה

אני בטוח שנשארו מפלצות דוגמת מאק R בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה הכוונה ב"סמיטריילר" ?

אני מניח, שאתה מתכוון רק לגורר (סוס).

לדעתי, משקל כולל של הגורר מחושב לפי משקל עצמי שלו + עומס מקסימלי על ה"צלחת". לרכב אספנות בכל מקרה אסור להוביל מטען, ואז נשאר רק המשקל של הגורר עצמו, שהוא פחות מ12 טון. אולי ניתן לרשום אותו כאספנות, שווה בדיקה.

פורסם
מצטרף לתשובא שכדאי , אני רואה עכשיו את השיירה עוד פעם (אחת מתוך כמה ) וזה פשוט מדהים הרכבים האלו

בברכה יהודה

יהודה!

באמא של כל הקלאסיקות

Gentlemen & Ladies (?:roll: ) The Showdowns

http://www.youtube.com/watch?v=cjUl_HrUKn0&mode=related&search= דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שבת נפלאה

אירית

• תוכן חדש...