Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כבר כמה רכבים ממש "ישנים" שבוודאי עברו את ה30 שנה על הכביש ולא היה להן לוחית רישוי של "רכב אספנות"

קצת הסבר על התופעה יועיל:idea:

יום\לילה טוב!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

שינוי הסטטוס נתון לשיקול דעתו של בעל הרכב.

סטטוס האספנות לא מתאים לכל בעל רכב שגילו מעל 30 שנה,

לכן יש כאלה שמעדיפים להשאירו עם רישוי רגיל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לא מתאים?לא ידעתי...

לשכנים שלי יש פורד GT מודל-אני מניח שמעל ל30 שנה כלומר מתחת ל77 ואין להם לוחית של אספנות..האם אוטו זה לא "מתאים" לדרישות(מה שנישמע לי מוזר כי ראיתי היום נושא בפורום עם פורד GT עם לוחית רישוי של רכב אספנות)מה נופך אכב ל"מתאים" להיות אספנות(אני בטוח שזה מאוד ארוך אם מישהו יספק לינק כלשהו זה יהיה מבורך)

ולמה שמישהו לא ירצה שבלוחית שלו לא יהיה כתוב "רכב אספנות"?כמובן שזה אישי לכל אחד אבל-למה?(עדיף שאחד בעל רכב אספנות ללא לוחית יענה אבל כל העונה הרי זה מבורך;))

המשך ערב נעים

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

תקרא את הדביקים בראש העמוד בפורום העוסקים במושג אספנות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הפוך גוטה הפוך,

לבעל הרכב לא מתאים שרכבו יהיה בסטטוס אספנות.

וכל זאת בגלל הגבלות התקפות על רכב אספנות לעומת רכב ישן עם סטטוס של רכב רגיל.

על כל זה אתה יוכל לקרוא ולהעשיר את הידיע שלך בדביק כמו שירון פ. אמר לפני.

עמית.

הנה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

1. ראשית, קרא את ה"דביק" שהופנית אליו. הוא יענה לך על הרבה שאלות נוספות.
  2. רכב לא עובר באופן אוטומטי למעמד של "רכב אספנות" - אם הוא מעוניין בכך, בעל הרכב צריך לבקש את זה ממשרד הרישוי.
  3. בצד ההקלות הרבות שיש לרכבי אספנות, קיימת גם מגבלה - אסור לנסוע בהם בין השעות 7 ל-9 בבוקר. יש בעלי רכבים שההגבלה הזו לא מתאימה להם, ולכן הם לא רשמו את רכבם כ"אספנות". אם תרצה להבין את הסיבות להגבלה הזו, תריץ חיפוש בפורום. הנושא נדון כאן עשרות פעמים.
  4. אם בעל הרכב לא רשם את רכבו כ"אספנות", הוא כמובן לא צריך לשים עליו לוחית אספנות.
  5. כפי שציין קודמי, יש אנשים שרשמו את רכבם כ"אספנות", אבל לא נוסעים עם לוחיות כאלו. זו עבירה על החוק.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כנראה הסוכן ביטוח שלך לא ממש אוהב אותך...

בין 7-9 אסור לנוע, נשליך את זה לנסיעה ללא טסט, הרי גם אז הביטוח לא תקף, נגזור מזה שבין 7-9 אין לך ביטוח. אם תעשה תאונה חברת הביטוח תתנער מתשלום, תאונה מול רכב אחר לא מפחידה כמו תאונה שמעורבים שם הולכי רגל ונפגעים.

טפו טפו טפו...

דרך אגב - כבר חרשו את זה מליון פעם פה אפילו שירשורים שהשתתפת בהם.

כנראה יש לך זיכרון קצר...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
כנראה הסוכן ביטוח שלך לא ממש אוהב אותך...

בין 7-9 אסור לנוע, נשליך את זה לנסיעה ללא טסט, הרי גם אז הביטוח לא תקף, נגזור מזה שבין 7-9 אין לך ביטוח. אם תעשה תאונה חברת הביטוח תתנער מתשלום, תאונה מול רכב אחר לא מפחידה כמו תאונה שמעורבים שם הולכי רגל ונפגעים.

טפו טפו טפו...

דרך אגב - כבר חרשו את זה מליון פעם פה אפילו שירשורים שהשתתפת בהם.

כנראה יש לך זיכרון קצר...

האם יש לך מסמך רישמי שמאשר זאת ? יתכן שכרגע זה נכון, וזה החשש שלי, אבל עד לפני תקופה מסויימת, לא ארוכה, ביטוח חובה בתוקף, היה מכסה כל דבר (גם נהיגה ללא טסט), פרט ל:

1. נהיגה ללא רשיון נהיגה כלל.

2. נהיגה בזמן שלילה ביודעין.

3. נהיגה ברכב גנוב.

אבל שמעתי, שבתקופה האחרונה חלו החמרות בנושא, ואת אלה, רישמית, איני מצליח להשיג.

חרשו את זה מיליון פעם, כי אף אחד אינו יודע את התשובה, ואם אתה לא מסתמך על מידע רשמי, הרי לך דוגמא.

פורסם

לפי מה ששמעתי(וזה בגדר שמועה)נהיגה ללא טסט לא מבטלת את הביטוח.

אני לא יודע עד כמה זה נכון.

פורסם

לפי מה שידוע לי- נהיגה זמן קצר ללא טסט לא מבטלת ביטוח, לפחות לא את החובה (אם כי, כמובן, חברת הביטוח מאאאאד תשמח לדעת את הפרט "הקטן" הזה:evil: ). לא זוכר לגיד בדיוק, כמה זמן, אבל לא יותר מכמה חודשים בודדים בטוח. בכל אופן- גם אם אין שום הגדרה "רשמית" לעניין- שוב, חברת הביטוח מאאאאאאאאאאד תשמח, אם תספק לה סיבה נוספת וטובה להתנער מהתביעה - אז, למה להסתכן?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...