Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

באתר היווני הנחמד הזה - http://www.a112abarth.gr/

מצאתי את הקישור לאוסף של האיש הזה - http://www.a112abarth.gr/Gallery/Tani/Tani.htm

הבנאדם מחזיק שבע A112 אבארט, שזה כשלעצמו כבר יפה, אבל כולן מלוקקות ויפיפיות, חלקן משופצות וחלקן פשוט נשמרו במצב חדש, והיפה הוא שהוא בנה את האוסף כך שיש לו יצוג של כל אחת מסדרות היצור של ה A112, מהסדרה הראשונה ועד השביעית, ושוב - כולן אבארט!

אפשר גם לקנא בתנאי האחסון להן הן זוכות...

ודרך אגב, האבארט בצבע בורדו מהסידרה האחרונה זהה בכל לאבארט שלי, מלבד גג השמש שאצלי לא קיים (אם כי בצניעות אומר שיש על שלי עוד עבודה לא מעטה על מנת להביאה לרמת אחותה המופיעה כאן...)

תהנו, לא רציתי לקנא לבד...

שי

Tiziano's Collectio

happy%20tani.jpg

in%20line%205.jpg

07%20a.jpg

01e.jpg

in%20line%201.jpg

inside%20all.jpg

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הדבר הראשון שחברה שלי עושה אחרי שאני מראה לה את התמונות האלה (ובהנחה שהיא קמה מעלפונה) זה לקנות כרטיס טיסה ליוון ולהתחתן עם אותו אדם.

ובהזדמנות חגיגית זו, אבקש מכולכם להקיש על הקישור שבחתימתי (כן, זה קשור לשרשור הזה).

הרכב, כמו שכבר הבנתם, מיועד לה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• אחראי פורום
פורסם

לא זוכר את שמו הפרטי של מר אבארט, אבל הוא היה מזל עקרב.

הביאנקי מדהימות!

ואגב, זה כבר היה פה.

13 אלפא סוד לאותם בעלים :-D

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לגביי השאלה בכותרת הנושא

לדעתי שניהם גם יחד

אבל מה זאת אהבה לעומת טירוף....?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני עם בנדר .

כנראה שמשהו ברכב הזה מושך אותו , יותר מאשר ערך כספי . אולי בצעירותו הייתה לו אחת כזו ששבתה את ליבו , והוא פשוט לא יכל לראות אחת כזו נרקבת , אז לקח אותה אליו ושיפץ אותה . אם יש לו את האמצעים , אז מדוע לא ?

לפעמים חלומות ורצונות כאלו שווים הרבה ( והרבה הרבה ) יותר מכסף , ואני בטח לא צריך לומר את זה בפורום אספנות , שכן זה ברור . אדם שמשפץ , ומחזיק רכב ישן / משופץ / אספנות / קלאסי / איך שלא תקראו לזה , יש לו ( בדר"כ , אם זה לא משמש רק כאמצעי תחבורה זול ופשוט ) , ערך סנטימנטלי ורגשי ששווה יותר מהעלויות הכספיות .

פורסם

לדעתי, התשובה לשאלה בכותרת: הוא תותחחחח, הוא תותחחח, הוא תותחחחח!!!!:-D:twisted: אהבתי!

מה כזה מוזר, אגב- חסרים אנשים, שמחזיקים אוספים של מאות מכוניות? -הרי, זה לא, שהוא מחזיק 7 מכוניות זהות לחלוטין- זה באמת היה קצת מוזר, אבל הוא מחזיק מכוניות מהדגם השונה, בעצם מכוניות שונות, אז, לדעתי- העניין רגיל לחלוטין, רק שהלוואי ועלינו את המצב וההקפדה שלו!

ואגב, אפרופו ביאנקי- לפני כמה ימים ראיתי ביאנקי לבנה עם מספר 6 (!) ספרות- עמדה בחניה באיזה מקום (לא למכירה), האוטו נראה לא משופץ- במצב "המקורי"- עם כמה חלודות קלות פה ושם, אבל מלוקק מאד, נקי, טמבוני ניקל מבריקים- בקיצור, רואים, שמישהו אוהב את האוטו שלו! כבר כמה שנים לא ראיתי כאלה בכביש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה מפספס את העניין, כמו כל אספן אמיתי הוא מחזיק את כל השנתונים של הדגם המוצלח הזה, מהראשון ועד לאחרון סידרה מלאה, הלוואי ויכולתי לעשות את זה אם כל דגמי הווספה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זה מה שאמרתי, הלוואי ועלינו את היכולת!

עריכה:

HOLY SHIT, אני הייתי צריך שטח של בן-גוריון בשביל האוסף הדגמים השונים של הליילנד והפורד!:shock::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הדבר הראשון שחברה שלי עושה אחרי שאני מראה לה את התמונות האלה (ובהנחה שהיא קמה מעלפונה) זה לקנות כרטיס טיסה ליוון ולהתחתן עם אותו אדם.

ובהזדמנות חגיגית זו, אבקש מכולכם להקיש על הקישור שבחתימתי (כן, זה קשור לשרשור הזה).

הרכב, כמו שכבר הבנתם, מיועד לה.

אלעד,

אני לא יודע אם חברה שלך באמת תרצה להתחתן איתו...

אבל -

כשיש לך חברה עם כזו מודעות מוטורית, ועוד עם נטיה לאספנות, עצתי לך - רוץ להתחתן איתה!

לדעתי אחד הקשיים המרכזיים בכל שיפוץ/רכש, הוא שכנוע בת הזוג בנחיצות העניין.

(ולשמחתי אני בורכתי בבת זוג מבינה).

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...