Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה חמש וחצי יושקו שתי מכוניות אלפא רומיאו משנות הששים.להלן המכתב של אירית ממועדון החמש:

מנהג חדש וססגוני במועדון החמש

החל מיום שישי הקרוב, 29/08/03, מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל יאמץ מנהג חדש וססגוני. מכוניות "חדשות", ששיקומם הסתיים באותו השבוע, יחנכו בקול תרועה רמה במסגרת המפגש השבועי. המפגש מתקיים בחניון "קופי טו גו" ליד אוניברסיטת תל אביב בימי שישי מ-17:00 עד- 19:30.

באירועים הללו ייחשפו לראשונה לציבור חובבי הרכב מכוניות נדירות ומעניינות שלעיתים הושקע בשיקומם שנים של עבודת פרך דקדקנית.

סיום מלאכת השיפוץ מהווה זמן מרגש במיוחד עבור אספן הרכב. הנהיגה הראשונה ברכב אשר כל חלקיו המקוריים עמו, לרבות פריטי ניקל, כיסויי גלגלים, כפתורי בקליט מאפרות וריפודים תהווה מעתה חג של ממש במועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל – מועדון החמש.

מר נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. יבואני רכב המייבאים גרסאות חדשות יותר של המותג ישתתפו בטכס וכן יגיעו אישי תחבורה בכירים, ידוענים חובבי התחום ואנשי תקשורת.

להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה. הלז לא יישבר על הצבע הטרי של מכונית האספנות אלא ייפתח לשמחת המשתתפים.

המנהג הזה יהווה הצצה מוקדמת על המועמדות לתחרות השיפוץ השנתית, רבת המשתתפים, המתקיימת באופן מסורתי בחנוכה.

עד היום הוצגו בתחרות רק שלושת המועמדות הבכירות מבין שלל המכוניות ששופצו באותה השנה. עבור ציבור חובבי הקלאסיקות בישראל תהיה זו אפשרות ראשונה לראות את כל המכוניות המרהיבות.

השבוע, יום שישי ב-03-08-29 בשעה 17:30, יושקו שתי מכוניות ספורט נפלאות ופתוחות גג מתוצרת אלפא האיטלקית. אלפא רומיאו ג'וליה ספיידר 64' ואלפא רומיאו ג'ולייטה ספיידר שנת 62'.

האירוע יתקיים במעמד מר יקי אנוך, מנכ"ל יבואני פיאט אלפא ולנצ'יה לישראל. זה יהיה אירוע ראשון, ולכן מרגש במיוחד, מבין סדרת אירועים ססגוניים, שמועדון החמש מקווה שיהפכו למסורת.

לפרטים נוספים:

אירית בורג, מזכירת מועדון החמש, במשרד המועדון - 7318818 - 03

רוני אקר, יחצ"ן המועדון - 441427 - 054.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כל הכבוד על היוזמה!!

אני מקווה גם להיות נוכח עוד כמה חודשים ספורים

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הייתי שמח להשתתף באירוע הנ"ל אבל הרכב שלי קצת רחוק מאיך שהוא בא במקור אבל זה לא הופך אותו ל"לא קלאסי" ... האם יש סיכוי שגם לי ידביקו מדבקה ואנשים יריעו???

הרכב הוא ב.מ.וו 2002 TII מודל 1972, צבע לבן, הגיר שבא במקור 4 הילוכים הוחלף ל5 הילכוים של סדרה 5, על הרכב הורכב קיט כנפיים של חברת שניצר, הגלגלים הוחלפו מ13\165 ל15\205, הכסאות הוחלפו גם לכסאות של גולף VR6 והאגזוז הועבר למרכז הרכב, פסי הניקל הוסרו ומסגרות החלון נצבעו בשחור, מערכת הזרקת הדלק המכנית הוחלפה בצמד קרבורטורים כפולים (וובר 45 עד לא מזמן) דלורטו 40 מ"מ. אני שוקל להחליף את התוף האחורי בדיסק.

הרכב עבר הרבה מהמקור האם הוא עדיין ראוי למקום של כבוד???

הביצועים של הרכב מתקרבים כעת לאלה של דגם הטורבו האגדי ואם אוסיף מגדש מקורי אני חושב שהרכב יהיה ממש ממש מפצתי....

ואני עדיין חושב שהוא קלאסי, המבטים שהרכב מקבל ברחוב, השאלות המוזרות של האנשים, והצליל המדהים של הקרבורטורים האלה.... אחחחחחח

אני חושב שהוא ראוי למעמד של כבוד.

haters will hate

פורסם

יוזמה ברוכה.

אבל בואו נאמר את האמת שתי האלפות האדומות שהוצגו שם רחוקות מאד מן ההגדרה "שיקומן הסתיים השבוע" "שהושקעו בהן שעות רבות" וכד' . אחת מהן זאת ה - 64 הייתה חלודה לגמרי ונראית מוזנחת מאין כמוה.

פורסם

קודם כל השיקו ותה, כי היא הגיעה למצב נסיעה לאחר עבודה והשקעה רבה, כן.

לשקם את הצבע והיופי הפנימי, זה עניין שולי יחסית בסדר הפעולות של

שיקום ענתיקה.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
קודם כל השיקו ותה, כי היא הגיעה למצב נסיעה לאחר עבודה והשקעה רבה, כן.

לשקם את הצבע והיופי הפנימי, זה עניין שולי יחסית בסדר הפעולות של

שיקום ענתיקה.

יש כאן שאלה טובה: כדי לזכות לכזה אירוע, רכב צריך להיות במצב תצוגה מושלם, או שמספיק שהוא חזר למצב נסיעה לאחר שנים של שיפוצים?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אני חושב שזה לא היה במקום להציג רכב כזה

צריך להקים צוות בחינה מיקצועי שידרג רכבים המישתתפים בארועים כאלה ואחרים.

פורסם

באמת אשמח לשמוע איך היה?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...