Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שאתם כבר יודעים רכשתי לפני כמה חודשים בטה קופה, מבחוץ אומנם היא נראתה יפה אך גיליתי (האמת זה היה דיי ברור) שכל מה שמחזיק את האוטו זה חומר הפחחות....

קצת תמונות שיתארו את המצב המזעזע.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככה זה כשאין על מה לרתך.... הפח המקורי של הרכב דק נורא ומבחינתי העיקר שהשאסי יהיה חזק, הריתוכים יושחזו גם ככה.

פורסם

ברור שהפח דק - אבל פחח עם יד טובה ירתך לך טוב גם על 0.7.

ואם לא הולך או שאין רתכת מתאימה יש שיטות להקל על הריתוך.

זה לא תירוץ.

פורסם

המצב בערך כמו שהקאפרי שלי היה... שמח, שיש עוד "משוגעים", שחושבים שניתן לשפץ אוטו מכזה מצב! (למי שלא יודע- גם שלי עכשיו אמור להיות בשיפוץ, אחרי שמישהו הצליח ליקנות אותו ממני).

המון הצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נראה כי יש עבודת פחחות רבה, לפני שתמשיך צעד נוסף קדימה.

שיהיה בהצלחה, נשמח לראות תמונות נוספות בסיום חלק זה של הפרוייקט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן תמונות קשות .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
ככה זה כשאין על מה לרתך.... הפח המקורי של הרכב דק נורא ומבחינתי העיקר שהשאסי יהיה חזק' date='[/color'] הריתוכים יושחזו גם ככה.

נשמע קצת מפחיד לא...? :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נשמע קצת מפחיד לא...? :roll:

ל'

ממש לא כאשר מדובר ברכב שגם את שלדת הצינורות שלו אפשר להחליף בחדשה

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ממש לא כאשר מדובר ברכב שגם את שלדת הצינורות שלו אפשר להחליף בחדשה

איפה בדיוק הצינורות בשילדה לא רואים אותם בתמונות

דורון

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
איפה בדיוק הצינורות בשילדה לא רואים אותם בתמונות

דורון

נראה לי היה בלבול קטן עם דוקאטי,

אמנם שניהם אטלקיים אבל...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לרפי, הפחח הוא אנואר מכפר מסחה, כי הוא בין הבודדים שהסכימו לקחת על עצמם פרוייקט שיפוץ כזה, מה גם שהוא שיפץ כמה לנצ'יות כאלה והוא יודע איפה צריך לחזק וכמה. אז ככה שאם אני סומך על מישהו זה על הפחח הזה.

עוד משהו קטן, מפאת גילי הצעיר והאהבה הביזארית ללנצ'יות התקציב שלי הוא קטן מאוד... והרכב לא מיועד להישאר סטנדרתי (יהפוך לטורבו)

ועל איזו שלדת צינורות אתם מדברים?

• תוכן חדש...