Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחבט בזמן האחרון בשאלה הזאת ולא יודע מה להחליט: יש לי כבר מכונית אחת ישנה (סוברית למי שזוכר) שאותה אני מאוד(מאוד :-) ) אוהב והיא גם משמשת אותי לנסיעות היום יום ועושה את מלאכתה נאמנה (מיותר לציין יד אחרונה בהחלט=חתונה קתולית 8) ), עד כאן הכל מושלם ,מכאן מתחילה הבעיה- בזמן האחרון אני מתלבט מאוד בקשר לרכישת רכב נוסף ספציפי(שיהיה בסטטוס אספנות)שרק מחכה לשיפוץ וכבר כמה שנים שאני עובר לידו וחולם שיהיה שלי ואיך הוא צריך להראות (בשמונה השנים האחרונות הוא משמש כמחסן מתחת לבנין... ), מצד שני אני לא באמת צריך אותו מבחינה הגיונית,אני מרגיש כאילו שזאת מלחמה של ההיגיון נגד הלב וההכרעה תיהיה בפנדלים אחרי הערכה...:lol: , באמת שאני לא יודע מה להחליט...

פורסם

אשתי אומרת - מכונית אספנות אחת זה תחביב.

שתיים ומעלה - זו כבר התמכרות.

לכן אין לי CJ5 קצר אספנות, פליימות דאסטר 340, אלפא ג'וניור, פינצגאואר/האפלינגר ועוד הרבה דברים בהם חשקה נפשי + בית פרטי עם חניית מרתף רחבת ידיים וליפט :lol:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התשובה זהה לשאלה שלך בקשר לשלישי בעתיד

לדעתי לפי התאור של המעבר ליד הרכב והתיכנון לעתיד.. זה ענין של זמן והרכב אצלך.

גם לפסל קשה להפסיק לאחר יצירה אחת

פורסם

[אשתי אומרת - מכונית אספנות אחת זה תחביב.

אוי כמה שהיא צודקת... :lol:

"אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?" כן בטח- סוברו GSR שנת 76 במצב מחסן ,שצריכה הרבה הרבה עבודה ...

"לא רוצה לקלקל לך אבל גם אני חשבתי כמוך רק שאני קניתי . ועד היום אני לא יכול להפסיק עם זה"

"התשובה זהה לשאלה שלך בקשר לשלישי בעתיד

לדעתי לפי התאור של המעבר ליד הרכב והתיכנון לעתיד.. זה ענין של זמן והרכב אצלך.

גם לפסל קשה להפסיק לאחר יצירה אחת"

אז אתם אומרים שזה רק הולך ומחריף? וואי וואי וואי...:-)

פורסם
אשתי אומרת - מכונית אספנות אחת זה תחביב.

לכן אין לי CJ5 קצר אספנות, פליימות דאסטר 340, אלפא ג'וניור, פינצגאואר/האפלינגר ועוד הרבה דברים בהם חשקה נפשי + בית פרטי עם חניית מרתף רחבת ידיים וליפט :lol:

יא אללה (או בגרמנית, "הר גוט") איפה הקרצת את שני הרכבים האלה שאני זוכר אותם בהרים שבאוסטריה מלפני מיליון שנה! אחד הזכרונות הכי זכורים לי זאת נסיעה בטירול ופתאום, בצלע הר, בזוית בלתי אפשרית עומד הפלינגר ועליו אשה מה-זה-גדולה נותנת הוראות לבעל/בנים שזורקים קש על הרכב. פעם ראשונה בחיים אני רואה שניצחו את חוקי שווי המשקל.

אגב, פינצגאואר נצפה מדי פעם בתצוגות של הצבא האוסטרי בוינה...

התמונה של הפינצגאואר(משמאל) היא מתוך אי ביי אוסטריה ותמורת למעלה מ 10K יורו היא תהיה שלך..

(למי שלא יודע אלו רכבי 4X4 או 6X6 תוצרת חברת שטייר-פוך מאוסטריה, היום חלק מ"ג'נרל דינמיקס" האמריקאית).

haflinger.jpg

139f_1.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שאלה טובה ,

אז ככה:

אם יש לך מקום גם לרכב החדש ,

ואם יש לך כח לשפץ אותו ,

ואם יש לך את הזמן לשמור על שתיהן במצב נסיעה תקין ותחזוקה נאותה ,

ואם יש לך תקציב לעוד רכב כולל רכישה שיפוץ איכסון תחזוקה וכ' .........

.

.

.

.

. ואם .............. יש לך שריטה , אז , כן ! :-)

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דילמה קשה...

אני, כשקניתי את הפיורי הראשונה ידעתי שזו פשרה ושאני עוד אמצא את האחת שתמיד רציתי, ואז מה יהיה? השארתי את ההתלבטות ל"אם וכאשר". והזמן הגיע מהר מהצפוי - 4 חודשים לאחר שנראשונה נחתה בארץ מצאתי את השנייה - מכונית החלומות שלי, באיביי. בדיוק 5 דקות עברו עד שהחלטתי שאני הופך את העולם כדי לקנות אותה, קודם "לשים עליה את היד" ואח"כ אלוהים גדול, כי אם לא אקנה אותה עכשיו אצטער על זה אח"כ.

וכך היה. קניתי, אמרתי לעצמי שאמכור את הראשונה. עכשיו, כשהשנייה בדרך לעלות לארץ אני לא יכול ולא רוצה להיפרד מהראשונה אליה נקשרתי. שתיים כאלה זה לא סיפור פשוט... למכור או לא למכור? זאת השאלה. ונראה שאתם כבר יודעים את התשובה...

שבוע טוב,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

בפעם הראשונה זה קשה... אחרי זה- כבר בא בקלות.:roll::-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כל עוד אתה מתלבט ומתקשה להחליט, זה בסדר.

אבל, כאשר אתה רואה רכב שאתה רוצה, ומהרגע שראית אותו, עד שאתה קונה אותו עוברות פחות מ-10 דקות- אז אתה צריך להתחיל לדאוג... :oops::roll:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תודה לכל מי שהגיב, אז ככה, אני בקושי מצליח להחליט מה לכתוב בתגובה מרוב דילמה...:-) ,

מה שבטוח ש את כל ענין השיפוץ והריצות אין לי בעיה לעשות שוב ,זה הכי פחות מדאיג אותי ואני גם בטוח שלפעמים זה יהיה כיף :wink: ,

כסף אני אצליח לגייס לשיפוץ ,אבל זה בכל זאת מעמסה רצינית לטווח הרחוק כל האחזקה של מכונית שניה אפילו אם היא אספנות ... והחניה שלה תיהיה ברחוב הפתוח באיזה פינה עם קשר עין...:roll::snipersmi

GF באמת? אלעד אני אצטרך בהזדמנות הסבר על ההבדלים בין הדגמים ...

"קודם "לשים עליה את היד" ואח"כ אלוהים גדול, כי אם לא אקנה אותה עכשיו אצטער על זה אח"כ." משפט חזק ביותר שמתאר את מה שאני מרגיש וכנראה אעשה בסוף ...

"בפעם הראשונה זה קשה... אחרי זה- כבר בא בקלות.:roll: :smile:" בסוף זה עוד יגמר בליילנד בפחות מ 10 דקות...:wink:

מבטיח לעדכן אם וכאשר יהיה על מה

• תוכן חדש...