Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שפירסמתי בזמנו בפורום הסגור, התנדבתי להוביל את הקשר בין בית הספר "אורט ידין" בצריפין ובין המועדון. זהו בית ספר מיקצועי למיקצועות הרכב ובו לומדים נערים ונערות לקראת הגיוס שלהם לצבא.

בעקבות פניה של בית הספר למועדון החמש, התנדבתי לתת שתי הרצאות על אספנות הרכב והיום התקיימה ההרצאה השניה. לצורך הדגמה הגיע חברנו מתניה הלוי עם הלארק שמשכה מיד את הילדים. מתניה, כולו חיוכים, הסביר בסבלנות על המערכות השונות שכיום לא נמצאות ברכבים מודרנים.

כאמור הפרוייקט יימשך ובקרוב צפוייה פגישה בין מנהל בית הספר ויו"ר המועדון על מנת לקבוע דפוסי פעולה משותפת. החברים שענו בזמנו לקריאה שלי בפורום הסגור יוזמנו, אני מקווה בקרוב, להשתלב בפעילות.

בתמונות אתם רואים את התלמידים מקיפים את הלארק של מתניה ואת מתניה מסביר בסבלנות.

תודה למתניה שנענה לבקשתי להביא את הרכב בגשם שוטף.

IMG_5812.JPG

IMG_5811.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היי

מחמם את הלב,

ומאיר פן אחר של התחביב, והאפשרויות הגלומות בו.

יישר כח.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מלאכה מבורכת!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וואו מגניב, סוף סוף אני איכשהו קשור לאנשים בפורום, זה התחיל בכך שבני הגיע אלינו לבית ספר והתחיל להרצות על רכבים להרבה שכבות, החל מהרכב הראשון שיצרו ועד הרכב המודרני! כאשר התחיל להראות לנו תמונות של הרכבים הפרטיים שלו שהוא שיפץ, אחרי שהסתכלתי בתמונות שהוצגו במקרן, ישר ראיתי שמשהו מאוד מוכר בהן. איפה שהוא כבר ראיתי אותן, אז עשיתי 1+1 בראש והבנתי שראיתי את התמונות כאן באתר + לבחור קוראים בני, ואני זוכר כינוי כזה בפורום אספנות, לא היססתי לשאול ואכן הגיב בחיוב שהוא מהפורום, BENNI HASPEL המפורסם, מאוד שמחתי לראות חבר פורום אצלנו בבית ספר, ומאוד נהניתי

בני, אני הבחור עם התפוז :-P

נשמח לראותך בכל עת בבית-ספרנו!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בני כל הכבוד!

אתה ממש קוסם! מהיכן אתה לוקח את הזמן?

אני ממש מתביש...

מה אגיד לך?

במקום להתעסק בכל מיני דברים שממלאים את הפורום הסגור ולבזבז את הזמן שלי על שטויות אני מעביר את הזמן בצורה טובה יותר וממלאת יותר (מה גם ששתי הענתיקות שלי מושבתות כרגע) ותאמין לי שיותר ויותר אני מודה לאלה שזרקו אותי מהועד בבחירות האחרונות כי קיבלתי קצת פרופורציות על התרומה למועדון. לפחות כאן אין תככנות, פילפולים משפטיים, ביקורת שאין תרומה בצידה וכפיות תודה.

ושוב, מי שרוצה להתרומם קצת מכל מה כתבתי כרגע ולתרום לפרוייקט שהוא לא קל, שיפנו אלי בה"פ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני.. אם כבר אתה מבקר באורט צריפין. האם יש סיכוי שתצליח לצלם בבית הקברות לכלים "ירוקים" של הצבא? המגרש נמצא לא רחוק מהבי"ס. פשוט במקום ימינה לבי"ס, תמשיך ישר עד הסוף וימינה. יש שם רכבים שיפתיעו גם אותך...

הנקודות... המיותרות... נמחקו באדיבות מנהל הפורום...

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

עדכון:

התקיימה ישיבה עם מנהל בית הספר בהשתתפות נחום קדמיאל, מתניה הלוי ואנוכי.

סוכם על התקשרות ארוכת טווח עם בית הספר שתכלול את המרכיבים הבאים:

1. הכנת תצוגת קבע במסדרון הראשי של בית הספר ובה יהיו תמונות מכוניות של חברי המועדון, באיכות טובה וממוסגרות ועם לוגו המועדון. באחריות בני הספל. חברים המעונינים להציג את מכוניותיהם בתמונות מתבקשים לשלוח אלי קובץ ברזולוציה טובה (משהו כמו 1500X2000 פיקסלים) לדוא"ל

[email protected]

2. תצוגות בבית הספר. אנו מתכוונים להשתלב באירועים של בית הספר ולהציג מכוניות שלנו. הכוונה לתצוגות שיתקיימו בימי חול בשעות הלימודים, בעיקר בסביבות 12:00 - 16:00. הארוע הקרוב מתוכנן לקראת סיום שנת הלימודים, בחודש יוני. האחריות על הארועים היא בידי מתניה הלוי והודעות מפורטות יישלחו בבוא העת.

3. הרצאות: בנוסף להרצאות הכלליות של בני שעוסקות בתולדות הרכב ובאספנות רכב, אנחנו מתכוונים להעביר הרצאות ושיעורים בהיבטים השונים של רכב קלאסי ובמיוחד בתחומים שכיום לא קיימים כמו קרבורטורים, חשמל, וכו'. בנוסף, הרצאות ממוקדות יותר על רכב הסטורי כמו על מותגים שכבר לא קיימים או כל דבר אחר שמעניין (למשל על המוסטנג עם הדגמות אמיתיות...).

מי שיכול או יכולה לתרום בעניין מתבקש/ת לפנות אלי בת"ד הנ"ל.

4. תקשורת: הוחלט על דפוסי תקשורת ועל איש קשר (עבדכם הנאמן). סוכם שבית הספר ייכנס לרשימת התפוצה של המועדון, התלמידים יוזמנו לאירועי המועדון ושנעשיר את הספריה שלהם באבטומובילים ישנים, אלבום העשור ובכל מה שנמצא לנכון (חברים שיש להם כתבי עת ישנים מחו"ל וכו', מוזמנים). האחריות על הסעיף הזה מוטלת על מזכירות המועדון.

• תוכן חדש...