Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה, בחיפושים שמצאתי יש דיונים על כך שניתן להעביר רכב עם רישיונות מוקפאים שעדיין לא מלאו לו 30 (הרכב משנת 78) .

אז יש את הדיון הזה, ואת זה. מעבר לשני אילו, לא ממש מצאתי סימוכין לזה.

בקיצור, האם ניתן או לא, להעביר בעלות לרכב שהוא לא אספנות, ולפני הקפאת הרישיונות לא היה לו טסט איזה כמה חודשים?

תמיכה נפשית ועזרה במבוכי הבירוקרטיה הישראלית תעזור,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
טוב, אז ככה, בחיפושים שמצאתי יש דיונים על כך שניתן להעביר רכב עם רישיונות מוקפאים שעדיין לא מלאו לו 30 (הרכב משנת 78) .

אז יש את הדיון הזה, ואת זה. מעבר לשני אילו, לא ממש מצאתי סימוכין לזה.

בקיצור, האם ניתן או לא, להעביר בעלות לרכב שהוא לא אספנות, ולפני הקפאת הרישיונות לא היה לו טסט איזה כמה חודשים?

תמיכה נפשית ועזרה במבוכי הבירוקרטיה הישראלית תעזור,

גילי

ניתן. מפשירים את הרכב מההקפאה, משלמים את אגרת הרישוי החדשה (אם יש, ייתכן ויש "זיכוי" על תקופה שלא מומשה) ואז במשרד הרישוי עצמו (!) מעבירים בעלות.

כך העברתי בעלות על הפרינץ שקניתי, הקפאתי חזרה את הרישיון ולא הפכתי אותה לאספנות.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

היו בעבר בפורום "עדויות ממקור ראשון" של אנשים שהצליחו להעביר בעלות על רכב שאינו אספנות, גם ללא טסט בתוקף (ובתנאי שאין חובות מהעבר). לטענתם הם רק התבקשו לחתום על הצהרה שהם מודעים לכך שהם שהם רוכשים רכב ללא רישוי בתוקף, או משהו בסיגנון.

שווה לבדוק במשרד הרישוי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
טוב, ננסה.. תודה!

ואם לרכב לא היה טסט בזמן ההקפאה?

גילי

גילי לא ניראה לי שזה המצב מנסיון העבר שלי לא ניתן להקפיא ללא טסט

דורון

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...