Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני לא יודע אם זה המקום לפרסם את המודעה הזו,אני מקווה מאוד,ואם לא אז סליחה מראש!( מקווה שתשאירו אותה במקום:oops: )

אני מאוד מעוניין בעוד רכב אספנות,מתנה לאבא שלי לכבוד היומלדת ה-54,בכל זאת ידוע מה ששייך לאבא שלי שייך גם לי,

אבל העיקר הכוונה!

הכיוון שלי זה ( סוסיתא,פורד,טריומף ),או אפילו רכב קבריולט שזה בכלל חלום ילדות שלי ושל אבי!

אני מחפש רכב שאני,ואבי נוכל לשפץ אותו,זאת אומרת רכב לפני שיפוץ,האמת היא שמצאתי כמה מכוניות שלא נסעו כמה שנים טובות בערך 20 שנה ואולי קצת יותר,אבל מה שעצוב שכל בן אדם חושב שאם יש לו רכב שיש לו 6 ספרות,או רכב שעבר את ה-30 שנה הוא יכול לבקש מחיר מטורף...

האמת שאני לא מאשים אף אחד כי בסה"כ זה הרכוש שלהם!

אני מחפש כבר כמה חודשים רכב,והמצב לא כל כך פשוט כמו שחשבתי!!!

אמרו לי כמה אנשים שיש להם רכבים תמורת מחיר סמלי,אבל שזה מגיע לרגע החשוב תמיד הרכב נמכר,תמיד הרכב לא למכירה,

או סיפורים כאלה או אחרים,שבסה"כ מאוד מאכזבים בסופו של דבר! אפילו היה פעם שכבר הגרר הגיע ולבסוף הבן אדם התחרט,תבינו אתם כמה מאכזב זה!

אז עלה בדעתי שאולי כאן אתם החברים שכל כך אוהבים את הדבר הזה של הרכב אספנות תוכלו לעזור לי למצוא רכב!

ולעזור לי,לגרום לאבא שלי אושר,לכבוד היומלדת שלו,מה שגם שהוא בן אדם חולה,ואני יודע שהדבר הזה יגרום לו ממש אושר כרגע זה החלום שלו שיהיה לו רכב אספנות משלו,כי אני יודע שזה דבר שהוא ממש רוצה,לכן אני ממש מעוניין בדבר,מכיוון שאם אני לא יעשה את הצעד הזה בשבילו,הוא לעולם לא יגשים את החלום שלו!

מקווה שתוכלו להציע הצעות נחמדות,או אם אתם מכירים רכבים למכירה,או ראיתם באיזה חצר או רחוב , אני ממש ישמח לשמוע.

אתם יכולים להתקשר אליי 0509345001 בכל שעה, או לשלוח לי ה"פ ואני אחזור אליכם!

אני מודה לכם מראש...

באהבה מאוד גדולה צביקה כהן!

ואולי באחד מהימים הקרובים,תעמוד ליד טוליסתא אחות חדשה!

אבא סוסיתא.jpg

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

יש בהרצליה,אם אני לא טועה ברחוב העצמאות אני לא זוכר את המספר המדוייק אבל הרחוב מקביל לרחוב סוקולוב.

אם אתה מגיע מרחוב ,הדר,אתה מגיע לתחילת הרחוב חוצה את סוקולוב ואחרי זה מגיע לרמזור ולוקח ימינה אחד הבניינים בצד שמאל ראיתי שם סוסיתא סטיישן.

פורסם

גם אני בדיוק חשבתי על הרום כרמל הכחולה מנווה צדק.

המחיר שדורשים עליה לא בשמים (בסביבות ה 4-5 אלף ש"ח למיטב זכרוני).

אם אתה מעוניין אני עובד באיזור ואני יכול לברר בשבילך את מספר הטלפון.

אסף

פורסם

חברים יקרים,גם אני עובד באיזור ת"א, ואני מכיר את הרום הכחולה ברחוב דגניה ,

1. אבל הוא דורש 6999 ש"ח!

2.היא לא אספנות מודל 79,אני מחפש אך ורק אספנות!

בכל מקרה תודה רבה מקווה שבוסופו של דבר הכול יסתדר!

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

שלחתי אותך לראות שתי סוסיתות בעבר , האם היגעת למקום ? בדקת משהו ?

לא שמעתי ממך כלום מאז .... :-(

עברו איזה חודשיים לפחות ...

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...