Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך למסורת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91520&highlight=%D7%A1%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%9D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=87538&highlight=%D7%A1%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%9D

יגיעו בעזרת השם למפגש בשישי הקרוב...נא לא להטריד אותי בבקשות דמעות והצעות שוחד, הדבר היחידי שיכול להרשים אותי חלופה בחלקי ווספה! מי שיגיע ראשון ויחסר לו יקבל! השאר, אם קובי יסכים ימסרו לו לטובת המועדון-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הדבר היחידי שיכול להרשים אותי חלופה בחלקי ווספה!

יש לי מספר חלקי ווספה פנויים , כעת נשאר רק להחליט...לאיזה סמל אני זקוק :lol:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
בהמשך למסורת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91520&highlight=%D7%A1%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%9D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=87538&highlight=%D7%A1%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%9D

יגיעו בעזרת השם למפגש בשישי הקרוב...נא לא להטריד אותי בבקשות דמעות והצעות שוחד, הדבר היחידי שיכול להרשים אותי חלופה בחלקי ווספה! מי שיגיע ראשון ויחסר לו יקבל! השאר, אם קובי יסכים ימסרו לו לטובת המועדון-רן

שמור לי אחד של מרצדס!!! 8)

תודה,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נימחקו מספר הודעות שכללו שאלות כמו "יש סמלים ליונדאי\קאיה\מרצדס" ועוד כהנה וכהנה.

מי שמעוניין, מוזמן להגיע ביום שישי או ליצור קשר עם רן.

חן

מנהל הפורום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רן , במידה ואפשר , שאלה - האם למעשה אני יכול להגיע לתחנת משטרה אזורית ולשאול לקיומו של סמל כזה או אחר , ובמידה ואכן אני מוכיח כי נגנב ממני סמל שכזה , לקבל אותו ?

פורסם

הפרוצדורה, היא הגשת תלונה ביום הגניבה, והיא המהווה עילת הבקשה, המשתנה השני הוא, שיתפס מישהו עם סמלים שגנב והסמלים יתפסו כמוצגים, לא קורה בכל יום! והשלב השלישי לזהות אחד מבין כולם, לחתום על טופס ולקבלו, יותר פשוט לקוות שיש לי אחד בשבילך....רן

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא הפרוצדורלי הזה - חפצים שנתפסו ולא נמצא להם דורש לא עוברים למכירה פומבית אחרי איזה זמן?

לא נראה לי שבמחסני המשטרה אי שם יושבים רדיוטייפים AM גנובים או מזוודות מלאות לירות.

סמים נשק וזונות בטח לא נמכרים לציבור הרחב (וחבל), אבל מה באמת קורה עם רכוש אחר, כמו חלפי רכב?

פורסם

השאלה היא איך הם הגיעו בסוף לידי המשטרה?

הרי רובם מפוזרים בחדריהם של פושטקים ברחבי הארץ, ואני בספק אם עשו שם פשיטה.

Passt scho...

פורסם

רכוש גנוב שהגיע למשטרה או רכוש שהוחרם, אינו שייך למישטרה ולכן יש לחכות לקביעת בית המשפט על עתידו, רכוש שנימצא ע"י אזרחים, מוחזק תקופה מסויימת ואז מוצא למכירה פומבית, פרטים בעיתונים היומיים, לגבי רכוש אחר אם אין לו דורשים, יקבע בית המשפט את עתידו השמדה, או מכירה ואז גם הוא ימכר במכירה פומבית! חלקי רכב ורכבים שניתן למכור ימחרו במכרז של משרד הביטחון-רן

פורסם

הבעיה היא, שחובת המדינה לפרסם את המכירות הללו, ופועל הם מפרסמים בשביל הפרוטוקול - בעמ' שאף אחד לא מגיע אליהם, וגודל שאף אחד לא טורח לקרוא - וכנראה *שומרים את זה עבור אנשים הקרובים לצלחת.

*ספקולציה אישית.

משכנתא זה קל

פורסם

תתפלא זה דווקא בדרך כלל בסופ שבוע בדפים האחרונים של הראשי או בימי חול בכלכלה.

היום בכלכלה עמוד 20 [ידעות אחרונות].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...