Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשפט שלי ... עצות

RedR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לפני איזה 10 חודשים חטפתי דוח מהירות , 125 בכביש 5 ...

אני הגשתי בקשה למשפט (לא הייתי חייב משפט ) על ה"תירוצים" הבאים:

1) אני נסעתי בנתיב השמאלי ( היה רכב צמוד אלי מימין ) , הנתון הנ"ל גם מופיע בדוח.

2) המדידה התבצעה ביום שבת , 4 בצהריים שהכביש עמוס לגמרי : היה לי גם רכבים מקדימה

3) המדידה התבצעה בשעה ובמקום שהשמש בדיוק מכוונת לפנים של השוטר , אני צילמתי את העניין .

4) הממל"ז הבעייתי משפטית היה בשימוש ( יש לי אוסף של כל התקדימים )

5) בית דגן עושים לי בעיות רציניות עם דוח האיפוס של הממל"ז ... יש לי רישומות שניסיתי להשיג את זה והם עושים לי בעיות .

הנקודה המרכזית אצלי היא שהיה רכב מימיני והשוטר הדפוק גם רשם את זה בדוח ,

אין איך להוכיח שהוא מדד אותי ולא אותו ...

זה כבר Reasonble doubt ...

נ,ב : אני מתכוון להגיע עם מצגת מודפסת ב - 3 עותקים ... ( במקרה זה מה שאני מתעסק אתו ביום יום )

מה אתם ממליצים ( בלי ציניות זה נושא רציני ) ?

פורסם

מה הכוונה בסעיף 5 ?

אני כרגע נמצא באותם הליכים כמוך - 90 במקום 60 בכביש עירוני

(כניסה לטבריה, אפילו לא עם הראלי).

אני עדיין מחכה לתשובה ל"בקשה לביטול דו"ח")

MCS 2008

פורסם
1) אני נסעתי בנתיב השמאלי ( היה רכב צמוד אלי מימין ) , הנתון הנ"ל גם מופיע בדוח.

אתה רק מחזק את דברי/עדות השוטר.

נסעת בנתיב השמ',אי לכך בצעת עקיפה(אחרת מה הנך עושה בנתיב זה),פועל יוצא מכך שהנך הרכב שנסע במהירות גבוהה יותר.

אם לא תצליח להוקיע את אמינותו של השוטר צפוייה לך הרשעה כואבת.

לא איש בשורות אנוכי SORRY.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לעמית , זה שהוא היה בעקיפה לא מוכיח כלום לגבי מהירותו , קודם כל הוא לא בהכרח עקף (לפחות על פי מה שהוא רשם) , ומלבד זאת - תמיד יש את האפשרות שהרכב מימין נסע פחות מהמהירות המותרת.

RED R (וגם אחרים)- אני לא יודע כמה פעמים הופעת בפני בית המשפט לתעבורה ,ומקווה בשבילך שלא זכית לתענוג המפוקפק.

בבית המשפט הזה השיטה עובדת כך : התובע/ת יושב/ת במקומו ושותק/ת. השופט/ת הופכ/ת למעשה לתובע המשטרתי. הוא ינהל מולך ,במקום להיות אובייקטיבי ,חקירה בנסיון לגרום לך להפיל ולהפליל את עצמך. התובע לא יתערב בכלל בדיון. כל מה שתגיד לא במקום ,ישמש נגדך בפסק הדין ,וגרוע מכך -אם תרצה לערער מאוחר יותר , לא תוכל (וזאת כיוון שהערכאות הגבוהות יותר:מחוזי/עליון מתייחסות אך ורק לדיון בערכאה הנמוכה יותר ולא לעובדות/טענות המושמעות בפניהם. לכן ,אף אם תרצה לתקן טעות בשלב מאוחר יותר,לא תוכל ,גם בסיוע אנשי מקצוע).

אני אתן לך דוגמא כואבת שקרתה לאבי - הוא הואשם בחציית צומת באור אדום. הרמזור הוצב באופן בלתי חוקי כך שלא היה מקום להאשמה. עקב רצון לחסוך הוא הלך לבית המשפט וייצג את עצמו. כיוון שלא ניהל את המשפט נכון (ושים לב , אין ויכוח על חוקיות הרמזור , אבל אופן הצגת הטיעונים בבית המשפט היה שגוי) הוא הורשע (במקרה שלו ,עקב עברו ,זה עלה לו בשנה שלילה) , וערעורו נדחה במחוזי , והעליון בכלל סירב לדון בתיק - כל זאת ,כאמור ,כיוון שנעשו שגיאות משפטיות בביהמ"ש לתעבורה ,ולא עקב הדיון באשמה זו או אחרת.

2 אפשרויות : 1. גש לתובע/ת ל-פ-נ-י הדיון ,הצג בפניה את טענותיך ונסה לסגור עיסקה לפני הדיון בביהמ"ש. לעיתים ,אם הם מזהים בעיות , הם מעדיפים להתפשר ולא לבזבז זמן על תיק עם זכייה לא מובטחת .

2. קח עו"ד - למרות העלות הלא מבוטלת (ובעיקר אם תיקך התעבורתי עשיר בעבירה או שתיים (או עשרה... :wink: )) - הוא עשוי להוציא אותך יותר בזו ל ,או במקרה הטוב ,עם זיכוי. לדעתי זה שווה את זה.

אני לא מכיר את הרקורד שלך ואת גילך , אבל האמן לי , בגיל 35 , עם עוד כמה שנות נהיגה מתוכננות (אני מקווה) - אני הגעתי היום למצב בו אסור לי להופיע בבית משפט ללא ייצוג עו"ד ,וזאת עקב טעויות שעשיתי בצעירותי ,כולל רצון לחסוך בעלות עו"ד. התיק התעבורתי מצטבר עד ליום בו תפסיק לנהוג , ולמרות שהנק' נמחקות , כל העבירות שעשית מאז שקיבלת רשיון יישלפו ע"י כל שופט/קצין משטרה וישפיעו על עונש/שלילה שתהיה אמור לקבל

(בתקווה שלא,אבל אתה יודע...).

פורסם
אני אתן לך דוגמא כואבת שקרתה לאבי - הוא הואשם בחציית צומת באור אדום. הרמזור הוצב באופן בלתי חוקי כך שלא היה מקום להאשמה. עקב רצון לחסוך הוא הלך לבית המשפט וייצג את עצמו. כיוון שלא ניהל את המשפט נכון (ושים לב , אין ויכוח על חוקיות הרמזור , אבל אופן הצגת הטיעונים בבית המשפט היה שגוי) הוא הורשע (במקרה שלו ,עקב עברו ,זה עלה לו בשנה שלילה) , וערעורו נדחה במחוזי , והעליון בכלל סירב לדון בתיק - כל זאת ,כאמור ,כיוון שנעשו שגיאות משפטיות בביהמ"ש לתעבורה ,ולא עקב הדיון באשמה זו או אחרת.

אם ברמזורים עסקינן, אני מוצא לנכון להכניס כאן שאלה

יש לנו רמזור בתוך העיר שהמהירות המותרת בכביש היא 60, עכשיו הכביש מאוד רחב, ומכוון ליציאה מהעיר כך שכולם נוסעים בו כ-80+

הבעיה היא שהרמזור אינו מתחלף לאחר ירוק מהבהב, אלא תוך שניות מאוד מעטות עובר לצהוב ואדום.

לי אישית כבר יצא "לפשוע" שם.

נכנסתי בזמן האור אדום בגלל אי אפשרות לבלום ללא הפחדת עוברים ושבים/או לחילופין עצירה באמצע הצומת, למזלי לא נתפסתי

הבעיה היא שבשבוע האחרון, הועמדה שם מצלמת רמזור (הכתומות האלה), הם הולכים לעשות שם המון כסף

השאלה הנשאלת זה חוקי?

יובל.

פורסם

כיוון שהרמזור הוא בשטח עירוני הוא אינו חייב להבהב .

זה שאתה (ואחרים) נוסעים שם במהירות מעל המותרת זה בעייה שלכ(ם).

אולי ההגבלה שם מטומטמת ,אבל לבוא בטענות על כך שאין לך זמן לעצור כי אתה עובר על חוק אחר זה לא לעניין ,וכל שוטר/בית משפט יקרע אותך על זה.

ועוד לא דיברנו על האפשרות שתעבור באדום ומישהו אחר ייכנס לצומת בירוק ואז תיפגשו אינטימית... :cry:

בכניסה לצומת ,אתה אמור להיות מסוגל לעצור בכל מקרה.

לגבי המצלמה - לא בטוח שזו אכן מצלמה ,עלול להיות דחליל (כן-גם ברמזורים יש דחלילים) ,אבל אני לא הייתי מנסה להיכנס באדום רק בשביל לבדוק, הסיכון גבוה מדי.

פורסם

לגבי המצלמה - לא בטוח שזו אכן מצלמה ,עלול להיות דחליל (כן-גם ברמזורים יש דחלילים) ,אבל אני לא הייתי מנסה להיכנס באדום רק בשביל לבדוק, הסיכון גבוה מדי.

תגידו, אם רוכב אופניים יכנס לצומת באדום [בוא נגיד בשעה שאין עומס כלל (שעה מאוחרת/שעת בוקר מאוד מוקדמת) תוך כדי כמה שפחות סיכון] האם המצלמה תצלם אותו? במידה וכן, זאת שיטה טובה לבדיקת המצלמה/דחליל... :roll:

L'amour Toujours

פורסם
שהמצלמה מסוגלת להבחין , אבל אתה יכול לנסות... 8)

חשבתי על זה

איך היא מסוגלת להבחין בין אופנוע לאופניים?!

הרי גם אופנועים מצולמים לא?

או בין מכונית לעגלת קניות?

מעניין איך זה עובד באמת, אולי למישהו יש מידע מבפנים

אגב, שמר, אין כאן וויכוח כי אתה צודק, אני עובר על חוק אחד וכפועל יוצא עובר על אחר, בכ"ז אם זה חוקי על הנייר, אתית לדעתי זה לא (לא שהם יודעים מה זה אתיקה)

בן אדם מבוגר עם תגובה טיפה יותר ארוכה משלי יכול לעבור ברמזור הזה באדום גם כשנסע 60 כחוק

נ.ב אני לא מדבר עם אדום לוהט... כך שאין הרבה סיכוי להיפגש עם מכוניות שכן עברה בירוק

יובל.

פורסם

לפני רמזור, חלה עליך חובה להאט כהכנה לעצירה, גם אם אתה נוסע במהירות חוקית של 60 קמ"ש, וזאת משום שבאחריותך לא לעבור רמזור אדום.

אין כל הצדקה לתלונה נגד רמזורי "בזק", ובקירבה לכל רמזור כאמור החובה היא עליך להאט ולהתכונן למצב אפשרי שהרמזור יתחלף לאדום פתאום.

פורסם
לפני רמזור, חלה עליך חובה להאט כהכנה לעצירה, גם אם אתה נוסע במהירות חוקית של 60 קמ"ש, וזאת משום שבאחריותך לא לעבור רמזור אדום.

אין כל הצדקה לתלונה נגד רמזורי "בזק", ובקירבה לכל רמזור כאמור החובה היא עליך להאט ולהתכונן למצב אפשרי שהרמזור יתחלף לאדום פתאום.

אוקיי מקבל את זה, אני כבר למדתי להאיט במיוחד ברמזור הזה

אבל אנשים שאינם מכירים את העיר לא יתארו לעצמם שבכביש כזה הוא יתחלף כל כך מהר

אגב, רק בכביש בינעירוני צריך להבהב הירוק?

אם כך בכביש עירוני בו מותר 80 או 70, בו נהגים אינם מצפים שהרמזור יהיה רמזור "בזק" זה יהיה בסדר שיציבו מצלמה, הרי מובן שהמצלמה היא כדי לדפוק נהגים סתם בגלל "תחכום" הרמזור, אני לא אתפלא אם הם מתכננים את הצומת כך בכוונה, רמזור "בזק" ומצלמה

ורועי, אני שואל אותך בתור נהג לנהג, אתה מאט שאתה רואה רמזור ירוק? אם כן, אני מסיר את הכובע ושותק

יובל.

פורסם

כן, אני מאט - פשוט מהסיבה שכשלא האטתי פעם אחת - זה עלה לי ב1000 שקל קנס ו4 נקודות.

אז את הלקח שלי (שהייתי צריך להפנים בשעורי הנהיגה וליישם בכביש) למדתי - וזה לא משנה אם זה רמזור בתוך או מחוץ לעיר, תמיד חייבים להאט לפני רמזור.

יש לזה אספקט בטיחותי, מעבר ל"שחיקת הצמיגים בעצירה פתאומית" - בהרבה צמתים ישנם הולכי רגל שלא כ"כ שמים קצוץ על הרמזורים, ואם לא תאט לפני הצומת ובעיר בעיקר - זה עלול להגמר רע.

פורסם
כן, אני מאט - פשוט מהסיבה שכשלא האטתי פעם אחת - זה עלה לי ב1000 שקל קנס ו4 נקודות.

אז את הלקח שלי (שהייתי צריך להפנים בשעורי הנהיגה וליישם בכביש) למדתי - וזה לא משנה אם זה רמזור בתוך או מחוץ לעיר, תמיד חייבים להאט לפני רמזור.

יש לזה אספקט בטיחותי, מעבר ל"שחיקת הצמיגים בעצירה פתאומית" - בהרבה צמתים ישנם הולכי רגל שלא כ"כ שמים קצוץ על הרמזורים, ואם לא תאט לפני הצומת ובעיר בעיקר - זה עלול להגמר רע.

טוב, אומרים שבכל מקרה לומדים הכי טוב מניסיון אישי

אבל אני אנסה ללמוד מניסיונך, הרי ברור שיש לך יותר ממני :)

בכל אופן, שמחתי לנהל את הדיון, ולשמוע את הצד הזה

שוב, אשמח לדעת אם מישהו יודע כיצד המצלמה מזהה מה עובר את הצומת, האם אופניים/עגלת קניות/קרטון/תינוק יצולמו? קצת מידע מבפנים לא יזיק :p

יובל.

פורסם

אופניים בד"כ לא מצולמות, אם כי זכיתי לראות פועל זר שרכב על אופניים עם טלויזיה על הסבל (...) מצולם במצלמת רמזור (על ויצמן ברעננה, בצומת הכניסה לאזה"ת).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לי פעם קרה מקרה בצומת המסגר והחשמונאים בת"א.

בשעות הלילה המאוחרות הגעתי לצומת מכיוון המסגר לכיוון דרך פ"ת (נסיעה צפונה לכיוון עזריאלי). לא ניסיתי לגנוב את הרמזור כי ראיתי את המצלמה אבל, טיפטפתי לאט לאט לתוך הצומת (שהיתה ריקה באותו הרגע) ברגע שקצה הרכב שלי עבר את מעבר החצייה המצלמה דפקה לי פוטטו רצח, היות וביצעתי את התרגיל במהירות אפס לחצתי מייד על הברקס כך שבצילום השני עמדתי באותו המקום כשרק חרטום הרכב מבצבץ לתוך הצומת.

המקרה אירע לפני יותר מארבע שנים ותמונה ודו"ח לא קיבלתי.

התייעצתי עם שוטר בעניין והוא אמר לי שבניגוד למה שאנחנו חושבים. לפעמים יושבים במשטרה אנשים עם קצת שכל בקדוקוד ושכהם רואים דבר כזה הם יוצאים מנקודת הנחה כי הרכב בלם מאוחר וזה מה שקרה, והיות ולא חציתי את הצומת הם לא שולחים דו"ח על העניין !!

לשיקולך

אם מישהו רואה או רוצה למכור vtr/vts או 106 ראלי דור שני אז שלא יתבייש ושירים לי מהר טלפון 055336232 או שישאר הודעה פרטית

• תוכן חדש...