Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקשר הצרפתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך הסטרטר בds שלי. אם נאמר זה היה קורה באמריקאית, נניח שנת 72, אין בעיה. שני ברגים, חיבורי חשמל, וזהו.

אבל.... לא אצל זוללי הצפרדעים.

על מנת להוציא את הסטרטר, יש- לפרק את סעפת הפליטה. נישמע פשוט?? לא בds. צינור האגזוז מתחבר לסעפת באופן כזה שהאומים מתחברים מלמטה. כלומר, אין אפשרות להגיע אליהם מלמעלה. אלא בעזרת כל מיני אילתורים של כל מיני כלי עבודה.

או... לשכב תחת המכונית ובעזרת ידית עם שני מאריכים ומיפרק.

בקיצור... ארבע שעות עבודה, מפתח 12 אחד שחתכתי אותו, פנס- אחרת לא רואים. חשוב מאד- מגנט. לטובת כל הברגים והמפתחות שנופלים. אחרת אי אפשר להוציא אותם. ו...מראה טלסקופית, יש שם איזה בורג שלא ניתן לראות.

וכל זה על מנת לפרק את הסטרטר.

ועכשיו - לך תיתן את כל זה למוסך. אין סיכוי, פשוט אין סיכוי.

חצי דרך מאחורי. הסטרטר פורק. נותר רק לשפץ ולהרכיב חזרה.

זוללי צפרדעים כבר אמרתי??

אריה

לא בעיה ליצר משהוא מסובך - בעיה לעשות את זה פשוט

פורסם

מה לעשות ככה אצל הצרפתים-הכול הפוך ומסובך.

ואני עוד זוכר מהפיגו 404 שהיתה לי. על מנות לנצור את הדלתות מבפנים יש להרים את הכפתור במקום להוריד.

זה מה יש. מכוניות מעולות אבל מסבכות את החיים..

פורסם
מה לעשות ככה אצל הצרפתים-הכול הפוך ומסובך.

ואני עוד זוכר מהפיגו 404 שהיתה לי. על מנות לנצור את הדלתות מבפנים יש להרים את הכפתור במקום להוריד.

זה מה יש. מכוניות מעולות אבל מסבכות את החיים..

"תוספות" לפיג'ו 404 :

ידית ווינקר בצד ימין

סוויץ' בצד שמאל

לחיי הרפובליקה !

פורסם

גם לוולוו ידית בלם היד נמצאת בצד שמאל ולא בימין והיא לא צרפתיה,

אבל לא זאת הבעיה,הבעיה היא הנדסת אנוש לקוייה שלא מתחשבת בתחזוקת וטיפול ברכב.

במכוניות החדשות למשל תוקעים את הפילטר שמן מאחורי המנוע,למרות שיכלו למקם אותו קדימה,

באופנועי שטח מייצרים תיבות אויר עם אפשרות החלפת הפילטר ללא כלים...

עיקר התכנון הוא להקשות על בעל הרכב לטפל לבד ולגרום לו בעצם להגיע למוסך (עם ליפט ששם העבודה מתבצעת באותו האופן),

ברכבים שמשווקים במדינות לא מפותחות העסק שונה והתכנון מיועד להקל על בעל הרכב כמה שיותר בטיפול ברכב ובתיקונו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אבל אריה!

בסוף....כשהצפרדע נוסעת, אז היא עושה זאת כנסיכה אמיתית! לא?

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

מכיר את ההרגשה לפרק סטרטר ב DS .

עשיתי את זה בעבר הרחוק , לא הייתי מוכן למשימה ולא ידעתי מול

איזה "מבצע " אני עומד .

לקח לי שעות .........

אוף הצרפתיות האלה ...

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ו. אנא תעד התהליך במצלמה

2. האם אתה משפץ הסטרטר או מארגן חליפי. אם חליפי של איזה רכב.

3. אם אתה צריך שולייה (תן לי מפתח 13, תאיר לי בפנס.... וכד') אני פנוי בשישי אח'צ

אילן

• תוכן חדש...