Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה מכוניות שלא הולכות טוב עם צבעים מסוימים. כאן יש כמה דוגמאות. יש כמה שהן לא אספנות עדיין, אבל הרוב כן, ככה ששמתי את השרשור באספנות.

אתם מוזמנים לשים גם משלכם.

8ac6_1.jpg

9948_19.jpg

Itro amarillo.jpg

MercedesBenzSemaShow10.jpg

Sega-CT3_cadillac_1_L.jpg

W116 Amarillo.jpg

פורסם

דווקא אהבתי את המרס הצהובה :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מבין מה בדיוק ה"טעות" עם הקדאילק בצבע תכלת, או המרצדס הצהובה.

אפרופו מרצדס צהובה - בשטחים הם לא מראה נדיר למדיי...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

מרצדס צהובה ואדומה מזכירות לי את ילדותי, עם המוניות מהשטחים שהיו פופלריות מאוד בלוד.

לא רואה בזה שום דבר מגוחך...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יכול להיות שמשהו לא בסדר איתי (מה "יכול להיות"? בטוח...) אבל חוץ מהמרצדס הורודה אני לא מוצא שום בעיה, הירוק של הכרמן משגע,צהוב מתאים כמעט לכל רכב...

אולי ניתן לומר שלא מדובר בצבעים בגוון מקורי שהוצע לקונים באולמות התצוגה אבל לא מדובר ב"טעות" (חוץ מהורוד שהוא צבע שנוא עלי ללא שום קשר למכוניות..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
יכול להיות שמשהו לא בסדר איתי (מה "יכול להיות"? בטוח...) אבל חוץ מהמרצדס הורודה אני לא מוצא שום בעיה, הירוק של הכרמן משגע,צהוב מתאים כמעט לכל רכב...

אולי ניתן לומר שלא מדובר בצבעים בגוון מקורי שהוצע לקונים באולמות התצוגה אבל לא מדובר ב"טעות" (חוץ מהורוד שהוא צבע שנוא עלי ללא שום קשר למכוניות..)

שלא נדבר על הצבע שאתה בחרת... בעצם, גם פנינה-ורוד-ירוק לא נשמע טוב במיוחד... נראה לי שראמז יבלה עוד כמה שעות עם האקדח.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

המממםםם... וורוד, אתם אומרים? -מה דעתכם על זה!:roll::-)

header_1.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...