Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ידני ידית ברצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכיר איזה מרצדס שנות 60-70 יובאה לארץ עם גיר ידני כאשר יידית ההילוכים לא היתה בהגה אלה בריצפה. נכנס לי שגעון חדש לראש להעביר את הידית לרצפה . לרכב יש אפילו חור הכנה שלי כמובן למי שלא מכיר 280SE

14.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
מי מכיר איזה מרצדס שנות 60-70 יובאה לארץ עם גיר ידני כאשר יידית ההילוכים לא היתה בהגה אלה בריצפה. נכנס לי שגעון חדש לראש להעביר את הידית לרצפה . לרכב יש אפילו חור הכנה שלי כמובן למי שלא מכיר 280SE

אני ראיתי כזו אחת, 110W, כמו שהיתה לך (וכמו שיש לי) עם מישהו שעשה לה כזה דבר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
יש את הW116 ידנית עם הילוכים ברצפה. אתה יכול לחפש בכיוון ההוא.

אני גם מתעלק על השרשור ושואל אם אפשר מבחינת רשיון להמיר רכב אספנות מאוטומט לידני.

אצלי ברישיון לא רשום אם זה ידני או אוטומט

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני גם מתעלק על השרשור ושואל אם אפשר מבחינת רשיון להמיר רכב אספנות מאוטומט לידני.

הי יוסי

מנסיון העבר כן אפשר לא בכל רכב רשום עם הוא ידני או אטומט

דורון

דורון

פורסם
אני ראיתי כזו אחת, 110W, כמו שהיתה לך (וכמו שיש לי) עם מישהו שעשה לה כזה דבר...

גילי

גילי הי

איך מתקדם הרכב ?ראיתי שאתה מחפש מקום.

האם אתה יודע איך להגיע לבחור שעשה את השינוי על מנת ללמוד יותר? עד כמה שאני יודע, לא ניתן לעשות את זה בכל רכב (מרצדס) כי הגיר לא זהה בכל דגם ולפעמים באותו בודי יש מס דגמים של תיבות.

דורון

דורון

פורסם

אני לא רואה כל בעיה, ברכבים הישנים לא רשום סוג תיבת ההילוכים או מס ההילוכים,

לא ראיתי רכב ישן שרשום לו איזה גיר מורכב בו לכן אפשר לשים מה שרוצים.

לירון עם הקורטינה היה עם גיר אוטומטי והיום יש לו גיר רגיל 5 הילוכים ללא בעיה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הי יוסי

מנסיון העבר כן אפשר לא בכל רכב רשום עם הוא ידני או אטומט

דורון

אני לא רואה כל בעיה, ברכבים הישנים לא רשום סוג תיבת ההילוכים או מס ההילוכים,

לא ראיתי רכב ישן שרשום לו איזה גיר מורכב בו לכן אפשר לשים מה שרוצים.

לירון עם הקורטינה היה עם גיר אוטומטי והיום יש לו גיר רגיל 5 הילוכים ללא בעיה.

אופיר

אבל בVIN כן כתוב. ישימו לב אם אני מייבא רכב שהיה אוטומט כידני? אולי כדאי לעשות את זה בארץ.

פורסם
אבל בVIN כן כתוב. ישימו לב אם אני מייבא רכב שהיה אוטומט כידני? אולי כדאי לעשות את זה בארץ.

אצלי לא כתוב כלום למרות שהרכב יובא.

אצלי לא כתוב כלום למרות שהרכב יובא

יוסי האם ראית בארץ W116 עם גיר ידני ברצפה?

דורון

פורסם

דורון הי, אם יש מוסך שיוכל לבצע את המטלה, ובתנאי שיש לך את הגיר הידני, אזי זה מוסך איילון בת"א מאחורי עיתון ידיעות אחרונות, פרטים - אלי בהודעה פרטית.

מוסך זה עוסק בכל סוגי המרצדסים לרבות אספנות ויתכן שאצלו אולי תמצא גם גיר ידני (במידה ואין ברשותך).

מצא משה

פורסם

דווקא במרצדס אין שום בעייה לדעת אם הרכב יוצר כידני או אוטומטי;בהטבעת מספר השילדה,לאחר המסיפר עצמו,אמורות להופיע שתי ספרות-010 לגיר ידני ו 012 לתיבה אוטומטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דווקא במרצדס אין שום בעייה לדעת אם הרכב יוצר כידני או אוטומטי;בהטבעת מספר השילדה,לאחר המסיפר עצמו,אמורות להופיע שתי ספרות-010 לגיר ידני ו 012 לתיבה אוטומטית.

נכון,

אבל עדיין נשאלת השאלה אם מכוני הרישוי יודעים את כל מה שרב הפורום יודע ... :-D

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
דורון הי, אם יש מוסך שיוכל לבצע את המטלה, ובתנאי שיש לך את הגיר הידני, אזי זה מוסך איילון בת"א מאחורי עיתון ידיעות אחרונות, פרטים - אלי בהודעה פרטית.

מוסך זה עוסק בכל סוגי המרצדסים לרבות אספנות ויתכן שאצלו אולי תמצא גם גיר ידני (במידה ואין ברשותך).

מצא ערב טוב

הבעיה זה לא גיר גיר יש לי. הרכב שלי ידני אני רק צריך את הידית עם השטנגות, את העבודה כמו שאתה יודע אני עושה

תודה דורון

דורון

פורסם

מנצל את השירשור:

האם הגיר הידני אצלך ברכב הוא 4 הילוכים או 5?

האם יש התאמה בין הגירים הידניים בדגמי ה 4 צילינדר?

אני בעצם מתכוון שאם אני רוצה להסב את הגיר אצלי ברכב מאוטומט לידני, האם ישנם דגמים אחרים של מרצדס שהגיר שלהם יכול להתאים לרכב שלי (190E).

תודה,

אסף

פורסם
מנצל את השירשור:

האם הגיר הידני אצלך ברכב הוא 4 הילוכים או 5?

האם יש התאמה בין הגירים הידניים בדגמי ה 4 צילינדר?

אני בעצם מתכוון שאם אני רוצה להסב את הגיר אצלי ברכב מאוטומט לידני, האם ישנם דגמים אחרים של מרצדס שהגיר שלהם יכול להתאים לרכב שלי (190E).

תודה,

אסף

אסף

לדעתי ורק דעתי אין לי נסיון עם מרצדסים " חדשים" יש אפשרות לעשות מה שאתה רוצה צריך לשאול את המומחים שביננו.לשאלתך הגיר שלי הוא 4 הילוכים במידה והחליט להחליף את כל הגיר אנסה ללכת על 5 הילוכים על מנת להשיג גם קצת יותר חיסכון בדלק.

אולי מישהו כאן יכול להוסיף ......

דורון

• תוכן חדש...