Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות המצב הקשה בדרכים! ועל מנת להעלות את רמת המודעות והבטיחות של כולנו חידה:

מי מזהה את הרכב הבא, ואת הסיפור העצוב שמסתתר מאחוריו...נק' נוספות למביא תמונות של הרכב במקור, ומידע שימושי עליו-רן

2134811_dean_300.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

פורשה 550 ספיידר, ג'יימס דין נהרג נוהג בה בגיל 24 במהלך צילומי הסרט האחרון בו ככב

deandl7.jpg

אירית

פורסם

קל מידי, הלאה, שאלה הבאה (ואל תשימו את המרצדס של הנסיכה דיאנה).

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

סעו בזהירות-רן

את האמת, זו היתה אחת קלה... ;)

בקשר ל"סעו בזהירות", היה לי חבר שהיה לו אופנוע, ותמיד הוא היה אומר ש"עדיף למות מהר ממהירות מאשר למות לאט לאט, כל פעם חלק אחרי חלק, בפקקים, בחניות וכו'..."

כיום הוא...

נשוי ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כיום הוא...

נשוי ;)

גילי

יש לך חברים נשואים ? :lol:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
פורשה 550 ספיידר, ג'יימס דין נהרג נוהג בה בגיל 24 במהלך צילומי הסרט האחרון בו ככב

deandl7.jpg

אירית

שלום.

נכון אבל לא מדויק!

נכון שהוא היה מהלך צילומים לסרט אבל! את התאונה הוא עשה בדרך להשתתף במרוץ מכוניות ואיזה אהבל עם פורד לא עמד על המהירות שג'ימס נסע ויצא מהצומת ופגע בפורשה.

בברכה בני ל.

אגב הפרס חצי חצי

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

האירוניה היא; כפי שבני אמר הוא לא נהרג במהלך מירוץ אלא בנהיגה שגרתית.

בראיון על הסט הצילומים של הסרט "ענק" הוא נשאל ע"י המראיין גיג יונג; מה יש לו להגיד לצעירים? ג'יימס ענה: נהגו רגוע, כי החיים שתצילו יכולים להיות שלי" כפי שתראו בסרטון - לזכרו של הענק

http://www.youtube.com/watch?v=FICmPyLdsUA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בוקר טוב

אירית

פורסם

הרי סכמנו שברגע שהמחוג חצה את קו חצות אנחנו בבוקרו של יום והוא נגמר כאשר המחוג חצה את קו הצהרים, א' האם שרדת את כל הסרטון? בסוף יש צילומים נדירים של הפורשה

אוקי ועד שתענו על חידת המלאכים הלבנים של רנצ'וק , שלי אין מושג ירוק לגביהם, יש לי חידה משלי; מהן המכוניות הבאות ומה הצליל המקשר בינהן?

colorfuliz3.jpg

colorful3ek8.jpg

colorful2xl4.jpg

colorful4va7.jpg

בוקר טוב

אירית

• תוכן חדש...