Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה הייתי עושה לנובה, אבל לא שם לה כאלה ג'אנטים.... מי אמר בלינג בלינג? :wink:

קליפ חדש של מישהו שאין לי מושג מי הוא... אבל יש שם נובה כמו שלי, עם ג'אנטים בלינג 24" :shock:

4thgenShort.jpg

קישור לקליפ:

http://www.urbanvj.com/Lil-Scrappy-Oh-yeah-music-video168.html

אני צריך לערוך את הקליפ מחדש.. .להוציא ממנו את הקטעים שההם שרים בו, את הבנות שמפזזות ואת המוזיקה ולהשאיר רק את הרגעים שבהם הנובה מקבלת רגעי חסד :)

אגב, בחודשים האחרונים ישנה מגמה לא קטנה של עלייה בביקוש לנובה דור רביעי, משמע 75-79, שכן הן וה-F-Body משנות השבעים מוגדרות היום כאחרונות שניתן עוד לרכוש בארה"ב במחירים "סבירים", לפני שגם הם יהפכו לקלאסיות שם. מה שמשמח בכך הוא שיצרניות חלקים מתחילות לייצר חלקים חדשים לנובה :)

לחצו על play video במרכז המסך ותתעלמו מכל מה שלא קשור לנובה... לא מעניין..8)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני צריך לערוך את הקליפ מחדש.. .להוציא ממנו את הקטעים שההם שרים בו, את הבנות שמפזזות ואת המוזיקה ולהשאיר רק את

דווקא אהבתי את המוזיקה (-:

פורסם

אחד הלהיטים האהוביים עליי, הקליפ בן חודש וחצי בערך.

בשיר הוא אומר שיש לו 26'' לא יודע עד כמה זה נכון :lol:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מה זה? ג'יפ?

לא מתאים בכלל!

בכל מקרה איזה כיף זה בטח שיש לך רכב ישן והערך שלו עולה... :)

עמית.

עליית הערך היא דווקא הדבר הפחות מעניין, לפחות מבחינתי, אלא העובדה שהנובה פתאום נהייתה "רלוונטית" להופיע בקליפים ופרסומות והכי חשוב, העובדה שהתחילו לייצר לה לא מעט חלקים "קוסמטיים" שלא ניתן היה להשיג לפני שנה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
מה זה F Body?

האם אפשר לקבל יותר מידע על מושגים מתחום האמריקאיות שאני רואה שגם קובי מישתמש בהם ואין לי מושג מה הוא רושם כמו MOPCAR וכו', תודה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

MOPCAR זה רכב מגב

אתה בטח מתכוון ל MOPAR

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מה זה F Body?

F-Body - מבנה מרכב של "מכוניות פוני" כגון המוסטאנג, פיירבירד וקמארו. שלושת הללו מתאפיינות בתת-שלדה קדמית ואחורית ומרכב המחבר ביניהן. לאמריקאים יש אותיות המציינות מבנה מרכב, לדוגמא A-Body מציין מרכב שלדה מלאה, בטווח אורכים מסויים. אם אני לא טועה פרטתי בפורום בעבר את סוגי המרכבים השונים, נסו חיפוש...

המושג MOPAR מתייחס למכוניות מבית קונצרן קרייזלר, כגון קרייזלר כמובן, פליימות' ודודג'.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

דוקא הקליפ אחלה.. , בדיוק הסגנון שלי..

חוץ מהנובה יש שם גם צמד C300 חמודות ועוד כמה...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

הקליפ מפוברק. הצילום של הכניסה ללינקולן טאנל בהתחלה מראה שהתנועה זורמת, ולפני חצי שעה הייתי שם והכל פקוק. פיקציה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דווקא לא הייתי מתעלם מהבחורה שבקליפ...:oops::twisted: מה משבטוח- היא מעניינת אותי יותר, מהאוטו, לפחות במיקרה הזה!:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אולי אני זקן (ואני לא!), אבל כל הקליפים ה"מאאגניבים" של החברה מההוד נראים ונשמעים בדיוק אותו דבר. נראה שיש צוות צילום אחד שמלווה ב-5 מכוניות בלינג-בלינג, 7 בחורות גדולות-ישבן וקטנות-שכל ו-20 חבר'ה עם טעם רע בבגדים והמון צעצועים מפליז על הצוואר, שמסתובבים בין כל הראפרים ומפיקים את אותו קליפ שוב ושוב, רק השם משתנה...

ורק לחשוב שהם זרקו את השלשלאות כדי להחליף אותן בשרשראות מזהב וממתכת, חלקן על הידיים באדיבות NYPD כמובן...

אז האופציות היום הן קליפים דיכאוניים מאנגליה או דוחים מארה"ב. פתאום ה"קליפים" של בנזין ותיסלם נראים מה-זה מושקעים... :) הם אפילו דאגו למכונת עשן...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...