Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 1602 אפשר קצת פרטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה באשדוד,נסעתי להנאתי עד שנתקלתי בה: אדומה,2 דלתות,ריפוד קרם בפנים.

מדהימה!

רציתי לדעת פרטים על הרכב,האם גם הוא מסוכן בגשם?

האם הוא מהנה לנהיגה?

מה הם הדברים היחודיים לו.

תודה.

פורסם

מאוד מסוכן בגשם, אתה עלול להתקרר ולחטוף דלקת ריאות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמעט כל רכב עם הנעה אחורית יכול להיות מסווכן בגשם - תלוי מאד בנהג...

המכונית יוצרה במגוון של מנועים, בנפחים מ-1600 סמ"ק ועד 2000 סמ"ק, והספקים מ-83 כ"ס ועד 130 כ"ס (ב- 2002Tii). היה גם דגם טורבו נדיר עם כ- 170 כ"ס.

ההיגוי לא מדהים - היא היתה מצויידת בתיבת הגה ולא ב"מסרק" (Rack & Pinion). חלקן נמכרו בארץ עם גיר אוטומטי.

ב-1602 לא יהיו לך ביצועים מדהימים (המנוע החלש ביותר), אבל בסה"כ זו מכונית חביבה מאד, ונחשבת כבר היום לקלאסית מבוקשת.

1602a.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כן יש 1502 כמו 1602 רק הגימור שונה פחות ניקלים וקוסמטיקה שונה. הנה תמונה של הרכב שלי ב.מ.וו 1502 מודל 76.

100_0067.jpg

100_0057.jpg

100_0064.jpg

פורסם

ובנוסף לחיסכון בניקלים מצויידת ה 1502 במנוע חלש יותר,75 כ"ס במקום 85 כ"ס,עקב הורדת יחס הדחיסה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

I had a 1972 2002. It was actually about as fast as the 1602 (a bit heavier - there was no real difference in performance).

As for wet driving conditions - if the car is in stock condition (as mine was) - they sure are a handful in the wet. I have other RWD cars and this car was, without any doubt, the most "interesting"

The steering is vintage feeling - too heavy when you go slow, too light when you go fast. Practicality is compromised because of the funny proportions (huge trunk, small back seat).

Despite all of these issues - these are fantastic cars, lots of fun to drive, easy to work on and if you do not try to keep them stock - easy to modify to fix most of the problems mentioned above.

פורסם

הרכב הכסוף הוא של חבר מועדון ושלי זה השני. אני יעלה בקרוב עוד תמונות. אין לי זמן להקדיש לו כל כך, אבל אני אשתדל בפסח הקרוב.

הכסוף הוא 2002 אוטומטית ושלי גם אוטומטית דגם 1802.

DSC01524.JPG

IMAGE_00019.jpg

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

אפרופו ב.מ.ו

באחד המפגשים האחרונים,הגיעה ב.מ.ו אספנות.

בעל הרכב דיבר על כך שהרכב יד ראשונה,דגם TI (?) ושהיא עושה 6 שניות למאה.

נראה לי תמוה ואופטימי משהו,הייתכן?:roll:

פורסם

קצת על הדגם הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_2002tii

לגבי ביצועים - בכל המקורות באינטרנט יש נתונים של בין 8 ל-10 שניות בתאוצה מ-0 ל-100 קמ"ש - לדעתי המספר שהכי קרוב למציאות הוא 9.8 שניות.

נתון של 6 שניות הוא אופטימי/מוגזם/מוטעה (בחר את התשובה הנכונה) - אלא אם הרכב הספציפי משופר מאד מבחינת מנוע, גיר קצר וכו'.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...