Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה אני ממיר סרטים ישנים שעשיתי לDVD ונתקלתי בדבר הבא.

הסרט צולם נערך והופק ע"י הח"מ לטובת הערוץ הקהילתי של רעננה בו הייתי פעיל לפני 5-6 שנים.

הסרט (4 דקות) נותן הצצה קצרה על מועדון החמש.

אני מניח שחלק מהמרואיינים חברים בפורום וזו תהיה חוויה נחמדה.

לגבי פס הקול...כן אני לא ממש מקורי והמבין יבין.

אני גם לא משרשר את הסרטון בשרשור הYOUTUBE כי לעניות דעתי הוא ראוי למקום הזה.

בעוד מספר דקות הסרט יהפוך לפעיל, אז קצת סבלנות (זה גם טיזר...)

תהנו.

אגב, יש לי עוד סרטון שעשיתי על מוזאון המכוניות בקיבוץ אייל ואני מקווה למצוא אותו בימים הקרובים.

אם התגובות תהיינה אוהדות, אני אעלה גם אותו.

הלינק למועדון החמש:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ממש כיף לראות את הסירטון . כל המכוניות המוצגות בסרט עדין מחזקות על ידי אותם אנשים?

לצערי, את ה-TR-7 (צהוב/שחור) דווקא מכרתי..:cry:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אם יש אנשים שמופיעים בכתבה ורוצים העתק איכותי, מוזמנים לפנות בה"פ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נהדר...אולי כדאי שיהיה עותק בארכיון המועדון...

כל הכבוד לאריה נגלר שאיפיין את כולנו (אותי לפחות) בצורה הכי מדוייקת...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...