Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת קצת מעורפלת ופה אני אפתח את הנושא.

כפי שחלקכם כבר יודעים ברשותי אלפא ספרינט, אלפא ספרינט מדגם ''תלתן ירוק'', הדגם מראה על רמת איבזור בעיקר וזאת הרמה העליונה של הספרינט מהשנה הזאת.

לפני כמה ימים רכשתי ספרינט מחבר שהולכת לחלקים, הרכב עבר שיפוץ מכאני ובדרך מהטסט אכל מכה מאחור כשרכב אחר פשוט לא עצר ברמזור אדום, הרכב במקור הוא 1300 שנת 88, נקנה ע''י בשביל הרדיאטור (ציינתי שעבר שיפוץ לפני התאונה והרדיאטור חדש!) מכסה מנוע, חשמל ועוד כמה שטויות (בעיקר המטרה לפרק הכל ולשלוח לזבל כי ממש לא צריך פה 2 רכבים מכוסים).

בכל מקרה הבעיה התגלתה היום, לאחר שיצאתי מבסוט שהרכבתי אצלי את הרדיאטור, לאחר שבידוד הרצפה חודש אצלי ברכב ועוד דברים נעשו, ניגשתי לתורמת חלקים שכבר פורקה, לקחת ממנה חלקי פנים. אז קודם כל שמתי לב שהשטיח של הרצפה שלם בלי חורים ובלי כלום (ניתן לומר ספרינט מרופא, יד 1) אבל הגוון שלו שונה משלי, שלי שחור וההוא אפור, טוב השלמתי עם העובדה שעדיף שטיח ''חדש'' ללא חורים ושיהיה כבר אפור, מה לעשות אין בהישג ידי גם שחור וגם ללא חוקים :(

הלאה התחלתי לקחת חלקי פלסטיקה ואני מגלה לתדהמתי שבמקום שהם יהיו שחורים הם אפורים! זה פשוט הזוי, אני ניגבתי את עיניי וניסיתי לבדוק האם אני עדיין מבדיל צבעים בצורה טובה!

בקיצור יש ברכבי חלקי פלסטיקה חסרים או שבורים שיש לספרינט 1300 לתרום אך במקום שהם יהיו שחורים הם אפורים!

צביעה לא באה בחשבון כי זה כל הפלסטיקה של הרכב! הכל! והדילמה היא שלמות לעומת שמירת הפרמטרים והאפיון של הדגם?

עכשיו כדי לקבל פרופורציה: הרכב לא הולך להיות מקורי, החל מחצאיות של דגם 1300, מושבי ספורט, דיפוני דלתות של 1300 שירופדו לטעמי האישי, מנוע 1700 ועוד ועוד.

חבל לי להרוס את ''התלתן הירוק'' ולהפוך אותו ל 1300 פשוט אך המקוריות כבר נהרסת וזה לטעמי האישי, וגם הייתי מעדיף שחור על פני אפור (לא קריטי אך...).

אז מה דעתכם? שמירה על מאפייני הדגם אבל אני אצטרך לחפש בנרות רכב לחלקים, או פשרה על מאפייני הדגם לטובת שלמות החלקים?

כמו כן נק' למחשבה, דגם 1300 יהיה בשנים הללו במצב טוב יותר מאשר ''תלתן ירוק'' בשל הביקוש, לכן גם רכב לחלקים לרוב יהיה ככה, הסיכוי למצוא תלתן ירוק לחלקים במצב ''יד ראשונה מרופא'' שואף ל 0.

אשמח לשמוע את דעותיכם, עמית.

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/e/t/a/l/s/y/s/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200605150132086168/200703031838152620/01-03-07_1543.jpg

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/e/t/a/l/s/y/s/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200605150132086168/200703031757227839/01-03-07_1330.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קובי:) הקוונה שזה לא בא בחשבון לצבוע הכל, ז''א שטיח של הרצפה אתה לא תצבע נכון? וזה ממש כל הפלסטיקים ברכב! הכל!

צבע לעולם לא יראה כמו פלסטיק מקורי של הרכב, צבע ישרט, ישרף בשמש וכו' וכו'... בקיצור הנק' היא שאינני רוצה לצבוע.

החלקים במצב יפייפה לעומת שלי וגם חבל לוותר עליהם, אבל הריסת ה''תלתן הירוק'' קצת מציק לי בלב :(

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש צבע שאני צבעתי איתו חלקי פלסטיקה לקפרי שהיו בצבעים חום וכחול לצבע שחור כמו שאני רוצה,

הצבע הוא צבע של סנדלרים לשינוי צבעי נעליים, הצבע ניספג בפלסטיק וניראה ממש מקורי וחדש.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שמע, אפשר ליצבוע פלסטיקה שתראה דנדשה, וגם עם שמים מגמיש אז בכלל הצבע נשאר בלי בעיה ונראה אייכותי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם הרכב לתצוגה ואספנות נטו - קנה NOS-ים והתקן.

אם הרכב לשימושך האישי, והפרקטיות משחקת - שים אפור בתור פתרון "זמני".

משכנתא זה קל

פורסם

שום תצוגות, הנאה אישית בלבד!

קובי, אופיר אשמח לשמוע על שמות של צבעים והיכן ניתן להשיג!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שמע עמית, אם יש לך חלק שהוא במצב יותר טוב אבל בצבע אחר, פאק איט! שלם יותר עדיף משבור, וגם אם הוא בצבע אחר.

אצלי באימפלה, הפאנלים שהיו על הקורה שבין הדלתות, פאנל בריא מפלסטיק, בצבע בז', כמו כל הסלון, התפוררו בשמש.

בקאפריס שהיתה לחלקים, הפנלים האלה היו פיקס, אבל אדומים. לא נורא, אתה יודע מה אומרים, חוץ ממוות, הכל זמני, וכאשר יגיע זמנם, אני כבר אחליט מה עושים איתם.

על המושבים אני לא אדבר, ועל השטיח בכלל...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כפי שנכתב לפני - הרכב מיועד לשימוש יומיומי ולא לתצוגה, עדיף חלק שלם אך בצבע לא מתאים מחלק שבור.

ותתפלא עד כמה ספריי צבע קריילון שחור מט פשוט, מעולה לצביעת פלסטיקים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גם את השטיח אפשר לצבוע עם צבע לבדים,ככה שהסיפור לא כזה בעייתי.

הבעיה הייתה מתעוררת אם היו קיימים שינויים בצורת הפלסטיקים\שטיח (מה שקורה בהרבה רכבים מסדרות גימור שונות).

בקיצור אם אהבת את הצבע אז תדאג לצבוע את החדש לשחור אם לא אז תשאיר אותו כמו שהוא.

בארה"ב קיימים הרבה צבעים מיוחדים לפלסטיק(שמגיעים בספריי),בארץ לא ראיתי משהו כזה.אבל ראיתי תוצאות טובות עם ספרי צבע רגיל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עמית, עדיף להכנס לרכב שלם ומחוזק (מבחינת חלקי אינטרייה, אה? :-P) מאשר לרכב מקורי סדוק ומתפורר.

אז הצבע קצת שונה, ביג דיל.

גם אצלי בפיאסטה קניתי אותה עם הכיס בדלת של הנוסע לא מחוזק כי הדיפון היה אכול ולא היה כבר איפה לתפוס את הכיס. שקניתי את הCL לחלקים, היה לה כיס בדלת בצבע אפור (שהרבה יותר נפוץ מהכחול שלי), אז קצת כאב לי לשבור את המקוריות אבל הכיס הזה החזיק מעמד יפה מאוד עד שקניתי מאלדד (הפיאסטה היפה מחדרה) 4 דיפונים קומפלט בצבע כחול עם כיסים כחולים שיושבים כמו שצריך.

אתה יכול לראות איזה שימוש מצאתי לכיס הכחול והשבור (המקורי) ולאפור שפרקתי מהCL אחרי שהבאתי את הדיפונים...

**(הקרדיט לוואקס-מן על התמונות)

%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9%203.jpg

%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9%205.jpg

%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9%207.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

תיגש ל"אוטו פיקס" בהרצליה פתוח והם יצבעו לך את כל הפלסטיקים לכל גוון שתרצה. אם תפרק את הפלסטיקים זה גם לא יעלה לך כ"כ יקר.

פורסם

במקום לשבור את הראש תעשה דבר נורא פשוט !

קח משחת נעליים נוזלית שחורה וצבע את הפלסטיקים האפורים , 2-3 שכבות יעשו את העבודה ! :loco:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...