Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1991-SUZUKI-GSX-1100F-KATANA-PARTS-MOTORCYCLE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ46098QQihZ012QQitemZ220088157688QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

זהו, שראיתי את זה פתאום- נימכר מושבת, לחלקים בלבד, לפי מה שאני רואה- יש לו לפחות חלק מהחלקים, שחסרים לי- המנגנון הרמת השמשה נראה לי שלם, פלסטיק האחורי, ועוד כמה דברים. השאלה- האם ניתן לייבא אותו איכשהו לארץ? -כמובן, לא לנסיעה- גם שם הוא הורד מהכביש, וגם לפי השנה אסור, אבל לחלקים?

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

השאלה היא אם שווה לך לשלם על משלוח ומכס בשביל כמות החלקים שאתה צריך?

לעניות דעתי בשביל יבוא למטרת חלקי חילוף צריך אישור מיוחד ממשרד התחבורה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

זהו, השאלה- מה המכס במיקרה כזה? כמו על האופנוע שלם, ע"פ המחירון- אז בטוח לא שווה! אם זה הולך רק על החלקים, ובעלות, בהנחה שהמחיר יהיה בסביבות ככה- לדעתי שווה. הבעיה- אין לי כ"כ זמן לברר !

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעתי אפשר לייבא אותו כברזל, שמעתי בעבר על מישהוא שייבא רכב לחלקים כברזל למיחזור.

אבל ספציפית לאופנוע הזה יהיה יותר מישתלם לדעתי לקנות אותו ולבקש מהמוכר לשלוח לך את החלקים שאתה צריך בלבד (במידה והוא יסכים).

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

השאלה גם, מה עלות של ההובלה והכל?

פורסם
השאלה גם, מה עלות של ההובלה והכל?

אני לא יודע אם אפשר ואני לא יודע עד כמה זה קשור,אבל לקרוב שלי יש כזה אופנוע וזה פשוט כלי מדהים.מדהים?מטמטם לגמרי.

פורסם

ספר לי על זה...:twisted::wink::-)

שלי מסכן עומד כבר יותר משנתיים (בגלל שיש לי רכב עבודה, ואני חוסך לתיקון הפיירינגים). לפני התאונה היה במצב "חדש", וככה אני רוצה, שיחזור להיות- כי מבחינתי זוהי "קלאסיקה מודרנית" אמיתית, אגב, בכל העולם, וחבל שיהיה מפורק (אפילו, שזה ממש לא מפריע לו לנסוע:wink: ). הבעיה, שיש חוסר זמינות חלקים, במיוחד חלקים "רגישים" ויקרים- בגלל עלותם הגבוהה, גיל המכונה ועלותה הכללית המנוכה- אף אחד, לפחות בארץ, לא מתקן כבר את החלקים ה"מיותרים" והיקרים, וככה נוצר המצב, שרוב הכלים בארץ כבר מזמן במיקרה הטוב חצי-תקינים, ובמיקרה "הרע"- ללא חלקים "המיותרים" בכלל.

כמובן, שיש את אלו, ששומרים על הכלי במצב "טוב", ומשקיעים בו, אבל זה סיפור לא קל.

פורסם

לא קשור לנושא , אבל אני חייב לומר שלמרות שאין לי רשיון לאופנוע , מאז שקראתי עליו (כשהיה חדש) ונסעתי עליו (בתור טרמפיסט ) פעם , אם יש משהו שיגרום לי לשדוד בנק ולעשות רשיון זה האופנוע הזה .

לדעתי חוץ מהדוקאטי , זה אופנוע חלומות אולטימטיבי

מקווה עבורך שתצליח להשיג חלקים ולהשמיש את שלך

דרך אגב כמה עולה היום אופנוע כזה במצב מעולה ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

איש איש באמנותו יחייה,

זה אולי אופנוע טוב אבל לא צריך להגזים יש הרבה אופנועים הרבה יותר מוצלחים מKATANA.

לאחי יש KATANA 98 אומנם 600 אבל האופנוע חדש,KATANA זה סובארוסוקי ולא יותר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
איש איש באמנותו יחייה,

.

עם כל הכבוד לאמונה -זו KATANA קלאסית והיא לא סובארוסוקי היום.

ישי

1984_GSX750S_Katana_520.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

כמי שרכב על ה-1100 F תרשה לי להצטרף לדעתו של עמית, כאופנוע טיולים, הוא פחות מאובזר ופחות נוח מהחלופות של הונדה ואפילו של ההארלי ירום הודו, כאופנוע ספורט הוא לא משתתף במשחק בכלל, למרות המנוע החזק. והוא אפילו מסוכן קצת לרוכב חדש או לרוכב לא מיומן, כאופנוע שרירים הוא לבוש מדי בפלסטיקה יקרה, ולשימוש יום יומי עירוני הוא בעייתי משהו בגלל הגובה והמשקל, כך שבעצם נישאר לנו כיסוי מרחק יעיל ואמין, כאן אין ויכוח למרות שצריכת הדלק שלו לא משהו שרצים לספר לחברה....בקיצור אופנוע פשרה שנועד לקרוץ בעיקר לשוק האמרקאי ודומיו. או קופי רייסר לסובלים מבעיית גודל ומחפשים פיצוי-רן

*גנאדי הוא היוצא מן הכלל במקרה הזה.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ולשימוש יום יומי עירוני הוא בעייתי משהו בגלל הגובה והמשקל,.

לא ממש- אצלי שימש יומיומית ממש כמו קטנוע, בין היתר בתוך העיר, תוך "קרב" מתמשך בין המכוניות ופקקים- ולא הייתה לי שום בעיה עם זה, אם כי, כמובן, בפקק 50 סמ"כ עושה את העבודה קצת יותר יעיל אולי, אבל מצד שני- לא רואים אותו ולא שומעים אותו, אז קצת מפחיד אותי לנסוע בפקק על ה-50 סמ"כ... דווקא, אופנוע הזה מאד הפתיע אותי בשימושיותו ליומיום, הרבה יותר, ממה שנראה מהצד! וצריכת דלק- כן.... מה לעשות- על הכח צריך לשלם.:twisted:

פורסם

ברור שהוא יכול לשמש ככלי ליום יום,אבל למשל DR יעשה את העבודה יותר טוב.

האופנוע הזה במקור יועד להיות כלי ספורט-תיור עם דגש על הפאן התיירותי.

המנוע מכוון לעבודה בסל"ד נמוך בניגוד למנוע ספורטיבי שהדגש הוא על הסל"ד הגבוה,

היום המחליף(אם אני לא טועה) שלו הוא הבנדיטGSF שהוא אופנוע חצי עירום.

פורסם

הבנדיט הוא לא בדיוק "המחליף" שלו לדעתי, מכוון שהוא קיים פחות או יותר במקביל לו, ואכן "חצי-עירום". אם כבר- אז המחליף שלו הוא Hayabusa1300, אבל כמובן- זה לא ממש מחליף, כי אין מה להשוות בין הביצועים.

לאופנוע שלי יש שתי יתרונות גדולים מבחינתי, בעצם שלושה: א. נוחות נסיעה- בגלל הישיבה והמנוע עם מומנט בטורים נמוכים.

ב. הוא נראה מאד מרשים (על העניין של היופי אפשר להיתווכח,

אבל פוזה בטוח לא חסרה לו :twisted:) .

ג. הוא היה מבחינתי אחת מאהבות הראשונות, אם לא הראשונה-

איך שראיתי אותו כילד- ישר נידלקתי עליו, עוד לפני שידעתי

משהו עליו בכלל!

לי זה מספיק.:oops:

בכל מיקרה- החלטתי "לרדת" מלהביא את האופנוע שלם לחלקים -כנראה יותר מדי כאב ראש, ואני מחפש עכשיו חלקים החסרים בניפרד, ובמקביל אנסה להתחיל לעבוד על השיכום של מה שקיים.

פורסם

העובדה שהכלים יוצרו במגביל אינה סותרת את העובדה שהדגמים נמכרים במקביל,

לדוג בוולוו סידרת ה140 החליפה את סידרת ה120 ועדיין ה120 נמכרו לאחר שה140 החלו להמכר בשנת 67.

זה קורה לא מעט מהסיבה שהחברה רוצה לבדוק את סחירות המוצר החדש ולא לאבד את כלל המכירות.מעין ביטוח.

לאיבוסה ישנה מטרה אחת-להיות האופנוע הסדרתי מהיר(בלי שום קשר שהZX החדש לקח את זה מסזוקי),יותר מזה הוא לא באמת יכול לשמש כאופנוע ספורט תיור בגלל הביצועים הגבוהים מידיי שבכלל לא מתאימים לאופי השיוט.

בשביל לדעת עד כמה אופנוע ספורט-תיור הוא אופנוע טוב ונוח צריך לרכב עליו רצוף מעל ל3 שעות וזה בארץ אין כלכך,בארצות הבית למשל זה קורה הרבה לתייר החובב.

• תוכן חדש...