Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסתם משהו נחמד בטעם של פעם קוראים 1955 Pontiac 870 Catalina

יום זהוב לכולם

אירית

פורסם

לאיזו מציאות? תתחיל לתת הסברים לא רק תמונות, דווקא זאת יש לה מנוע שתאהב ועוד כמה צ'ופרים

אירית

פורסם

מתאים לי הווינקר שלו!:roll::twisted::-D וגם המשאית שלי באיזשהו גוון של צהוב!:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

Guest shlomimycars
פורסם

היי רן דרור

המשך יום צהוב לכולם

dsc4531rm5.jpg

פורסם

הצהוב האולטימטיבי, שיצא במקרה.

IMG_פרצוף אמי_small.JPG

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האייקון מדבר בעד עצמו.

איך לכל הרוחות והשדים אתם מעלים תמונות ככה, זה לא הולך לי מסיבה כלשהי.

• תוכן חדש...