Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני משפץ מיכל דלק ישן (ודי חלוד כמובן...) של רכב אספנות. שמעתי שלהגנת פנים המיכל ניתן, לאחר ניקוי החלודה, לבצע ציפוי של חומר אפוקסי. מדובר בחומר נוזלי המוכנס לתוך המיכל וע"י נדנוד המיכל "מצפה" את חלקו הפנימי. לאחר שהחומר היתקשה נוצרת דופן פנימית חדשה אטומה ונקיה למיכל הדלק.

האם מישהוא מכיר ויכול לספק פרטים טכניים על החומר, מידת יעילותו, אופן השימוש וכמובן היכן ניתן לקנות...

תודה,

אילן.

the macro world of micro cars

פורסם

עשו לי טיפול במיכל הדלק עם אפוקסי אמריקאי, (לא זוכר את שם היצרן) וזה פועל טוב מאוד.

מיכל הדלק היה מלוכלך וחלוד ולמרות שניקיתי אותו הוא היה סותם לי את מסנן הדלק תוך שעות.

לאחר הטיפול הכל עבר והדלק נקי.

זה שעשה לי אמר שהוא ניקה את מיכל הדלק עם קיטור אח"כ עם חומצה ובסוף שם את האפוקסי ניער טוב שפך את יתרת האפוקסי החוצה ונתן לו להתייבש יומיים.

יש לזכור לפרק את מצוף הדלק לפני הטיפול!

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...