Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מי שמחפש דרך לקרב את הדור הצעיר (המאוד צעיר בשנותיו) לנושא המוטורי אני מציע וממליץ על הספר הקלאסי (כן, גם בספרים יש מי ומה שעונה לתואר "קלאסי") "מכונית הפלא".

ביוזמת "איתמר מאתר הספרים" - המתמחה באיתור של ספרים שכבר מזמן נעלמו ממדפי החנויות - הודפסה מהדורה מחודשת של ספר ה"אספנות" הזה, וכך הוצג הדבר בדוא"ל שהגיע אליי:

מכונית הפלא/ א. גבריאלי - ה. שטרים

סִפּוּרוֹ שֶׁל מַתִי, הַמִּתְפַּלֵּל לִמְכוֹנִית כְּדֵי לא לְאַחֵר לְבֵית הַסֵּפֶר, וּתְפִלָּתוֹ מִתְגַּשֶּׁמֶת: מַר לְטָאִי מְחַכֶּה לוֹ בְּפֶתַח הַבַּיִת עִם מְכוֹנִית בַּעֲלַת יְכוֹלוֹת מֻפְלָאוֹת.

מַהֲדוּרָה מְחֻדֶּשֶׁת. הוֹצָאַת אחיאסף, 2005. כְּרִיכָה קָשָׁה, 115 עַמּוּדִים. 55 ש"ח.

ולמען הגילוי הנאות - אין לי שום קשר מסחרי או אחר עם הוצאת הספרים ו/או איתמר המאתר, ומכיוון שמדובר ב"מוצר" תרבותי וקלאסי, שעשוי להיות מתנה הולמת מבאי הפורום ומשתתפיו, ראיתי לנכון להפנות את תשומת הלב.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם
מַר לְטָאִי מְחַכֶּה לוֹ בְּפֶתַח הַבַּיִת עִם מְכוֹנִית בַּעֲלַת יְכוֹלוֹת מֻפְלָאוֹת.

יד ראשונה מרופא? :wink:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה כמו רעיון מצויין - יוזמה מצויינת!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא מספיק שאני מוותר על פת הלחם המועטה שעוד נותרה לי בעבור ההתמכרות הארורה הזו, אתה מציע להעביר את הקיפוח לדור הבא?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
]לא מספיק שאני מוותר על פת הלחם המועטה שעוד נותרה לי בעבור ההתמכרות הארורה הזו' date=' אתה מציע להעביר את הקיפוח לדור הבא?[/quote']

אני רואה שליחות ב-"לעזור" לך! אתה מוכר את הלוטוס? (כמובן רק כדי להציל את הדור הבא)...

הספר אכן כן מיועד לעזור לך! הספר יבטיח שאיזה בחור, שהוא צעיר היום, יקנה ממך את הלוטוס כדי שתוכל לקנות חדר בבית אבות... כמובן אם לא תמכור לי קודם...

שושן פורים שמח!

שלמה דן גדרון

פורסם

בפעם האחרונה שהיא הגיעה לבית של ההורים שלי מעוד סיבוב בסאגת השיפוץ הבלתי נגמרת, אמא שלי התקשרה אלי נרגשת ואמרה "שלא תעיז למכור אותה, ברור?". איך אני יכול להתעסק עם אמא?

חג שמח גם לך!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני רואה שליחות ב-"לעזור" לך! אתה מוכר את "הלוכוס"? (כמובן רק כדי להציל את הדור הבא)...

הספר אכן כן מיועד לעזור לך! הספר יבטיח שאיזה בחור, שהוא צעיר היום, יקנה ממך את הלוטוס כדי שתוכל לקנות חדר בבית אבות... כמובן אם לא תמכור לי קודם...

שושן פורים שמח!

שלום.

כן "הלוכוס" למכירה!!! זה הבן של אחותו הצולעת של הלוטוס

הכול שאלה רק של מחיר.

והמחיר הוא אי אילו שקלים כמה אלפים ימינה או שמאלה לא משנים.

רוצה לקנות? אני מסדר לך עיסקה מידית.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני חושב שככול שצעירים נכנסים לתחום , התרבות לגווניה רק מתפתחת .

נוצרים קשרים מדהימים ...

אם יש משהו שמעצים את החוויה של התחביב , זאת השוואת הידע שלנו "הצעירים" (בגלל לימוד עצמי) לעומת הנסיון של "הותיקים".

וכמובן הסיפורים על התקופות האחרות.

הדוגמא הקלאסית שלי היא לשבת עם אייל GRbil1 ולשמוע איך הם פעם היו עושים שטיות, בונים , משפרים, משפצים... בתוקפה שלא היה בה ידע נפוץ ב WEB ולא יכלת לקבל מדוד סמי חלקים תוך 3 ימים וכל הפאברקציה שלטה...

כמו כן על רכבים שנעלמו והיו... וכו וכו... תמיד יושבים סביבו כמה חברה ומתגלגלים מצחוק...

כמו כןם תמיד יש לו כל מיני מציאות מעניינות ...

http://www.fuelslut.co.il/forums/forum_posts.asp?TID=76&KW=%E0%E9%E9%EC&PN=0&TPN=1

דוגמא מצחיקה

קיצור אין עתיד בלי עבר...

ואין לנו מה לעשות בתחביב הזה בלי האנשים שחיו אותו בזמן שאפילו לא נולדנו.

ועוד דוגמא:

יצא לי להתמוגג לא פעם כאשר חברה בני 18 רצו לקנות מאסל קאר ישנה בגלל

הפעילות שלנו במקום ללכת לקנות איזה מכונית ספורט נפוצה ומשעממת...

אני חושב שהסברה נכונה , גישה, וחיבוק יגרמו לעוד ועוד להצטרף לחוג חובבי המוטריקה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אבל קובי כידוע לך שהרי אתה חקלאי בנשמה, עץ שלא שותלים אותו ישר, צומח עקום! יש להרחיק קטינים, זקנים ונשים בהריון, מהמועדון שלך...יגעו למפגש שישי ויראו תרבות אמיתית מהי....:roll: ....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דיברתי על כל המועדון שיש בארץ או בעולם, בכלליות...

אייל הבחור שדיברתי עליו גם חבר במועדון החמש.

כשאני הייתי בן 18 ההסברה של מועדון החמש הייתה על הפנים... הגעתי למפגש זרקו לי מעטפה אמרו לי תרשם וזהו.

היום אני יודע שיש הסברה שונה לגמרי במועדון ה-5 בכך שמתקשרים לכל מתעניין מסבירים יוצרים עניין ומלווים ...

עובדה יש המון צעירים שבזמני לא היו או לא התקרבו, ולא פעם ציינתי איך הדברים נראו מבחוץ.

קיבלו תובנות אחרות בשנה שנתיים האחרות ורואים תוצאות.

בקשר למועדון שלי - בנתיים אין מקום בשלוותה... כל המיטות תפוסות

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי הזדקנת....פעם תגובה כמו שלי היתה זוכה לתגובה אמיתית, שורשית, עם דם אש תימרות עשן....טוב להיתראות בגריאטריה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני חושב שהסברה נכונה , גישה, וחיבוק יגרמו לעוד ועוד להצטרף לחוג חובבי המוטריקה.

קובי? זה אתה?!

;)

יש סיפרונים לילדים קטנים שעוסקים ברכבים, יש ספר לפעוטות שניקרא "המשאית" ומכיל תמונות והסברים על סוגים שונים של משאיות. יש סיפרונים על מכוניות ישנות וחדשות. אבל החינוך מתחיל בכל אחד ואחד מאיתנו, בהסברים ומילים טובות והדרכה כמו שציין האדם שחטף את קובי ורשם את הדברים הללו בימקומו :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...