Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

" יוסי פולקסווגן " - מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חיפושית .

אני רוצה לקבל חוות דעת על מוסך בשם " יוסי פולקסווגן " מיהוד ( רחוב אבן גבירול 3 )

בעל חיפושית המליץ עליו.

מישהו מכיר אותו?

איך הוא עם חיפושיות?

הוא מומלץ?

פורסם

בשנות ה- 80, טיפל במקצוענות בחיפושית שלי (משנת 1961). אם עדיין מתקן חיפושיות - מומלץ מאוד.

the macro world of micro cars

פורסם

התנדב בשמחה לעזור לי עם חלקים לטרנספוטר, למיטב ידיעתי (אני מכיר את בתו)

מחזיק את המוסך בערך 30 שנה וטיפל בפולקסווגנים לכל אורך השנים האלה

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

שלום....

אומנם לי אישית אין חיפושית או משהו שדומה למנוע הזה!!!

אבל מחברים שלי אני יודע שיש בן אדם הכי מומחה לפולסוואגן והוא מרחובות!!!

"יוסי שבו" שווה לנסות!

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

כבעל חיפושית לשעבר, שטיפל אצל שבו ברחובות, אני אומר שומר נפשו ירחק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
כבעל חיפושית לשעבר, שטיפל אצל שבו ברחובות, אני אומר שומר נפשו ירחק.

לא נעים לי לכתוב זאת, אך השמועות על יוסי שבו הידוע לשמצה מרחובות , הגיעו עד אלי מלקוחות רבים בעלי חיפושית, שנכוו מידי טיפולו הלא מקצועי והלא אמין וזאת בלשון המעטה!

אני לא נוהג להשתמש בשמועות ולהשתמש בהם, אך במקרה הזה כנראה "שאין עשן בלי אש".

בברכת חג פורים שמח !

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שאלה שמעניינת אותי,

אם אני בא עם חיפושית לדוגמא למוסך מרכזי של פולסוואגן האם מותר להם לסרב לטפל לי באוטו ?

או שהם מחוייבים לטפל בכל דגמי החברה ללא קשר למיקצוענות שלהם בחיפושיות ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הם לא יסרבו אבל הם יכולים לחייב אותך לעשות מה שנקרא ישור קו בגלל שהרכב לא טופל אצלם לפני זה

ואז הם יקרעו אותך במחירים , אין טעם ,גם ככה העובדים שם צעירים מדי מכדי לדעת לטפל ברכבי קירור אויר כמו שצריך.

פורסם

האלן.. לפני התרשמות שלי ,פעם נכנכסתי לקנות חיפו שנת 76 שהייתה במוסך "הדקל" בשנת 1999 ונידפקתי, כי היה גרוטעה ולא היה לי ביכלל ידע.. ומאז משעתי כל מני סיפורים עליו ועל "נאמן " ביהוד. המלצה אישית שלי. לא להתקרב הלם! יכולים להיות מקצועים "ככה ככה" אבל הייתי חושב לנסות מישוה אחר..

אז בהצלחה..

מתי יבוא היום שהמוסכניקים האמינים ובמחירים בהתאם??

יבוא של חלקי חילוף לפי הזמנה מארה"ב .

משומשים ,משופצים או חדשים לפי דרגות .

קנייה ישירה לפרטים: יוני.18185887070+[email protected]

• תוכן חדש...