Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם מרצדס 280 שנת 85

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי מרצדס 280 שנת 85 האוטו במצב לא רע אבל דרוש שיפוץ קוסמטי חיצוני ופנימי בנוסף אני מחפש מכונאי טוב ואמין לטפל באוטו.

אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי.

בנוסף יש לי שאלה במהלך הנסיעה מדי פעם מערכת הבקרה (אני חושב) משמיעה 10 צפצופים, איו שום נורת אזהרה ואני לא מרגיש שום בעיה ברכב האם מישהו יודע מהו מקור הצפצופים.

עמית

פורסם
אני יכול להמליץ לך על מישהו מחיפה אם אתה רוצה. קוראים לו שלמה מזרחי. הוא נמצא באזור הצ'ק-פוסט. אם אתה רוצה, אני אתן לך כיוונים איך להגיע.

קודם כל תתחדש על האוטו קצת תמונות לא יזיק. גם אני טיפלתי אצל מזרחי במרצדס שלי כי הבעלים הקודמים טיפל שם מאז שהביא את האוטו לארץ ב94.מחירים סבירים לאומת מוסך אחר של מרצדס. יש דברים שלא תמיד חייבים לקחת למוסך שמתמחה במרצדס היות ואתה משלם על זה.

אני יודע שיש משהו בכפר יסיף שהוא ממומחה למרצדס ויש לו מחירים טובים רק שאין לי את הפלאפון שלו

פורסם

היי - המרצדס שלי נמצאת כעת אצל מזרחי ב"יישור קו" לפני טסט. הוא בהחלט מבין במרצדסים, בלשון המעטה, ואפילו יש לו 280 משנת 1982 בערך לפירוק, כך שאם אתה צריך חלקים - פנה אליו בטל. 0522690417. המוסך עבר לרחוב ללא מוצא שליד מוסך וולוו הונדה ארז (המבנה האחרון מצד שמאל של "ארז". עדיין אין שילוט).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
קודם כל תתחדש על האוטו קצת תמונות לא יזיק. גם אני טיפלתי אצל מזרחי במרצדס שלי כי הבעלים הקודמים טיפל שם מאז שהביא את האוטו לארץ ב94.מחירים סבירים לאומת מוסך אחר של מרצדס. יש דברים שלא תמיד חייבים לקחת למוסך שמתמחה במרצדס היות ואתה משלם על זה.

אני יודע שיש משהו בכפר יסיף שהוא ממומחה למרצדס ויש לו מחירים טובים רק שאין לי את הפלאפון שלו

המספר של בשארה מכפר יאסיף 04-9965955

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...