Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו 74

cbr1000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול לתת הערכת מחיר לגבי וולבו שנת 74 (לא סטיישן) אחרי פחחות וצבע ובמצב מכני טוב ?

האם כדאי להשקיע ברכב כזה ?

פורסם

הכול תלוי במצב הכללי שלה:

1. הרכב הנ"ל עדיין לא נחשב קלאסי במובן המלא של המילה.
  2. למרות זאת לדעתי האישית יש לוולבואים הישנות שיק. השמורות עד הסבירות נחשבות אמינות ויחסית אמינות לאורך זמן (תלוי בטיפול \השקעה בהם).

אני בעצמי מיתלבט אם לרכוש אחת כזאת שעומדת סתם ללא שימוש, 144 מרק -1 (1967 - 1972). לגבי מחיריםף לא צריך להיות גבוה בין אלפייה עד לכמה בהתאם למצב המנוע, גיר, שאסי, מצב ריקבונות בבודי \ריצפה וכו'.

בהצלחה

komprom2.jpg

פורסם

ראיתי 164 למכירה ב100000 ש"ח (באתר הרכב הקלאסי- והמוכר טען שזו לא טעות!!)

שנת 74 כאמור עדיין לא נחשבת קלאסית...

144 אוטומת עם מזגן- במצב טוב עם הגה כח לאחר פחחןת וצבע נמכרת בד"כ בתחום 8000-12000

164 אוטומת מזגן תקין (בדכ הזרקה)- לאחר פחחות וצבע 12000-26000

הרכבים שלי נקנו במסגרות הנל אבל יש בשוק מצאיות זולות יותר...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

וולוו 140 במצב שמור במיוחד יכולה להגיע אף ל-20000 שקל, החוכמה למצוא רכב שכבר עבר את ההשקעה בפחחות (השאלה איזו רמת פחחות) ובמכניקה, ושיש לו ה"כ ומזגן, אם כדאי או לא?כמו כל דבר זה עיניין של טעם, אני אוהב את הקופסאות מתכת הכבדות הללו.

פורסם

טרמפ על השרשור - הנה משהו מעניין שמצאתי באיביי (והוא אפילו אספנות) עם מנוע של וולבו 164

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VOLVO-TGB-13-NOT-PINZGAUER-C303-OR-FASTBACK-MUSTANG_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ80765QQihZ013QQitemZ230096964446QQrdZ1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם כבר אז כבר

תמצא וולוו 244 כמדומני ממודל 75 ואילך רכב מצוין,אמין להפליא,בטיחותי,נוח ולטעמי יפה יותר מ 144

ניתן למצוא רכבים יפים סביב ה 10,000 ש"ח ורכבים לשיקום עד 5,000 ש"ח

בהצלחה.

פורסם
אם כבר אז כבר

תמצא וולוו 244 כמדומני ממודל 75 ואילך רכב מצוין,אמין להפליא,בטיחותי,נוח ולטעמי יפה יותר מ 144

ניתן למצוא רכבים יפים סביב ה 10,000 ש"ח ורכבים לשיקום עד 5,000 ש"ח

בהצלחה.

בדגמי 240 קיימים הרבה יותר חלקי פלסטיק ופחות חלקי ניקל, אשר קיימים בדגמי ה-140.

מה שגורם לרכב להיות פחות קלאסי לפי דעתי. ובקשר לאמינות ה-140 אמינה לא פחות!

עדי גולדנברג 13399

פורסם
בדגמי 240 קיימים הרבה יותר חלקי פלסטיק ופחות חלקי ניקל, אשר קיימים בדגמי ה-140.

מה שגורם לרכב להיות פחות קלאסי לפי דעתי. ובקשר לאמינות ה-140 אמינה לא פחות!

אין ספק שרכב הינו קלאסי ככל שגילו עולה, לגבי האמינות אין הרבה הפרשי אמינות בין 244 ל144 שתיהן יתנו תוצאה זהה=

אמינות מופלגה בתנאי שיטופלו כראוי! עכשיו זה רק עיניין של טעם.

פורסם

244 שנת 75 היא השנה הפחות מומלצת שום שהרכב בשנה הזאת הוא מעין הכלאה בין 144 ל-244 ויש הרבה חלקים ייחודים לשנה הזאת. מ-67 עד 93 הדגם יוצר עם שינויים קלים בלבד וכמעט כל החלקים מתאימים לכל השנים מ-76 עד 93.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אשית לא הייתי הולך על המאוחר משנת 73,

זה בגלל שאין כמעט שלג פה,אם היינו במקומות מושלגים אז מפלסת השלג הייתה כבר יותר שימושית...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

גם ה 144 74' היתה מעין בן כילאיים של ה 144 וה 244.

בנוסף לפגושים הפדראליים,נעלמו משולשי האיוורור מהדלתות הקדמיות,שונה מיקום מיכל הדלק,וכתוצאה מכך בוטל פתח המילוי בקצה הכנף האחורית,ובמקומו הופיעה דלת קטנה בתחתית הכנף.

גם פנים המכונית זכה לשינויים קלים;ידיוןת החלונות עשויות פלסטיק שחור במקום ניקל,כפתורי הנעילה שונו והתיקרה עשוייה יציקה אחת במקום סקאי מתוח.

וגולת הכותרת-נוספה נורת התראה לאור בלימה אחורי שרוף...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למעשה לא מדובר רק במשלושי האיוורור בדלתות הקדמיות,אלה על דלתות שונות העשויות חלק אחד וללא משקוף האלומניום

כמו כן הדלתות זכו לתוספת קורת חיזוק (כבדה).

גג הסקאי היה קיים גם ב74.

בנוסף הכיסא האחורי הוחלף מעץ לספוג.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
למעשה לא מדובר רק במשלושי האיוורור בדלתות הקדמיות,אלה על דלתות שונות העשויות חלק אחד וללא משקוף האלומניום

כמו כן הדלתות זכו לתוספת קורת חיזוק (כבדה).

גג הסקאי היה קיים גם ב74.

בנוסף הכיסא האחורי הוחלף מעץ לספוג.

החלק התחתון של הדלת זהה לחלוטין,כשהמיסגרת מורכבת עם ברגים.

מוטות חיזוק לאורך הדלת הופיעו כבר ב 73'.

במרבית דגמי 74' הגג יצוק מפלסטיק לבן.

המושב האחורי שונה עקב מיקוצו השונה של מיכל הדלק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גם ה 144 74' היתה מעין בן כילאיים של ה 144 וה 244.

וגולת הכותרת-נוספה נורת התראה לאור בלימה אחורי שרוף...

עובדת למופת אצלי ברכב ודי שימושית אני חייב לציין.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

חן המסגרות של 74 לא מורכבות עם ברגים והדלת בעצם "חתיכה" אחת,

כמו כן מנגנון החלון הוחלף למנגנון אחר{בעייתי יותר לדעתי}.

אני יוכל להראות לך יותר 74 עם גג סקאי מאשר עם גג קשיח,עובדתית גג הסקאי לא הוחלף לגמריי.

כסא העץ זהה לחלוטין בצורתו לכיסא הספוג ולמעשה ניתן להחליף בניהם כך שההחלפה לא נבעה מהשינוי במיכל הדלק.

{אני אישית שקלתי על החלפת הכיסא לספוג למטרת חיסכון במשקל}

באיזה שנה הדלת האחורית שונתה?

• תוכן חדש...