Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מצאתי לנכון לשים כאן קישור למודעת רכב שפורסמה היום באתר הרכב הקלאסי ואני יודע שלרבים הינו חלום רטוב, אם לא יותר מכך... שברולט קורבט סטינגריי (אגב, אין לי ספק שיום אחד אני אגשים את החלום הזה בעצמי...) .

הרכב הוא של בני בייקר, למי שמכיר ולמי שלא ואני מניח שאם הוא מוכר את הרכב, לפי איך שלמדתי להכיר את בני בייקר, זה אומר שמשהו עוד יותר מיוחד מתחבא בשרוול....בכל מקרה, הנה הקישור :

http://classiccar.msn.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=327

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

יפה יפה...

וואלה בני הזה שיחק אותה...

פירסם את הרכב למכירה בדיוק אחרי שהכתבה על האוטו התפרסמה ב"אוטו"...

אחלה קומבינה...

פורסם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

יפה יפה...

וואלה בני הזה שיחק אותה...

פירסם את הרכב למכירה בדיוק אחרי שהכתבה על האוטו התפרסמה ב"אוטו"...

אחלה קומבינה...

זה כבר הפך למנהג, גם המיאטה עם הטורבו פורסמה למכירה באותו גליון שבו עשו עליה כתבה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ה 79 הינו דגם נפוץ ומאוס בארהב שאפשר להשיג במחיר כזה רכב פלוס יבוא לארץ ברמה יותר שמורה ומקורית........... היישר מארהב

קפצו לEBAY

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
ה 79 הינו דגם נפוץ ומאוס בארהב שאפשר להשיג במחיר כזה רכב פלוס יבוא לארץ ברמה יותר שמורה ומקורית........... היישר מארהב

קפצו לEBAY

רכב משנת 79 לא ניתן ליבוא לארץ.

והרכב עליו מדובר שופץ ושופר ברמה גבוהה מאוד. מאוד מאוד.

פורסם

אני עזרתי להרכיב את הרדיאטור של השמן גיר ברכב ביחד עם איגור (הוא אמר לי שזה רדיאטור לשמן גיר...) רכב מדהים, מושך עיניים כמו קרמן אלקטרה....

haters will hate

פורסם

יפה יפה.......... 79 במחיר כזה אתה מביא דגמים הרבה יותר נחשקים והרבה יותר מושפרים.

יש נטיה יפה להגזים במחירים בארץ.

אין לי ספק שזאת אחת המכוניות היפות בארץ אבל! עשו בה שינוים רבים לאוו דווקה במנוע שהוחלפו החלקים המקורים ועוד כל מיני פיצפקס.

במכיר הזה הייתי קונה כבר סיטנגריי אדומה 69 כמו של הבחור שבא למפגשים למי שזוכר היה פוטו שופ של ילד משתין על הגלגל..................

שדרך אגב שווה הרבה יותר משל בייקר ועלה להביא אותה לארץ רק 160 אלף שקל...

חומר למחשבה

פורסם
יפה יפה.......... 79 במחיר כזה אתה מביא דגמים הרבה יותר נחשקים והרבה יותר מושפרים.

יש נטיה יפה להגזים במחירים בארץ.

אין לי ספק שזאת אחת המכוניות היפות בארץ אבל! עשו בה שינוים רבים לאוו דווקה במנוע שהוחלפו החלקים המקורים ועוד כל מיני פיצפקס.

במכיר הזה הייתי קונה כבר סיטנגריי אדומה 69 כמו של הבחור שבא למפגשים למי שזוכר היה פוטו שופ של ילד משתין על הגלגל..................

שדרך אגב שווה הרבה יותר משל בייקר ועלה להביא אותה לארץ רק 160 אלף שקל...

חומר למחשבה

מה עניינים קובי ? :wink:

תיקון טעות קל....הרכב שהילד "משתין" עליו בתמונה שרשמת שעלה להביא 160,000 הוא רכב שמקורו בישראל, מהכרות אישית עם תהליך שיפוץ הרכב וההיסטוריה שלו.

מה שכן, ניתן לייבא רכב דומה, קורבט סטינגריי בשנים 68-73 במחיר שווה או אף זול יותר מהרכב של בייקר. נכון. אני מניח שהכל עניין של טעם, העדפה, תקציב, העדפות ומצב ושיפורי הרכב בארץ ובחו"ל.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

מה קורה ליאור..........................

מדהים איך מידע מעוות לפי דבריו של בgל הרכב הוא אמר שהרכב יובא מארהב הרחוקה...... כנראה הבחור לא רצה לספר את האמת.

פורסם

הוא שיפץ את הרכב ואף זכה בתחרות של מועדון החמש על השיפוץ עד כמה שזכור לי (יתקן אותי בני הספל אם אני טועה), ורק רכבים שמקורם בישראל יכולים להשתתף בתחרות.

תתקשר ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...