Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג סקאיי-טיפול ושימור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכבי יש גג סקאיי.

שעשיתי את הגג,הרפד אמר לי לא לעשות כלום לגג מבחינת חומרים,מלבד מים.

שמעתי אנשים מהמועדון שברשותם גג סקאיי,שהמליצו לי על חומרי ניקוי לסקאיי,אבל העדפתי לנקות עם מים.

היום,חבר שעובד במכון שטיפה,הביא לי נוזל סיליקון לניקיון של רכב(צמיגים דש בורד וכו') ,עברתי על כל חלקי פנים הרכב ואז ...לפתע,הגג הביט עליי,מבטנו הצטלבו ולא עמדתי בפיתוי.ניקיתי גם את הגג סקאיי .:roll:

כעת,הגג נוצץ ושחור מתמיד.:-D

השאלה שלי:האם זה יכול לגרום לנזק לגג,פיצוצים בעתיד?

נ.ב

אני משתדל שרוב הזמן הרכב יהיה מכוסה,אז כמות השמש שפוגעת בגג היא נמוכה מרכב רגיל.

תודה מראש,

לירון

פורסם

זה ישמור לך על הגג. רצוי

שתשתמש בנוזל ולא ספרי כי הוא יותר איכותי,

זה יוצר עליו שכבת הגנה גם מבחינה של מים.

שים טיפה של מים תראה איך היא גולשת.

נוספו סימני פיסוק באדיבות מנהל הפורום.

להבא הודעות שאינן מפוסקות ימחקו מיד!

חן.

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

החומר הוא נוזלי והוא מגיע במיכלים גדולים.

חבר הצליח להשיג לי חצי ליטר,והכנסתי את זה בהמלצתו לבקבוק של חומרי ניקוי שמתיז את החומר ומרסס אותו .

רן-לצערי אין לי תמונות. תגיע למפגשים תראה את האוטו בעיניים.:wink:

פורסם
שלום לכולם.

ברכבי יש גג סקאיי.

שעשיתי את הגג,הרפד אמר לי לא לעשות כלום לגג מבחינת חומרים,מלבד מים.

שמעתי אנשים מהמועדון שברשותם גג סקאיי,שהמליצו לי על חומרי ניקוי לסקאיי,אבל העדפתי לנקות עם מים.

היום,חבר שעובד במכון שטיפה,הביא לי נוזל סיליקון לניקיון של רכב(צמיגים דש בורד וכו') ,עברתי על כל חלקי פנים הרכב ואז ...לפתע,הגג הביט עליי,מבטנו הצטלבו ולא עמדתי בפיתוי.ניקיתי גם את הגג סקאיי .:roll:

כעת,הגג נוצץ ושחור מתמיד.:-D

השאלה שלי:האם זה יכול לגרום לנזק לגג,פיצוצים בעתיד?

נ.ב

אני משתדל שרוב הזמן הרכב יהיה מכוסה,אז כמות השמש שפוגעת בגג היא נמוכה מרכב רגיל.

תודה מראש,

לירון

אני יכולה להגיד לך על סקאי ,שמנקים אותו מידי פעם,בקרם לסקאיי של "סנו"

(שזה למעשה קרם לחות לכל דבר) סקאי זה תערובת של עור נחותה יותר,אבל ללא ספק יש בסקאי אלמנטים של עור,ועוד צריך לחות מידי פעם.

• תוכן חדש...