Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

תעלומה בעקבות בעיית חשמל בווספה נשרפו רוב הנורות, פרט לאור הראשי הנמוך, בדיקה שערכתי ביציאה לנורה האחרוית נימדד זרם 12V למרות שבוודאות הווספה עובדת על 6V החשוד העיקרי שלי ווסת המתח- לפני שאני מפרק ופונה למוסך האם יש למישהו רעיונות נוספים?

כמו כן המקרו סוויץ של בלם הרגל שבור, ויש לי צורך באחר ובנורות 6V אשמח לשמוע למי יש ומוכן לעזור-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כן, נראה שיש בעיה כלשהי במגנטו (נידמה לי, שככה ניקרא גנרטור זרם חילופין, שיש בווספות הישנות- כן, הכל עבד שם על זרם חילופין, לכן הצופר נישמע כ"כ מצחיק). רן, בדקת מתח חילופין עם המד, נכון? -כי יכולה להיות שגיעה, מן הסתם, אם תמדוד חילופין במצב "ישר" ולהפך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כן, נראה שיש בעיה כלשהי במגנטו (נידמה לי, שככה ניקרא גנרטור זרם חילופין, שיש בווספות הישנות- כן, הכל עבד שם על זרם חילופין, לכן הצופר נישמע כ"כ מצחיק). רן, בדקת מתח חילופין עם המד, נכון? -כי יכולה להיות שגיעה, מן הסתם, אם תמדוד חילופין במצב "ישר" ולהפך!

גנאדי, הווספה הזו לא עובדת עם מגנטו, יש שם סליל הצתה על גלגל התנופה, בכל פעם שהמגנט אשר נמצא על גלגל התנופה עובר מעל הסליל מתפתח מתח שמוגבר ע"י הסליל שמעלה את המתח, זה לגבי הניצוץ, בשביל התאורה יש סליל נוסף, ולפעמים שלישי בשביל הצופר.ערב טוב-זאב

zeev

פורסם

כן אבל זאת לא הסיבה לשריפת הנורות,

לפי מה שאני זוכר לווספה אין ווסת,והסלילים מחוברים ישירות לצרכנים,

רן אתה יכול לנסות להשתמש בנורה 12 V מאחורה עם נורה 6V מקדימה.או 12V בלבד.

אני זוכר שעם קומבינציה נכונה היה אצלי אור קדמי מספיק חזק מבלי שהנורות נשרפו בדחיפות גדולה.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

בווספה אכן אין ווסת, חלוקת המתח נעשית בין כל המנורות, לכן אם אחת נשרפת המתח על השאר עולה, מומלץ להשתמש בנורות 6-8 וולט,אם בכלל יש היום כאלה בנמצא. זאב

zeev

פורסם

יש נורות כאלו בנמצא,לאחר שהפכתי חצי ת"א..

יום ראשון הם אצל רנצ'יק בעיר הקודש,ובא לציון גואל!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...