Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כחולים גם בטויוטה יאריס..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה טויוטה יאריס צבע אדום עם צ"קלקה כחולה עם לוחית רגילה ברמת אביב בכביש לוי אשכול .

ה**** האלה בכל מקום סעמק!

ההודעה נערכה, יש גבול גם לכינויים לשוטרים.

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

כל ההתעסקות באיזה רכבים הם נוסעים

אם כבר יותר מענין לתת סיומות של סמויים , מקומות ושעות של תפיה ועדיף הכל בטופיק אחד ולא כל אחד יקפוץ פעם ביומים ראיתי כחול בטויוטה חורולה/בלנטיכס/קרננינה/וולוו במיליון $

אז הבנו ..... יש להם מכוניות מגוונת עד שאי אפשר יותר לאפיין לפי מכונית

אבל אופי המכונית ( אלא אם כן זאת ניידת של משהוא מגניב באמת... כמו ניידת על הונדה 2000 שזה יהיה מצחיק ) אז סוג האוטו לא!!!!!!!!!!!!!!! רלוונטי

ליביו

שכרגע שונא את הICQ שלו שלא מתחבר

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
נצפתה טויוטה יאריס צבע אדום עם צ"קלקה כחולה עם לוחית רגילה ברמת אביב בכביש לוי אשכול .

ה**** האלה בכל מקום סעמק!

ההודעה נערכה, יש גבול גם לכינויים לשוטרים.

למשטרה ממזמן יש יאריס !!!! אני זוכר לפני איזה שנתיים או שלוש קבלתי בעיתון הדו שנתי של טויוטה שהמשטרע קנתה יאריס למפקדים (או לאיזה דרג אחר במשטרע), אם תסתכל טוב טוב במשחקי כדורגל רואים דיי הרבה את היאריס של המנאייקים . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה הם מנאייקים?

כי הם שומרים על הסדר?

הם דואגים שלא יתבצעו עבירות?

הם לא המציאו את החוקים..הם אוכפים אותם....

אתם רוצים אנרכיה? סעו לבורה בורה...

פורסם
למה הם מנאייקים?

כי הם שומרים על הסדר?

הם דואגים שלא יתבצעו עבירות?

הם לא המציאו את החוקים..הם אוכפים אותם....

אתם רוצים אנרכיה? סעו לבורה בורה...

אני מקווה שהדברים נאמרו בציניות, ברור לכולנו שתפקידם לשמור על הסדר, אבל לצערנו הם מתעסקים בתפל ובכסף הקל במקום בדברים שבאמת חשובים. :evil:

רון, שכל יום שני וחמישי קורא על עוד כלי רכב שהמשטרה הוסיפה לשורותיה וחושב שאם לא מדובר באיזו GTI או 911 לא כדאי להעלות זאת כל פעם מחדש.

L'amour Toujours

פורסם

זה נקרא לעשות תעבודה שלהם?

לתפוס על מהירות ולשים מצלמות מהירות וכל הזין הזה בכל מקום?

שיעשו את זה בכיף אין לי בעיה אתה צודק אבל מה תחשוב על זה המשטרה באמת עושה את העבודה שלה על הצד הטוב?

חחחחח הצחקת אותי

שיילכו ימצאו פושעים קצת שפורצים לבתים ושיפתרו דברים יותר חשובים ושלא יבואו לך לבית אחרי 3 שעות שאתה יושב בבית אחרי שמישהו פרץ לך לבית ואין לך מה לעשות..

אני יכול לתת דוגמאות שלא ייגמרו אחי אבל במאת אמרת שטויותתתתת

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

אולי זה משמר שכונתי כזה?

יש כזה דבר שאנשים מהשכונה מתנדבים למשטרה ועושים סיור עם הרכב הפרטי שלהם פשוט עם צ'קלקה כחולה על האוטו זה הכל

tAoS FoReVeR

פורסם
אולי זה משמר שכונתי כזה?

יש כזה דבר שאנשים מהשכונה מתנדבים למשטרה ועושים סיור עם הרכב הפרטי שלהם פשוט עם צ'קלקה כחולה על האוטו זה הכל

ואללה - אני ראיתי בשיכון המזרח בראשון, סובארו DL תחילת שנות ה-80, עם צ'קלקה על הגג ושני זקנים בווסטים של משמר אזרחי :shock:

חבל שלא צילמתי.

פורסם

אתם באמת חושבים שכל השוטרים אוהבים מה שהם עושים או מסכימים עם כל החוקים אותם הם אוכפים?

הם בני אדם כמו כולנו, יש חלאות אבל רובם בסדר.

האם כל אחד מכם מסכים עם כל מה שהוא עושה בעבודה או שנוח לו ב-100% עם כל הנהלים שמקום עבודתו מכתיב לו? אני לא חושב כך.....אני יודע על עצמי שזה לא כך.

אבל מה אפשר לעשות..."כל עבודה מכבדת את בעליה" ולדעתי איש משטרה זה אדם שמתפרנס בכבוד. יותר מזה....עבודת שוטר היא לעיתים מסוכנת יותר ובד"כ כפויית טובה יותר מכל עבודה אחרת.

אז נכון....כל כמילים האלו מאוד יפות אבל גם אני מקלל בלב שוטר שמטריד אותי או חלילה מצ'פר אותי בדו"ח, אבל עדיין....צריך להסתכל על הדברים בראיה כוללת יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתם באמת חושבים שכל השוטרים אוהבים מה שהם עושים או מסכימים עם כל החוקים אותם הם אוכפים?

הם בני אדם כמו כולנו, יש חלאות אבל רובם בסדר.

האם כל אחד מכם מסכים עם כל מה שהוא עושה בעבודה או שנוח לו ב-100% עם כל הנהלים שמקום עבודתו מכתיב לו? אני לא חושב כך.....אני יודע על עצמי שזה לא כך.

אבל מה אפשר לעשות..."כל עבודה מכבדת את בעליה" ולדעתי איש משטרה זה אדם שמתפרנס בכבוד. יותר מזה....עבודת שוטר היא לעיתים מסוכנת יותר ובד"כ כפויית טובה יותר מכל עבודה אחרת.

אז נכון....כל כמילים האלו מאוד יפות אבל גם אני מקלל בלב שוטר שמטריד אותי או חלילה מצ'פר אותי בדו"ח, אבל עדיין....צריך להסתכל על הדברים בראיה כוללת יותר.

:mm_yeah:

פורסם

ואל תשכחו שאותם שוטרים, דווקא בימים אלה, נותנים קצת יותר ממה שכולנו היינו מסכימים לתת...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הבעיה היא לא עם המשטרה כמשטרה.

הבעיה היא עם צורת המחשבה, הגישה, והיחס של השוטרים לנהגים.

צורת המחשבה - בנושא תאונות הדרכים מוטעית והסטטיסטיקות מדברות בעד עצמן. נכון, שהמשטרה אינה נלחמת בתאונות אלא אוכפת, אולם בפועל בדקיה בפורטוקולים של ישובות הוועדות למלחמה בתאונות הדרכים מראה שהמשטרה מעדיפה לעשות את מה שקל ונראה מתחת לפנס אך לא אפקטיבי, ולא את מה שקשה, דורש מחשבה, אך בעל השפעה על מידת הסכנה בכבישים.

הגישה - הנהג הוא האשם. תבדקו בכמה תאונות מוצא בוחן התנועה כי תנאי דרך שונים (המבוססים על תשתית לקויה) היו יכולים למנוע את התאונה ... כלום ! איכשהו תמיד מלבישים את האשמה על הנהג ויוצאים ידי חובה. נכון, שלתאונה יש שרשרת של גורמים ככשהם מצטרפים זה לזה, התאונה אכן מתרחשת, אולם לא תמיד יש לתלות את האשמה בנהג.

יחס השוטרים לנהגים - נו, פה כבר לא צריך להכביר במילים. כל מי שנתקל בכביש פעם בחיים שלו בשוטר יודע שהכבוד של השוטר הוא הדבר הכי חשוב ...

למען הסר ספק, אני התנדבתי במשך 7 שנים במשא"ז ומכיר את הדברים היטב גם מבפנים !!

דני G.

פורסם

הבעייה עם המשטרה היא אופן ההתנהלות של מפקדיה ,שמגדירים מטרות מטומטמות לפקודים שלהם.

נכון שיש שוטרים , כמו כל חלק מהאוכלוסייה,שהתנהגותם היא, איך נגיד? קלוקלת .

אבל באמת ,רוב השוטרים בהם נתקלתי התנהגו באופן סביר ומעלה ,ומילאו את תפקידם.

ברגע שהמנהלים ישנו את סדרי העדיפויות של השוטרים ,אני מניח שלא תהיה לי בעייה עם 98 אחוז מהשוטרים...

• תוכן חדש...