Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת חלקים 127

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לצורך שיפוץ פיאט 127 דור ראשון רציתי לגעת האם יש התאמה עם חלקים מדורות מאוחרים יותר ואפילו עם אונו.

החלקים בהם מדובר הם:

בולמים, תושבות מנוע, חלקי מנוע (הצתה אלקטרונית של אונו פייר תתאים?) ושעון מהירות.

תודה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הצתה אלקטרונית של אונו פייר לא תתאים למנוע פיאט 127 (903 סמ"ק).

לגבי תאימות חלפים אחרים ברר בחנות החלפים מתמחת פיאט "נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א,

טל' 03-5618052 ובקש את נחום וגם אם אין לו חלפים ל 127 אז תגיד לו שבקשתי שיסייע לך לגבי תאימות בין הדגמים.

הוא מכיר את חלפי הפיאטים האלו בע"פ (אם הוא לא שכח בינתיים).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

צלצל לאמיר בחנות

ינחה אותך בכל האופציות האפשריות

טל.04-8724303 מ- 07:00 עד 16:00

בהצלחה

נתי

0528513544

במידה ומעוניין ב- 127 מודל 79 903cc רשיונות מופקדים יש לי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

מעבר לעצות הטובות שניתנו כאן,ניתן לומר כמעט בוודאות שאם תמצא אונו עם מנוע 903 סמ"ק רוב החלקים יתאימו (בד"כ הגיעו בדגמי 3 דלתות נדמה לי שהדגם נקרא סטינג.

לא צריכה להיות בעיה לאתר חלקים לרכב כזה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בולמי זעזועים של 127 +כריות הבולמים מתאימות רק ל127.

המנוע+ראש המנוע -מש' מים -מפלג-- וסעפות מתאים גם מאונו סטינג(903 סמ"ק).

מחזיק מנוע רק ל 127 מתאים.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...