Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לכל מי שזוכר את הת'רד שלי מלפני חודש וחצי, הנה עדכון, קצת באיחור.

אז ככה-הבעיה שהייתה עם ההעברת בעלות נפתרה, הרכב על שמי וכבר עבר טסט!

קצת פרטים?

הגשמתי עוד חלום, שני במספר, בתקוה להגשים עוד שני חלומות בעתיד. הרחוק כנראה.

הכרמן משנת 65, אני יד תשיעית וחשוב לציין-אחרונה! יש לה מנוע 2000, לא מקורי, שהבעלים הקודמים בנה לה עם חלקים שהזמין מחו"ל על בסיס המנוע המקורי.

מה היא הולכת לקבל?

אז כמובן שהיא תעבור פחחות וצביעה חדשה בחודשים הקרובים.

קיבלה כבר ג'אנטים של פורש 911 fuchs.

קיט של קרבורטורים כפולים דלורטו

קיבלה כבר אגזוז 4 ל-1

כסאות של סאאב 9-5 חשמליים שיורכבו בקרוב מאוד.

ועוד כמה שטויות קטנות...

אז למה לדבר הרבה? הנה תמונות!

bnfd.JPG

+92.JPG

225.JPG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הג'אנטים יושבים בלי מתאמים? מאיפה השגת?

בלי מתאמים.זה ג'אנטים כמו של פורש 911,אבל ירדו מ912 משנת 67 ומטה,שבמודלים האלה זה אותה הברגה כמו בשל חיפושית ובמקרה שלי,כרמן.

פורסם
היא ניראת כבר עכשיו מצויין והדרך רק רומזת על שיפור נוסף, איך היא מתנהגת עם הכוח הנוסף בזנב והמשקל העודף?-רן

בוא נגיד שבגשם זה חוויה,אבל עדיין חסר לה כח.המנוע פשוט לא נבנה בצורה נכונה ומאוד,אבל מאוד חסרים לה הקרבורטורים כרגע.אחרי שהיא תקבל את הקרבורטורים אני כבר אחווה באמת את המנוע הזה עד הסוף,אבל בהחלט מרגישים את ההבדל בין מנוע כזה ובין מנוע של חיפושית סטוק.זה פשוט לא אותו דבר.

פורסם
רק תיסע בזהירות, הנעה אחורית=הנאה אחורית אבל גם מצריכה נהג מיומן-רשום אותי בתור לסיבוב בסוף השידרוג-רן

נוסע בזהירות,תמיד.

נרשמת :)

פורסם
כמובן שיהיה במזל ורק נסיעות טובות איתה!

איפה מצאת 912? איזה צמיגים יושבים על זה, 195?

תודה תודה!

לא מצאתי 912,אבל כן מצאתי מישהו שייבא את הג'אנטים האלה לארץ,הוא הציע אותם למכירה לפני שנה בערך,ואני פשוט הודעתי לו בטלפון שהג'אנטים האלה לא הולכים לאף אחד חוץ ממני.לפי מה שידוע לי זה הסט היחידי בארץ עם הברגה כזאת(5 על 130),ולא כמו של הפורש 911 של ג'ורג'(5 על 100 אם אני לא טועה).הספקתי גם לחקור קצת ומסתבר שזה סט מאוד נדיר גם בחו"ל ואפילו מישהו מקלפורניה שלח לי מייל ורצה לקנות אותם ממני לאחר שרשור באתר thesamba :)

העדפתי לשים 185 ולא 195 משתי סיבות

האחת-מאוד לא נוח לנהוג עם הגה ספורט וצמיגים ברוחב הזה,במיוחד שהרכב בשימוש יום יומי ויש לי נסיון,אמנם עם חיפושיות עם צמיגים במידה הנ"ל,אבל בהתחשב בעובדה שכל מערכת ההיגוי זהה להחלוטין,אני יכול להגיד בוודאות ש185 בחהלט מספיקים לי.

השניה-האוטו מאוד נמוך מאחורה,והגלגל פשוט לא נכנס עם צמיג שכזה.אז אחרי שגיליתי שהג'אנט לא נכנס עם ה85 ושאני צריך לנפח את הכנפיים ואולי גם להגביה קצת את האוטו,קפצתי לפנצ'רייה להחליף ל165 בשביל לראות אם הבעיה היא שהג'אנט רחב מדי או שהצמיג רחב מדי.אז ה165 נכנסו,והבנתי שאני צריך להגביה את האוטו בחצי שן מאחורה.נעבוד גם על זה בקרוב.

פורסם
תתחדש ילד!

אני רואה שאתה הולך להעסיק את בני הרבה בזמן הקרוב.

היי alx ,תודה!

מצטער על חוסר הנימוס,אבל אתה יכול להזדהות?אני מכיר אותך?

פורסם

למה להרוס אוטו כזה?

עם מנוע 1300 הוא נוסע בובה

חבל שהילדים!!! לא מבינים את זה. ומחפשים איפה לשפר ביצועים ברכב בן 40 ולהרוס אותו

תשאיר אותה מקורית.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
למה להרוס אוטו כזה עם מנוע 1300 הוא נוסע בובה

חבל שהילדים לא מבינים את זה ומחפשים איפה לשפר ביצועים ברכב בן 40 ולהרוס אותו

תשאיר אותה מקורית

תשאיר אתה את הרכבים שלך מקוריים ואני אעשה עם שלי מה שאני רוצה.

סך הכל מבחינת הלוק הוא נשאר מקורי למעט הג'אנטים,שדרך אגב שמים אותם בכל העולם על דגמי במקוררי אוויר עם מה שנקרא cal look וזה לא שדחפו באוטו איזה מנוע סובארו.

חבל באמת שאני ילד ושאני לא מבין.

• תוכן חדש...