Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורטינה דור 3 אם אני לא טועה, קופה (!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכל חובבי רכב אספנות!

היום סוף סוף הצטרפתי לפורום, תרשו לי גם להוסיף כמה דברים שראיתי:

דבר ראשון - פורד קורטינה קופה, דגם משהו כמו 72 (עם פנסים עגולים), קופה, די מכוסח מקדימה וחלוד, אבל ניתן עוד לתיקון, עם מספרי "אספנות" - נימצא ברחוב הראשי של רמה"ש, עם נוסעים מכיוון של "כפר הירוק" הוא יהיה מצד שמאל, כ-100 מ' לפני פניה לויצמן. הוא ניראה די מוזנח ו"עומד".

דבר שני: בבת-ים, בלפור לכיוון יפו, ממש לפני כיכר של "הגבול", בחצר האחורי של בית-צמוד קרקע, עומדת כבר כמה שנים Vauxhall (מקווה שלא טעיתי בשם, לא זוכר איך כותבים אותו בדיוק), משהו משנות החמישים, לא מזמן שברו לה את החלון הקידמי, אבל ככה ניראת די מוכנה לשיפוץ. כואב לי הלב! :shock::shock::evil::evil::evil::(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם אני לא טועה הרכב הנ"ל צריך להיות פורד טאונוס שהיה גרסה של קורטינה עם מנועים יותר חזקים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
קודם כל שלום לכל חובבי רכב אספנות!

היום סוף סוף הצטרפתי לפורום, תרשו לי גם להוסיף כמה דברים שראיתי:

דבר ראשון - פורד קורטינה קופה, דגם משהו כמו 72 (עם פנסים עגולים), קופה, די מכוסח מקדימה וחלוד, אבל ניתן עוד לתיקון, עם מספרי "אספנות" - נימצא ברחוב הראשי של רמה"ש, עם נוסעים מכיוון של "כפר הירוק" הוא יהיה מצד שמאל, כ-100 מ' לפני פניה לויצמן. הוא ניראה די מוזנח ו"עומד".

דבר שני: בבת-ים, בלפור לכיוון יפו, ממש לפני כיכר של "הגבול", בחצר האחורי של בית-צמוד קרקע, עומדת כבר כמה שנים Vauxhall (מקווה שלא טעיתי בשם, לא זוכר איך כותבים אותו בדיוק), משהו משנות החמישים, לא מזמן שברו לה את החלון הקידמי, אבל ככה ניראת די מוכנה לשיפוץ. כואב לי הלב! :shock::shock::evil::evil::evil::(

די מוכנה לשיפוץ??הווקסול??

רק עיוור ישפץ דבר כזה!!

בקושי נשאר פח (החלודה אכלה את הרוב-בייחוד בגג ומשקופים ולא נזכיר את הרצפה :cry: )

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מכיר את הקורטינה הזו ...

גם אני שמתי עליה את העין שלי, בקרוב אני אשים לו פתק ונברר מה קורה אתה ...

אני עובר שם לפעמים באוטובוס ורואה אותה, היא אכן נראת עומדת ובמצב לא מזהיר ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אוקיי, קצת עדכונים לגבי הקורטינה ...

שמתי פתק על האוטו, ממה שראיתי כנף ימין גמורה (חייבת החלפה), הפנסים מקדימה שבורים לגמרי, הפנסים מאחורה גם לא משהו (אחד מהם קצת סדוק), הרכב קבל תאונת פרונט משונה (לא הצלחתי להבין אם מדובר בעמוד, קיר או כמה מכות) ...

הרכב ידני (פשוט חלום!!!), סה"כ נראה סביר, יש עבודה הרבה חיצונית, אני מחכה לטלפון מהבעלים ...

פורסם

טוב, המשך לעדכונים, היום הבעלים צלצל אליי ...

מדובר בנהג אוטובוס (אל תשאלו איך הגענו לזה, דברנו כמעט חצי שעה בפלאפון), הרכב נגנב ולכן הוא נראה כמו שהוא נראה. מדובר במנוע 1600 סמ"ק ידנית שנת 71, זה הרכב היחיד בארץ מסוגו (דור 3 קופה, יש עוד אחת דומה ביבוא אישי אבל גיר אוטומט ולא ידוע איפה היא כיום), הרכב לא הגיע ביבוא אישי אלא בחור שחזר לארץ הביא את הרכב אתו (תושב חוזר). הבחור תכנן לשחזר את הרכב אבל מפאת חוסר תקציב הוא לא שיחזר אותו, הוא לא חשב למכור אותו אבל כשהוא ראה את הפתק ואחרי שיחה ארוכה איתי (שבה הוא הבין את הטירוף שלי לקורטינות) הוא אמר שהוא יחשוב עד מחר אם למכור את הרכב ויחזור אליי ...

הבעלים טוען שהרכב נמצא במצב מכאני מושלם (יש לרכב אפילו מזגן), הדבר היחיד שבעייתי אצלו זה הקטע של הפחחות ...

אה, לרכב יש טסט עד ספטמבר ככה שאפשר עוד לסוע איתו לסדר את כל הקטע של הפחחות ...

מחר אני מקווה שיהיה לי זמן לשבת על המחשב ולעדכן אתכם, אני מקווה שהבחור יסכים למכור לי למרות הסכום היחסית נמוך שנתתי לרכב כזה נדיר (2K-3K ש"ח) ...

פורסם

אוקיי עכשיו אתה רוצה סיפור?!

אני גר ברמת השרון... עכשיו אני רואה את המכונית הזאת 3 פעמים ביום וחשבתי שהיא בבעלות מישהו שרוצה אותה בגלל זה לא חשבתי להגיד למישהו אבל כנראה שהוא כן רוצה למכור יש עוד כמה מכוניות שוות ברמת השרון שאנשים אולי ירצו... אני יצלם היום ויעלה לפה תמונות...

עכשיו בקשר לגניבה אם תוכל לתת לי את הטלפון של הבעלים אני דיי בטוח שאני יודע מי גנב את המכונית... אבל לא בטוח...

למה? ככה!

פורסם
אוקיי עכשיו אתה רוצה סיפור?!

אני גר ברמת השרון... עכשיו אני רואה את המכונית הזאת 3 פעמים ביום וחשבתי שהיא בבעלות מישהו שרוצה אותה בגלל זה לא חשבתי להגיד למישהו אבל כנראה שהוא כן רוצה למכור יש עוד כמה מכוניות שוות ברמת השרון שאנשים אולי ירצו... אני יצלם היום ויעלה לפה תמונות...

עכשיו בקשר לגניבה אם תוכל לתת לי את הטלפון של הבעלים אני דיי בטוח שאני יודע מי גנב את המכונית... אבל לא בטוח...

תראה, אחרי שהוא יצלצל אליי אני אשאל אותו אם אני יכול לתת לך את הטלפון שלו, אני פשוט לא רוצה סתם לפרסם את הטלפון שלו ...

הוא לא היה מוכן למכור את הרכב, והוא עדיין לא בטוח (ועדיין לא חזר אליי). פשוט הוא ראה עד כמה אני מעוניין ואת האהבה שלי לקורטינות ולכן הוא החליט לשקול למכור את הרכב ...

פורסם

נו, טוב- לא בדקתי ווקסהל מקרוב, מודה :oops: רק ראיתי אותה בערך 100000 פעם מעבר לגדר - בכל מקרה, הפרוייקט גדול עליי כרגע, כך שלא התעניינתי מדי... לגבי קורטינה - אני גם חולה קורטינות, ופורדים ככלל- היו ויש לי דורות של פורדים, ואני עדיין מתגעגע לאסקורט MK-1 קופה הצהובה שלי (ז"ל, לצערי... :(:cry: ). שמתי עין בהתחלה על הקורטינה הזו, אבל דווקא לא כ"כ אוהב דגם הזה קופה - הייתי מעדיף שנות 70 (עם פנסים העגולים), אבל 4 דלתות, ובמצב סביר יותר - אין לי כח לפרוייקטים, כבר יש לי אחד על הראש, ודי רציני - קפרי המסכן שלי, שכולו אכול בצורה כזו, שאני לא יודע אפילו מה ייצא ממנו (אבל לא מוכן לוותר :twisted::evil: ). אגב, שאלה לאוהבי פורדים: קאפרי 74 1.6 MK-2, ניתן להחליף מנוע ל-2.0 בצורה "חוקית"? כי יש דעות לכאן ולכאן, לך תבין...

וכמובן, My biiiiiig dream - Oldsmobil Cutlass Classic 70 סגור קופה! (עוד חלום לא ניתן להגשמה, כנראה :( )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תמונות חבר'ה ! תמונות!!

אפילו לפני שיפוץ!

יש תמונות של הרכב בהודעת תמונות של TAZOK ...

פורסם
אני חדש בסביבה- איך מגיעים להודעת תמונה ?? :?:

רק בגלל שאתה חדש העברתי את התמונות להודעה הזו, הקרדיט כמובן לצדוק שלנו, במיוחד על התמונה שמראה בדיוק מה הנזק היחיד שיש לרכב וזה כנף ימנית שמחייבת החלפה (וגם פנסים וגריל קדמי אבל זה כבר בקטנות) ...

קורטינה 3.jpg

קורטינה 2.jpg

קורטינה.jpg

• תוכן חדש...