Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שנוסע ברכבת לחיפה מכיר את הנסיעה האיטית בין בת גלים לחיפה מרכז ברכבת.

לצד גרפיטי על הקיר של "שוחר שפר הופעתך " ומסעדת אבו חסן תמיד איכשהו יצא לי להציץ לאזור של רחוב בחיפה לעבר סוכניות הרכב . תמיד ברחובות הקטנים היו מציעות מעניינות מעיין מציאות אחרת.

כל יום ראשון הייתי אומר שלום לקאמרו שעמדה שם בחניה המקורה... (מי בכלל חשב שהיא תיהיה שלי כמה שנים אחרי....)

וגם הייתי אומר שלום לקודה השחורה.... כן .. הקודה 72 היחידה בארץ ומתוך Total 16,142 חתיכות שיצאו לאויר העולם בשנת 72. (לפי מייטב הבנתי יש רק 2 קודות מתצורת E BODY בארץ).

כול חובב מאסל קארס אמיתי יגיד שיש משהו קסום אכזרי ובעצם שורשי ב E ו ב B BODY של MOPAR

הן נדירות,גסות,בורטלאיות עם קווים היחודיים רק להן.

את נוח פגשתי כמה שנים אחרי זה... מאז אנחנו חברים בנפש ממש כמו אחים (מצחיק לשנינו יש אותו שם משפחה)

מה שיותר מצחיק ששנינו בעלים של אותן 2 המכניות שהזלנו עליהן ריר ברכבת.

כדי לספר על התלאות שעבר נוח כדי להשים את ידיו על האוטו שחשק בו שנים יקח אולי 4 דפים לכתוב.

מה שבטוח הרכב נמצא אצל פאנט MOPAR אמיתי בעל ידע עצום!! לא סתם אנחנו קוראים לו "מופאר הברקודות של דוקטור נוח".

לאחר ההקדמה הזאת...

היום אני ונוח השתעשנו לנו באינטרנט ומצאנו כמה עובדות מעניינות על קודה 72:

1972 Model Year

Total 16,142

• Hardtop 6 cyl 809
  • Hardtop 8 cyl 8,951
  • Hardtop 'Cuda 8 cyl 6,382

מסתבר שיוצרו רק 809 מכוניות כמו של נוח.

איפה הדלימה? האוטו כבר באמצע הסבה מאסבית ל V8 אמתני עם יחס דחיסה של 11:1 עובר שיפור,במתלים היגוי ושאר הירקות

כאשר הכוון הכללי הוא זה:

0411phr_cuda_01_z.jpg

הרכב כרגע באמצע עבודה...

מה אתם הייתם עושים?!

והאם יש דרך לדעת מה יהיה ערכו ההיסטורי והכספי של הרכב בתצורת ה 6C (למרות שלא נשאר כמעט זכר ממנה).

מצפים לתשובה.

נוח וקובי

3176849.jpg

קיצור לפורום של נוח

http://www.fuelslut.co.il/forums/forum_topics.asp?FID=13&PN=1

למי שיש שאלות טכניות או הערות בנושאי MOPAR.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי גם לנוח קוראים ISO :twisted:?

ואני אפילו לא מתכוון לענות על השאלה ששאלת......אתה יודע בדיוק מה אני אגיד :twisted:.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מנוע V* אמריקאי זאת ברכה! אבל חיצונית הייתי מעדיף את הרכב מקורי +- (ולא נסיון לשיפור מודרני של חיצוניות הרכב).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש פרק בoverhauling אשר שיפצו שם קודה חצי ירוק וחצי שחור ופס כסף במרכז משונן משהו ,הרכב הונמך קבל חישוקי סגסוגת בהזמנה,כנל צמיגים ,הפנים הכסאות נתפרו לרוחב ,הכל כולל הכל עור שחור ,נעשו שינויים בגריל ,שווה צפיה

יגאל

פורסם

מכון כושר, יתן לך מבנה גוף יחודי, הרבה תשומת לב ברמזורים, תחרויות בודיבילדינג ורכב הכי בן יונה בעיר, מצד שני שום אספן קלאסי, או מי שמבין באמת, לא יזרוק מבט וחצי מבט לעבר הרכב אם הוא לא יהיה אחד משמונה מאות וכמה המיוחדות והיחידות שיצאו, מכוניות שרירים יש כמו זבל, טוב עדיין לא בארץ אבל יהיו פעם, אם נניח שמתוך השמונה מאות שרדו מחצית, ומחצית מהם נישארו בתצורה המקורית (ואני ביסודי בחור אופטימי) התשובה ברורה לכל בר דעת, פירסום ב-EBAY יניב מחיר שאפשר לבנות ממנו כמה מכוניות שרירים, או להיות בעליה של הקודה המקורית האחרונה בעולם...בכל מקרה הבחור שלך בר מזל...אגב שאלו עליך ב"דאבלין"-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אז זהו רן קודה זה דבר נדיר מאד... אפילו בארה"ב.

במיוחד אם זה דגמי HEMI או AAR ומסתבר שגם 6 צלינדר... (שאני כלכך אוהב לשנוא).

עוד רעיונות?

אני הצעתי לו להחזיר אותו למצב המקורי למכור ולהביא צארגר RT

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי,

תעשה חיפוש באינטרנט לגבי המחירים של דגם זה השנה ונגיד לפני שנתיים. אם ערכו עלה ביותר מ-10% - נראה לי שכדאי לחזור למקוריות.

ד"א, בשנה שעברה היתה כתבה באתר של CNN על 10 ה-MUSCLE CARS שמחירם עלה הכי הרבה ב-12 חודשים. היו דגמים שקפצו מ-12,000$ ליותר מ-100,000$, אז אולי שווה בדיקה.

Spirit In The Dark

פורסם
אז זהו רן קודה זה דבר נדיר מאד... אפילו בארה"ב.

במיוחד אם זה דגמי HEMI או AAR ומסתבר שגם 6 צלינדר... (שאני כלכך אוהב לשנוא).

עוד רעיונות?

אני הצעתי לו להחזיר אותו למצב המקורי למכור ולהביא צארגר RT

קובי,אני נוטה לכיוון הv8 ומההיכרות הקצרה שלך איתי אתה יכול להבין למה :)

אבל בכל זאת,חבל "לבזבז" דגם כל כך נדיר ברמה עולמית.

פורסם
קובי,אני נוטה לכיוון הv8 ומההיכרות הקצרה שלך איתי אתה יכול להבין למה :)

אבל בכל זאת,חבל "לבזבז" דגם כל כך נדיר ברמה עולמית.

הכל תלוי, מה המטרה: אם הבן האדם בונה את האוטו לעצמו, ורק לעצמו- אין כל סיבה להשאירו עם מנוע קטן, האוטו הזה פשוט זועק "V8!!!". אבל אם בתכנון, אפילו אם לא בתווך הקרוב, למכור- אז הייתי ממליץ כן לעשות את השינוי, אבל להשאיר דרך חזרה- ולא נראה לי, שיש עם זה כ"כ בעיה- הרי, כל המכוניות האלה ממש "לגו"!

שוב, על דבר אחד לא נראה לי, שמישהו ייתווכח כאן- על זה, שהאוטו הזה דורש מנוע "אמיתי".:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה כבר לא V8- לא מעניין...:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...