Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי של אופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קראתי את הקישורים אבל עדין אני רוצה לדעת מה לצפות בהערכת השמאי. לפי המחירון של אופנועים קלסיים ועתיקים, זה יכול להיות יותר יקר מאופנוע בן שנתיים.

תודה מראש

שמואל

פורסם

בהערכת השמאי תצטרך לשלם הרבה כסף, אז כדאי להכין, אם זה כלי יקר בחו"ל, ואופנועים מיוחדים ונדירים יקרים גם שם, יעלה בארץ המון, זול ופשוט תוכל להשיג גם בארץ, מומלץ להכנס למחירון של n.a.d.a כדי להימנע מהפתעות.-זאב

zeev

פורסם

שלום,

בדקתי במחירון של NADA וניתן להכנס ולקבל מידע בחינם.

המחיר נע שם בין כ- 2000 דולר ל- 12000 דולר שזה יותר ממחיר היצרן עבור אופנוע מודל 2005

לא מדובר באופנועים מפוארים אלא מיצור רגיל רק שמורים טוב.

הבעיה איך השמאי מעריך כמובן רק באם יש ניסיון למישהו.

האם דרך עמילי מכס ניתן לקבל הערכת שמאי שמרנית יותר?

תודה

שמואל

פורסם

ברצוני ליבא הארלי-דוידסון מודל בין 1974 עד 1977

מה שיש נ EBAY

יש דגם אחד מודל 74 POLICE שאני עוקב אחריו.

שמואל

פורסם

התשובה בגין יבוא אופנוע מחו"ל בהקשר של משתלם או כדאי אינה חד משמעית, אולם הכף נוטה לטובת יבוא אופנוע מהסיבות הבאות:

1. קיים מבחר גדול של אופנועים בחו"ל בכל מצב ולכל כיס.

2. ניתן לייבא גם דגמים שלא היו נפוצים בארץ, או כאלה שקשה לאתר אותם היום.

3. ניתן למצוא אופנועים שמורים מאוד, ולחסוך את עלות השיפוץ בארץ ויבוא חלקים מחו"ל.

4. העלות מתגמדת במיוחד באופנועים שמורים וכאלה שנחשבו לאמינים במיוחד (ההונדה לדגמיו ויפניים אחרים)

5. מי שמחפש אופנוע כבד לסופי שבוע לטיולים ופה ושם גם נסיעות באמצע השבוע, יוכל למצוא בנקל אופנוע כזה, ועלות הביטוח שהיא המכשול העיקרי העומד היום בפני רוכשי אופנועים כבדים תתקזז.

אבל עדיין צריך לזכור שהעלויות יהיו גבוהות יחסית ושוות לרכישה של כלי מודרני וקיימים כל הסיכוניים ביבוא של רכב מחו"ל.

בקיצור לא הייתי פוסל את האפשרות על הסף, אני חולם על הונדה CBX שש צילנדר, או על גולדווינג מיבוא, והחלום לא בשמיים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

cbx? יש אחד למכירה בארץ מודל 81 זה הדגם עם המונושוק...שהוא "קצת" פחות חריף מדגם 78\9 [היה לי אחד כזה בזמנו]אני מכיר את הדגם שלמכירה הוא מאוד שמור.אחלה אופנוע עם אגזוז 6 ל..1 סאונד מהגיהנום:-P

• תוכן חדש...