Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מנוע- האם מישהו פה עשה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ניתן ליבא מנוע באופן פרטי, אלא אם אתה יבואן מורשה מטעם משרד התחבורה, ורשויות רבות נוספות.

היבוא הפרטי גם לא כדאי, לא כלכלי, וכמובן לא מעשי, לכן רד מזה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יבוא מנוע מחו"ל הוא עסק הדורש ידע ומקצוענות, לא די בכך שהמנוע תואם את הדגם והסמ"ק הרצוי, צריך גם לבדוק שהוא בעל תקינה לארצות טרופיות חמות, מנוע שנועד לשוק הסקנדינבי, אלסקה וחבר העמים, יהיה שונה במעברי המים והשמן, ממנוע שיועד לאפריקה קליפוניה או ארצות חמות אחרות, פרט לזהוי נכון של המנוע וקנייה מסודרת מגורם מוכר, קיימת בעיית הניירת ופרוצידורת היבוא, המכס השיחרור וההובלה. ללא ידע מוקדם או קשרים כאלה ואחרים, קרוב לודאי כי העסק יעלה לך בסופו של דבר יותר ממה שתכננת או חשבת במקרה הטוב, או שתתקע עם מנוע לא מתאים או לא חוקי שלא שניתן לנסוע עימו במקרה הרע, קיימים גם מנועים יעודיים לשווקים מסויימים עם פחות כוחות סוס, או הגבלות אחרות, כך שחשוב לדעת מה אתה עושה לפני הרכישה, גש לאחד מאלה שעוסקים ביבוא מנועים בצורה מסודרת וקנה לך שקט נפשי ובטחון, רק לאחרונה הביא אחד מחברי הפורום מנוע לסובארו רקס שלו בפרוטות והוא מבסוט עד לגג-רן

כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142347

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לא ניתן ליבא מנוע באופן פרטי, אלא אם אתה יבואן מורשה מטעם משרד התחבורה, ורשויות רבות נוספות.

היבוא הפרטי גם לא כדאי, לא כלכלי, וכמובן לא מעשי, לכן רד מזה.

בברכה

צביקה

ניתן לייבא מנוע , אני אישית מכיר לפחות 3 אנשים שהביאו לבד.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
ניתן לייבא מנוע , אני אישית מכיר לפחות 3 אנשים שהביאו לבד.

אוקי , על פי שניים יקום דבר, אני חוזר בי ניתן ליבא הבייורקרטייה והנירת , הקשורה בכך וזאת מלבד הסיבות שהזכיר רן, הופכים את הדבר ללא כדאי לא כלכלי, עם אופצייה של קניית חתול בשק, או לפיל לבן שיהפך לאנדרטה במקרה הטוב, או לברזל הנמכר לסין, במקרה הרע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אוקי , על פי שניים יקום דבר, אני חוזר בי ניתן ליבא הבייורקרטייה והנירת , הקשורה בכך וזאת מלבד הסיבות שהזכיר רן, הופכים את הדבר ללא כדאי לא כלכלי, עם אופצייה של קניית חתול בשק, או לפיל לבן שיהפך לאנדרטה במקרה הטוב, או לברזל הנמכר לסין, במקרה הרע.

בברכה

צביקה

למה אתה אומר סתם דברים ?

עושים שעורי בית כמו שצריך

אתה בכלל לא יודע על איזה מנוע הוא מדבר ולאיזה אוטו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הרצון הוא להביא מנוע לחיפושית מנוע מסוג 1300 או 1600 עקב מנוע ישן שפשוט נגמר

לעשות למנוע אוורול יעלה בארץ 5000 שקל +-

לחילופין לקנות מנוע ממשהו שטוען שהמנוע נהדר והוא פשוט יושב לו במחסן יעלה בערך 4000.

בלוחות ברשת ראיתי מנועים דנדשים משופצים להפליא לחיפושית של 1600 המנועים הם כמובן של VW חיפושית ואין בעיה של תאימות. הם נמכרים במחירים של +- 300$ לכן חשבתי שייצא יותר זול להביא אותם אולי אפילו דרך מישהו שכן לי אישית אין כוח להתעסק עם ברוקרטיה, ועדין לצאת בחיסכון גדול ועם מנוע דנדש

אשמח לשמוע תגובות

ולקבל שמות משתמש של מי שייבא מנוע כדי שאוכל להתיעץ עימו ולקבל שמות של בעלי מקצוע שמייבאים מנועים במחירים הוגנים

תודה

פורסם

גש למי שמתעסק עם יבוא מנועים, עכשיו שאתה יודע מה המחיר בחו"ל לא יעבדו עליך, עשה את החישוב כמה אתה מוכן לשלם תתמקח קצת ותן לו לשבור את הראש ביבוא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה מגיע למחיר של לעשות אוברול אם לא יותר

ואתה לא באמת יודע מה מצב המנוע

המלצלה שלי תעשה אוברול ל 1.6 שלך וזה יקנה לך שקט הרבה שנים

ותצא עם מנוע חדש

כמו שאמרתי להזמין יצא לך אותו מחיר אם לא יותר. אבל יותר זול זה לא יהיה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
למה אתה אומר סתם דברים ?

עושים שעורי בית כמו שצריך

דודי אני רוצה לעשות שיעורי בית, אתה יכול לעזור בבקשה ?

אני מדבר על ייבוא של מנוע + גיר מארה"ב.

תודה מראש !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני הבאתי מנוע וגיר לשברולט.

לגבי הגיר פשוט שלחתי כחבילה וקיבלתי לאחר תשלום מכס בארץ ללא כל בעיות.

לגבי המנוע רצוי מאד לקבל רשיון יבוא לפני!! שאתה מביא את המנוע ( אני לא דאגתי לזה ושלמתי קנס-לא גבוה).

צריך לזכור שכשאתה מרכיב את המנוע החדש אתה צריך אישור מוסך מורשה ואת רשומון המכס אחרת אתה לא יכול לרשום את המנוע החדש בנירות הרכב.

כמובן שצריך להביא את המנוע והגיר המתאימים.

בהצלחה!!

• תוכן חדש...