Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג צמיגים עם פס לבן למרצדס שלנו בגודל 185/14.

אני מצרפת דוגמה להמחשת הצמיגים המבוקשים.

תודה

ג'קלין

1234.jpg

פורסם

נמרוד! הגם אתה? אצל עמוס? :lol:

אין ספק שזה המקום היחיד בארץ עם הסובלנות והמיקצועיות לשגעונות שלנו! ולא משנה איזה הם!!

מתוך סקאלה:

"בכל מיקרה סיפורי צמיגים, אז ככה:

נכון שברכבים ספורטיבים יש נטיה לעלות לגאנט מטורף עם חתך נמוך מאד אבל ליצאה חזקה מהמקום זה לא הכי בריא בעולם מכוון שצריך בשר ורוחב לצמיג מדובר בעיקר למאיצוים לקו ישר.

קיצור שורה תחתונה,יש מלא ייצרני צמיגים וכולם מכרים בג`אנר של המאסל קארס וגם יש חברות כמו מיקי טומפסון ,הוסייר וגודייר שמייצרים סליקים ברמה מטורפת (יבאו בהמשך)

כרגע שורה תחתונה יש לי טסט הצמיגים שלי גמורים וגם אם לא הם דיי יבשים ואני ממש לא צריך לפרט מה הצורך בצמיג אייכותי ובטיחותי ברכבים ובכלל, כל נהג שאוהב טיפה את עצמו ואת המשפחה שלו צריך לדאוג דווקא בקטע הזה לא לקמץ את ידו.

טוב אז נכון לעכשיו אני על גאנט 15 עם 8 אינץ רוחב. בעתיד אני מתכוון לעבור ל 17 מבחינת יופי ולהחזיק עוד סט של 15 עם סליקים של MT. כל זה בגדר חלום ושוב אני מדגיש יש לי טסט אני צריך למצוא צמיגים גם כדי לעבור וגם לנסוע תקופה עד שאני אתפקס על איזה מנוע אני רוצה להשים בעתיד.

בארץ לא חסר יבואנים ופנצריות, לאחר שהבנתי שהידע והנכונות לשגעונות שלי בפנצריות לא מתקבל בברכה, (מבין אותם... עד שהוא יתעסק ובזבז את הזמן עלי הוא יכול להכניס עוד 7 לאנטיסים של טייר קלאב) בכל מיקרה אמרתי שאני אבדוק לבד מחירים אצל היבואנים וכו...

ישיג צמיגים וגם ככה יש לאחד מהחברים של FS מכונה של צמיגים בסדנה.

טוב אז התחלתי לעבור מיבואן ליבואן:

Good Year - EAGLE GT 2 + NASCAR

צמיגים בהחלט ברמה גבוהה ומגעים במידות שאני צריך.

טלפון ליבואן... מזכיר מאד נחמדה מעבירה אותי למנהל מכירות הוא בודק במחשב "שמה יש במידה של 225.את האיגל 2" אני אומר לו אבל אני צריך 245 זה מה שרשום לי ברשיון רכב.

הוא עונה אין. טוב אולי תזמין לי ? אני מוכן לשלם מראש, לא. טוב.

Yokohama

yok-81005 גם ליין שמיועד ל מאסל קארס עם חריצים ממש ממש דקים

יוצר קשר אם יבואן... עד היום מחכה לתשובה.........

Bfgoodrich

עכשיו כל חובב אמרקאיות יודע שזה פשוט החברה שמייצרת פשוט הכל ובכל מידה אפשרית.

רוצה 245 על גאנט 14 אפילו?! אין בעיה... 295 על 15? בכיף.........

ואני מדבר על צמיגים פשוטים שלהם אפילו לא על סלקים וצמיגים תחרותיים.

טוב מתקשר, שלום אני מתעניין בקש____ לא הספקתי לשיים את המשפט "לא מתעסקים עם פרטיים תור קשר עם פנצריה שעובדת איתנו ביי" והשיחה נותקה.

אוף איזה קריזה חטפתי!!! טוב ניגשתי לצמיגי רמת אביב, ותתי לו את המספר הקאטלוגי

שתבינו Radial T/A זו סידרה יחסית פשוטה עם קוד מהירות S, אבל אוחזת חבל על הזמן

מחיר ממוצא ל צמיג עומד על 55$ בארה"ב. טוב אני ניגש למנהל הטכני... הוא אומר לי שמע זה יבוא מיוחד זה יעלה ללך קרוב ל 1000 שח צמיג...........

טוב תודה ביי........

Toyo

ה Z רדיאל הוא צמיג איכותי שדומה מאד לBF .

לדברי החברה לא מיבאים יותר........ ופשוט אין.

טוב.

Falken

לא מיבאים את המידה

אולי תזמינו, לא...........

כבר הייתי ממש בקריז.

טוב...

התקשרתי ל ימ צמיגים מול קניון איילון (משום מה את ההמלצה על המקום קיבלתי מאמא שלי) אז כולי בספק מתקשר, נתנו לי את המנהל הטכני של המקום שמו עמוס, שלום יש לי בעיה של צמיגים פרטתי לו את הבעיה של הצמגים ולאיזה סוג רכב זה נועד הוא רשם את הכל על דף ואמר לי תן לי לחזור אליך. לאחר שעה הוא מתקשר והוא אומר לי העברתי את הפרטים למנהל השווק שלנו אני בטיח לך שנדאג לך לא משנה מה . טוב יום אחר מתקשר אלי אופיר ואומר שהוא מחפש לי צמיגים וכמו כן הוא מצא שיש עוד כמה מידות חלופיות שהוא בדק אישית שאני יכול לעבור איתם טסט בקלות. מה אני אגיד לכם... פעם ראשונה שאני נתקל שמבאס שיש לך מידת צמיגים כזאת רחבה. בכל מיקרה הוא הזמין אותי אליו לחנות בתל אביב ועל הדרך גם הוא מצא לי את הגאנטים שרצתי ב 17 במחיר ממש לא רע . (היבוא בקרוב) במקביל הוא הסביר שלי שהבעיה העיקרית עם המידה שלי שגם זאת מידה שמגיעה בחלק מהסוואנות והסיירות כלומר זה צמיגים לעומס לא למהירות ואחיזה.אבל הוא מצא לי שיש קופר קוברה בארץ במידה שלי .

צמיגי Cooper

נכנסתי לאתר העולמי , ידעתי שיש את הצמגי Cooper Cobra

שהם מעולים, אבל ידעתי שגם אין יבואן מסודר.(זה היה לפני שהגעתי ל ימ צמיגים)

לאחר פישפוש באתר העולמי,גלתי שאליאנס מיבאים אותם.

צייל לאלינאס עם הפרטים . יום אחרי מתקשר נציג שיווק שאמר שיש את הצמיגים ולאיזה פנצריה לשלוח אותם ואם לא יש צמגי אליאנס במידה דומה (אמרתי תודה רבה בנימוס).

צמיגי כחלון בכ"ס

שמעתי עליו רק דברים טובים

בירור דרך חבר הוא אמר שנשאר לו TOYO Z

הגעתי למקום לקנות מסתבר שהו טעה וניסה לדחוף לי קומו ונטורה שידוע שזה צמיג לרכב משא.

אמרתי תודה בנימוס ולהלכתי.

שורה תחתונה ביום ראשון הקאמרו אצל ימ והיא תתחדש ב 4 קופר קוברה חדשים.

אפילו שאני יכול לעקוף את ימ וללכת ליבואן לקנות ולהחליף אצל חבר... פשוט תענוג היה לקבל שרות אצלו, ואצל אופיר השותף שלו. שורה תחתונה מזל שאני עובר ל סט של 17". ועל הסט של ה 15"הזה יבאו סליקים במילא בעתיד...

שוב העניין של השרות פה בארץ מעלה לי את הסעיף..............."

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=3671&highlight=%F6%EE%E9%E2%E9%ED

שורה תחתונה אישית שלי! לא מחליף את ימ צמיגים בשום מקום אחר!!!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בוקר טוב.

יש שתי אופציות:

צמיג שמוטבע בו בזמן הייצור פס לבן, יש עובי שונה של הפסים,

ויש אפשרות של רכישת טבעת לבנה של גומי, המורכבת בין הצמיג והג'אנט,

דבר שמאפשר לחסוך קצת כסף, ולא להחליף את כל הצמיג.

הטבעת גורמת לכמה בעיות, קראי את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63960&highlight=%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D+%D7%A4%D7%A1+%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%98+%D7%9C%D7%91%D7%9F

ואת השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112704&highlight=%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D+%D7%A4%D7%A1+%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%98+%D7%9C%D7%91%D7%9F

לכן, כפי שכתבתי (בתגובה מס' 6 שלי בשרשור הנ"ל) ולא הספקתי עדיין לעשות,

אני מעוניין להביא את החומר לצביעה.

אם אתם מעוניינים - אפשר להביא ביחד.

יום טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי תודה, ובכלל תודה לכולם על העזרה והיעוץ.

התעניינתי בענין הצמיגים. לנו רשום ברשיון 185/14, והסבירו לנו שהצמיג הוא 185/80/14, אבל אין כזה צמיג עם פס לבן כמו שאנחנו רוצים.

יש צמיג 185/75/14 עם פס לבן או צמיג 205/70/14 עם פס לבן שנאמר לי שהוא יתאים יותר למרצדס שלנו (280S שנת 1972) אבל הוא לא לפי הרישוי.

מה מתאים יותר ?

ואם רוצים לשנות צמיג ל- 205/70/14 איך עושים את זה ?

ג'קלין

פורסם

ואם רוצים לשנות צמיג ל- 205/70/14 איך עושים את זה ?

לפני שאת קונה צמיג במידה שונה מהרשום ברשיון נסי לבדוק פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

את הפלסטיק הלבן יש ללינקר,

אני לא זוכר מחיר או 100 או 150.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...