Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו, מאתמול ב-17:00 זה "רשמי"- הקאפרי האדום, שליווה אותי בטוב וברע במשך כ-9 שנים האחרונות-כבר לא שייך לי יותר. האוטו עבר בכבוד לאדם, שהבטיח לשפץ וחדש אותו, ולהחזיר אותו למצב, שבאמת מגיע לו.

קצת רקע: כידוע לרובם כאן, האוטו הזה היה במצב רע במשך כמה שנים האחרונות, ועקב ריבוי פרוייקטים וחוסר זמן ומשאבים, עמד בשנה-וחצי האחרונות בהמתנה לשיפוץ. לא רציתי למכור אותו, מכוון שלא האמנתי, שאמצא מישהו, שיהיה מוכן לשפץ אותו, ולא יפרק לחלקים וישמיד.

אז זהו, מלפני כשבועיים בא הבחור (חבר בפורום אחר, שאני חבר בו גם), בבקשה שאמכור לו את האוטו. בהתחלה התלבטתי, אבל אחרי שיכנועים רבים, ומכוון שהוא נראה לי רציני, ואני גם מכיר כמה מחברים שלו- האוטו נימכר בסופו של דבר, וביום ראשון נילקח עם הגרר למושב, שבו הבחור מתכוון להתחיל בפרוקו לקראת הכנה לפחחות.

זהו, תם פרק שלם בחיי, קצת עצוב לי היה לראות את האוטו עולה על הגרר, אבל אני מקווה, שבשבילו זוהי ההתחלה של החיים החדשים, ואולי טובים יותר!

אז, שיהיה לו (ולבעלים המאושר החדש) המון הצלחה, ומקווה לראות את ההתקדמות מתיישהו בקרוב.:-)

אגב, במיקרה או לא, הקאפרי כנראה לא רוצה להיפרד ממני- אני לא מצליח להוריד אותו מהרשימה של הרכבים שבחתימה שלי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עשית בשכל, טוב ציפור אחת ביד מכמה על העץ, לצערינו הרבה רכבים מעניינים מתפוררים להם למצב של חוסר תקנה, בגלל צרות עין, או חוסר הכרה של הבעלים במציאות. אם הרכב ינצל, עוד נשמה נוספה למאגר, ואתה זכית בתוספת מצלצלין לטובת פרויקט ההזיות (כפי שאני קורא לו) המשאיות-טוב עשית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לדעתי עשית נכון ,

אם הרכב ישופץ ויראה חיים טובים יותר ומישהו אף יהנה ממנו

יצאנו כולנו נזכרים .

אז שיהיה בהצלחה לבחור ושיעלה לכביש עוד רכב ספורטיבי יפה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
עשית בשכל, טוב ציפור אחת ביד מכמה על העץ, לצערינו הרבה רכבים מעניינים מתפוררים להם למצב של חוסר תקנה, בגלל צרות עין, או חוסר הכרה של הבעלים במציאות. אם הרכב ינצל, עוד נשמה נוספה למאגר, ואתה זכית בתוספת מצלצלין לטובת פרויקט ההזיות (כפי שאני קורא לו) המשאיות-טוב עשית-רן

אגב, למי שתוהה- האוטו נימכר במחיר סימלי (700 ש"ח, כפי שגם ניקנה לפני כ-9 שנים) -להארכתי, במצבו לא שווה יותר, ודורש השקעה, שמגמדת לחלוטין כל מחיר, שהיה ניקנה, ואין לי ולא הייתה לי כל כוונה להרוויח מזה כלום, רק לטובת האוטו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי

כל הכבוד על התעוזה וזה לדעתי רק לטובת האוטו, מקווה לראות את האוטו המיפגשים במצב יותר טוב,

אגב האים אני מכיר את הבעלים החדש ? כי אני מכיר כמה מקומות שיש שם חלקים שאולי הוא ירצה לאוטו.

האים עידכנת אותו לגבי הקפרי לחלקים בפ"ת שגם אני צריך ממנה חלקים ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר- אני לא חושב, שאתה מכיר את הבעלים החדש- הבחור בא מפורום "רוסי", שיש גם שם תת-פורום בסגנון "האספנות" שלנו. והוא יודע על האוטו בפ"ת- כי החבר הטוב שלו היה זה, שסיפר לי עליו, אז אני מאמין, שלו הוא בטח סיפר עוד לפניי. בינתיים הוא עוד לא התחיל לעבוד על האוטו בגלל הגשמים, ולפי מה שהבנתי- הוא הולך להחליף בו מלא חלקים- למשל גיר- לרגיל, מנוע, ועוד. שוב- מקווה, שכל זה ייצא לפועל, ולא יהיה עוד התלהבות רגעית שלו.

פורסם

גנאדי, החלטה נבונה - בעיקר לרכב. בתקווה שעכשיו נוכל לראות את "החזרה ובגדול" שאני, אישית, מחכה לה כבר כמעט שלוש שנים :-P

אגב,

תוכל לקשר אותי עם הבחור? אני ממש ממש מעוניין במגנזיום של הקאפרי שלך.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עשית החלטה נכונה,אני מקווה שהמון מוכרים יהיו כמוך ויבקשו מחיר שתואם את הערך האמיתי של הרכב על פי מצבו,רואים בבירור שטובת הרכב היא עדיפות עליונה בשבילך.

האם יש תמונות של הרכב שנמכר?

פורסם

כמו שצריך, הלוואי וכל המוכרים היו כמוך.

יש קרוב אלי מישהו ששוכבת אצלו בחנייה סטאנג 68 fastback מדהימה, במצב מוזנח ביותר של התפוררות מתקדמת.

אם הרכב היה נמכר במחיר נורמאלי שמייצג את ערכו הייתי משפץ אותה מבלי לחשוב פעמיים, יקח כמה זמן שיקח - מגיע לה לראות אור יום עוד פעם.

הבעייה שהבן אדם, בשיא חוצפתו ביקש מחיר של 120 אלף ש"ח כשביקשתי לרכוש אותה, לא פחות ולא יותר - 120K, לרכב במצב 6.

כשניסיתי להתמקח איתו על המחיר, הוא צחק וטען כי רכב כזה נמכר בלא פחות מ 150K והמחיר שהוא מבקש "מאוד זול" בגלל מצב הרכב ולכן הוא לא מוכן לשמוע על מחיר נמוך יותר, שלא לדבר על המחיר שאני נקבתי בו והוא היה קצת יותר מ 10K, שזה המון לרכב במצב הזה אולם זה סכום שהייתי מוכן לשלם בשביל אותו רכב ספציפי.

גם כשהסברתי לו שאצלו הרכב ימות, ואני מוכן לקחת אותו ולשפץ אותו כך שינסע שוב וימשיך לחיות זה לא עבד.

הלוואי וכל המוכרים היו כמוך, חושבים על טובת הרכב ולא על יצר החמדנות שלהם שלא נותן להם להרפות מהרכב.

כאילו מה, אני לא מבין - הוא מעדיף להמשיך לדרוש סכום לא רציונאלי כזה ובסוף למכור את הרכב לסוחר ברזל בכמה מאות שקלים מאשר להגיע להבנה שהוא אינו יכול לשפץ את הרכב ולתת אותו למישהו שכן מסוגל?

כל הכבוד לך!:mm_yeah:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

גם כשמבקשים מחר עלות, לא תמיד המחיר ריאלי לגבי הרכב.

מה אם הבן אדם שילם על הרכב כאשר קנה אותו מחיר גבוה משמעותית מהמחיר שהרכב שווה,

וזה היה נראה לו הגיוני בזמנו? על רכב כמו שלי במצבו לא הגיוני לבקש 20K, אבל יש גם כאלה.

יש אחד, בתל כביר, שיש לו איזו מוסטנג שהולכת ומתקרת למצב של אין חזור,

והוא בשיא חוצפתו, כאשר מישהו מתקרב לרכב, צועק מהחלון "400K אם אתה רוצה אותה!"

וזאת הבעיה בארץ, כאשר שואלים מישהו על גרוטאה שעומדת אצלו מתחת לבית, והוא בעצמו כבר לא יודע איך להיפטר ממנה, הוא פתאום מרים את האף, ומבין שיש בידו משהו שעדין שווה כמה שקלים, ודורש מחיר מופקע.

בחיפושי אחר אמריקאית, הגעתי לאיזה מישהו בצהלה, שעומדת אצלו בחצר קטלס סופרים, ללא טסט איזה 3 שנים, שמרחוק נראת יפהיפיה, אבל כאשר מתקרבים לראות את הרכב, היא מאיימת להפוך לקבריולט ברוח הראשונה, והוא בכלל פחח.

הראתי לו את מחיר שלה לפי קראוס, שהיה 970$, ואמרתי לו שלמראת מצבה, והעובדה שהיא ללא טסט כמה שנים, אני מוכן לשלם 3K, אבל הוא עונה לי בשיא ההתנשאות, שהיא שווה ככה לפחות 30K!

אבל לא חסר גם צדיקים...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
כמו שצריך, הלוואי וכל המוכרים היו כמוך.

יש קרוב אלי מישהו ששוכבת אצלו בחנייה סטאנג 68 fastback מדהימה, במצב מוזנח ביותר של התפוררות מתקדמת.

אם הרכב היה נמכר במחיר נורמאלי שמייצג את ערכו הייתי משפץ אותה מבלי לחשוב פעמיים, יקח כמה זמן שיקח - מגיע לה לראות אור יום עוד פעם.

הבעייה שהבן אדם, בשיא חוצפתו ביקש מחיר של 120 אלף ש"ח כשביקשתי לרכוש אותה, לא פחות ולא יותר - 120K, לרכב במצב 6.

כשניסיתי להתמקח איתו על המחיר, הוא צחק וטען כי רכב כזה נמכר בלא פחות מ 150K והמחיר שהוא מבקש "מאוד זול" בגלל מצב הרכב ולכן הוא לא מוכן לשמוע על מחיר נמוך יותר, שלא לדבר על המחיר שאני נקבתי בו והוא היה קצת יותר מ 10K, שזה המון לרכב במצב הזה אולם זה סכום שהייתי מוכן לשלם בשביל אותו רכב ספציפי.

גם כשהסברתי לו שאצלו הרכב ימות, ואני מוכן לקחת אותו ולשפץ אותו כך שינסע שוב וימשיך לחיות זה לא עבד.

הלוואי וכל המוכרים היו כמוך, חושבים על טובת הרכב ולא על יצר החמדנות שלהם שלא נותן להם להרפות מהרכב.

כאילו מה, אני לא מבין - הוא מעדיף להמשיך לדרוש סכום לא רציונאלי כזה ובסוף למכור את הרכב לסוחר ברזל בכמה מאות שקלים מאשר להגיע להבנה שהוא אינו יכול לשפץ את הרכב ולתת אותו למישהו שכן מסוגל?

כל הכבוד לך!:mm_yeah:

אם אני לא טועה אתה מדבר על המוסטאנג בפ"ת??

אני הגעתי איתו ל 30 אלף שקל שזה סכום הוגן יחסית (משום מה הם נמכרות יקר בארץ)

אבל בכללי מוסטאנג 6 צלייגר דורשת יותר מידי השקעה להסבה ל 8 ויתרתי על הרעיון...

חוץ מהעובדה שיש לי 67 V8 ודיי מיצתי את עולם המוסטאנגים ..

. יכול להיות שבעל הרכב מהקיוסק לא תפס אותך ברצינות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היא לא מפתח-תקווה קובי, אלא מדימונה.

בקשר לרצינות לא נראה לי שהוא לקח אותי בצחוק, אולי אני עדיין נראה "ילד", אבל הגעתי אליו עם אבא שלי שמבוגר ממני וגם ממנו בהרבה, ושוחחנו איתו רבות בנסיון לקבל מחיר הגיוני.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני סומך עלייך שהיא עברה הלאה לידיים חמות ואוהבות, כי מכונית צריכה לחזור לנסוע, ואל משנה מי מחזיר אותה למצב הזה...

כמו שנאמר "עדיף רכב אספנות שנוסע ולא שלך מאשר שניים שלך ששוכבים בחנייה" 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...